5800 xm v.40 radyo donma sorunu v50 de devam ediyorrrrrrr:off:

Sponsorlu Bağlantılar

barisozkan

Üye
Merhabalar arkadaşlar malesef diyerek başlıyorum bende 5800 alıp madur olanlardanım aklım almıyor böyle bir saçmalığı evet dün gece itibariyle v50 çıktı peki getirisini ne hiç bişey anca görsellik ayrıca bugün nokiadan arandım radyo sıkıntısını flaş desteğini dedim v50 de düselebilir dendi onlarda bi ahberler daha henüz geri dönüş olmadı deniliyor ben bu hafta servise vereceğim telefonu düşünün daha iki hafta oldu yani telefon alıyorsunuz ve site site geziyorsunuz onu deneyelim bunu deneyelim diye benim nacizane fikrim birlikte hareket ederek nokianın bu ayıbuını düzeltmesidir.
Saygılarımla..

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
3. kez degişim talebi ile servise verdim telefonumu bakalım nezaman ve nasıl geri alabilecegim bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen

guero

guero

Üye
Navifirmden 5800 Euro Black Turkey (Telefon Black Bu Arada) dosyalarını indirdim V50 İçin SOnra Flashladım Ardından Hard Format Attım Yeniden Başladı V40 'dada Hiçbir Sorun Yokdu Radyo Dahil Hiçbir Sorun Yok şimdilik.Ayrıca V50 V40'a göre biraz daha stabil ve hızlandırılmış.

skol72

skol72

Üye
radyo sorunu evet bende de devam ediyor.ekran sensörü yavaş çalışıyor bazen 10 saniyeyi bile geçiyor.soft format atmıştım versiyonu güncelleyince acaba birde hard format mı atsam.o zaman da bazı programları kayıp ediyorum mesela benim için önemli olan garanti şifrematik.

unalgungor

Üye
sorun bizim telefonların hala v50 çıkmamış olaması gibime geliyor bizde hala güncelleme sitesinde
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0573741
Version: 31.0.101

olarak gösteriyor. Bu versiyonlar bizim tellerde sorun cıkarıyor gibime geliyor arkadaşlar. 31.0 larda bu sorun yoktu bu versiyonlar cihazlar uyumsuzluk gösteriyor kendi product code muzun v50 çıkmasını beklicez başka bir cağre yok gibi .

Bide ben baktıgımda versiyon 50 cıktı gösteriyordu bugun bakıyorum gene v31 gösteriyor nokianın sitesinde,

nokia hatalardan dolayı geri cekti galiba v 50 yi yeniden v31 koyarak güncellemeyi durdurdu galiba.

umt_06_66

Üye
tesekkürler

rmzy

Üye
bende de 5800 siyah var : Yazılım Sürümü 50.0.005 / Sürüm Tarihi 23.03.2010 / Tür RM-356 .. sorunum radyonun donması.. telefonu normal hale getirmek için açıp kapatmam gerekiyor.. ve ayrıca kulaklıkla müzik dinlerken ses az çıkıyor bir MP3 gibi sesi yüksek değil.. word ve excell dosyalarını telefonumda nasıl açabilirim; bir program kullanan arkadaşımız var mı? şimdiden teşekkür ederim..

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
sorun bizim telefonların hala v50 çıkmamış olaması gibime geliyor bizde hala güncelleme sitesinde
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0573741
Version: 31.0.101

olarak gösteriyor. Bu versiyonlar bizim tellerde sorun cıkarıyor gibime geliyor arkadaşlar. 31.0 larda bu sorun yoktu bu versiyonlar cihazlar uyumsuzluk gösteriyor kendi product code muzun v50 çıkmasını beklicez başka bir cağre yok gibi .

Bide ben baktıgımda versiyon 50 cıktı gösteriyordu bugun bakıyorum gene v31 gösteriyor nokianın sitesinde,

nokia hatalardan dolayı geri cekti galiba v 50 yi yeniden v31 koyarak güncellemeyi durdurdu galiba.

arkadaşım siyah ve kırmızı cihazları v31 olarak degiştirmişler neden acaba ben daha önce kontrol eddigim de v50 idi onun öncesi v40 idi bu nebiçim iş ya bizi deneme tahtası gibi kullanıyorlar benim cihazı ben v50 yi kablozuz olarak güncellemişdim ki kırmızı olan başka bir cihazı da aynı şekilde güncellemesinde yardımcı olmuşdum anlaşılır gibi değil. Aslında nokiya yı BOYKOT etmeli

HooK

Üye
aynen abi deneme tahtası gibi baktı sürümde sorun cıkıyor geri cekti versiyonu aradım nokiayı onlarda bişi bilmiyor uygulamalar kitliyordur diyor bende hafıza kartını cıkardım format attim gene dondu diyince sustu :) bu seferde yeni versiyon cıkmasını bekleyin diyor.

