aynen abi deneme tahtası gibi baktı sürümde sorun cıkıyor geri cekti versiyonu aradım nokiayı onlarda bişi bilmiyor uygulamalar kitliyordur diyor bende hafıza kartını cıkardım format attim gene dondu diyince sustu

bu seferde yeni versiyon cıkmasını bekleyin diyor.
kardeş servis yolla siteden sölenen ne varsa yaptım faydası yok can sıkıcı bi durum fakat bi hata yapıp aldık bu cihazı ne yapalım ben 3 kez yolladım şuan servisde bana dedikleri aynen şu
DeGiŞim talebiniz incelenmiŞ olunup, cihazInIzIn
deĞiŞimini gerektirecek teknik ve garanti koŞullarIn
oluŞmadIĞI tespit edilmiŞtir.
Mekanik parca/parÇalar degistirilerek onarim yapilmistir
Telefonunuza gÜncel yazIlIm yÜklenmiŞtir
Telefonunuzun kalibrasyonlarI yapIlmIŞtIr
Cihazinizin kapanisi yapilmistir, kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir.
anlıcan kardeş degişim istedim fakat kabul görmedi teli henüz teslim almadım 2 gün deneyecekler geçen seferde 2 gün denemişlerdi ve tüm teslerden başarı ile çıkmışdı cihaz yani onlar öle yorumlamışlardı fakat benim elime geçince test etmeme bile gerek kalmadı 1 hafta düzgün çalışdı yada ben öle sandım sonra gene dondu anlıcan servisinde oyuncagı olduk fakat enbaşda dedigim gibi servise yolla ki kanunen degiştirme şartlarını elde edelim cihazı arızalı olan tüm arkadaşlar sizde öle yapın servise yollayın 1 sene içinde aynı arıza 3, farklı arızalardan 5 kez giderse degişim yapmak zorundalar şimdi benim 3 kez fakat onlar bunu 2 kabul ediyolar akıllılar neyse inşallah arıza düzelmiş ve tel.düzgün çalışırda ben de artık kurtulurum eziyetten