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
aynen abi deneme tahtası gibi baktı sürümde sorun cıkıyor geri cekti versiyonu aradım nokiayı onlarda bişi bilmiyor uygulamalar kitliyordur diyor bende hafıza kartını cıkardım format attim gene dondu diyince sustu :) bu seferde yeni versiyon cıkmasını bekleyin diyor.

kardeş servis yolla siteden sölenen ne varsa yaptım faydası yok can sıkıcı bi durum fakat bi hata yapıp aldık bu cihazı ne yapalım ben 3 kez yolladım şuan servisde bana dedikleri aynen şu

DeGiŞim talebiniz incelenmiŞ olunup, cihazInIzIn
deĞiŞimini gerektirecek teknik ve garanti koŞullarIn
oluŞmadIĞI tespit edilmiŞtir.
Mekanik parca/parÇalar degistirilerek onarim yapilmistir
Telefonunuza gÜncel yazIlIm yÜklenmiŞtir
Telefonunuzun kalibrasyonlarI yapIlmIŞtIr
Cihazinizin kapanisi yapilmistir, kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir.

anlıcan kardeş degişim istedim fakat kabul görmedi teli henüz teslim almadım 2 gün deneyecekler geçen seferde 2 gün denemişlerdi ve tüm teslerden başarı ile çıkmışdı cihaz yani onlar öle yorumlamışlardı fakat benim elime geçince test etmeme bile gerek kalmadı 1 hafta düzgün çalışdı yada ben öle sandım sonra gene dondu anlıcan servisinde oyuncagı olduk fakat enbaşda dedigim gibi servise yolla ki kanunen degiştirme şartlarını elde edelim cihazı arızalı olan tüm arkadaşlar sizde öle yapın servise yollayın 1 sene içinde aynı arıza 3, farklı arızalardan 5 kez giderse degişim yapmak zorundalar şimdi benim 3 kez fakat onlar bunu 2 kabul ediyolar akıllılar neyse inşallah arıza düzelmiş ve tel.düzgün çalışırda ben de artık kurtulurum eziyetten

bilimci

bilimci

Üye
Benimde 5800 XM red cihazım var v31 de hıc bı sorun yoktu ama v40 la baslayan radyo sorunu v50 de de devam edıyor benım de sensorler gec algılamaya basladı boyle deıldı v31 de bırısı arıyor telefonu ters cevırıyomda bı turlu sessıze almıyo ıyıce salıyom sonra gecıyoo :D:D adamı delı edıyo yawww

throner

throner

Üye
bende de o sorun var radyo donuyo kalıyo kapatıp açmak gerekiyor... cozumunu bulan vır mı?

unalgungor

Üye
0573741 için v50 çıkmış görünüyor bi deniyelim bakalım nolcak düzelicekmi
Latest available software for your device:

Version: 50.0.005
Compare numbers
If your current version is dated earlier,then update now to get the latest features,applications and improvements

Dark Magic

Üye
ya abiler ben de bunu alacaktım ama siz böyle deyince biraz soğudum ya :(

marjisalih

marjisalih

Üye
benimde v50 radyo donuyor ve hiçbir tuş çalışmıyor ama çalmaya devam ediyor.Bu ne yaw:off:

alkımcanosu

Üye
yaw arkadaşlar benimde tel v50 (v31 den kendim yükselttim) sensörler yavaşladı onun dışında radyoda hiç donma olmadı yaklaşık 3 aydır v50 kullanıyorum

yakamoz3400

Üye
son sürümde yüklü ama radyo donma kilitlenme sorunu devam ediyor telefondan soğuttu aldığımdan beri aynı sorun! aç kapa yapıyorsun deli oldum ya! rds de çalışmıyor ayriyeten.Nokia ya şikayet maili atacağım şimdi.

draw1907

draw1907

Üye
bendede kırmızı var hiç bir sorun yok

alpharry

alpharry

Üye
benimki de kırmızı v50 sorun yok

Üst Alt