empa35
Üye
5800 xm v50 sürümünün eksiklerinini nokıadan v60 da düzeltmesini istiyoruz.
Arkadaşlar burada bazı şeyleri boşuna tartışıyoruz.Şimdi alttakine benzer mesajlar ile Nokia'dan isteklerimizi yazıyoruz hem v60'ın çıkmasına az kaldı.Lütfen 2 dakikanızı almayacak emin olun.
MERHABA
5800 XM modelini kullanıyorum versiyon v50 fakat telefonda bazı sorunlar mevcut.Müşteri memnuniyetinde lider bir firmanın bu istekleri muhatap alacağına canı gönülden inanarak yazıyorum:
1-Radyo donuyor RDS çalışmıyor Radyo sesi_dış hoparlör_ çok az
2-Müzik dinlerken ev ekranına gelen müzik kutusunda ileri geri sardırma bulunmuyor.Bir müzik telefonu segmentinde bu hata kabul edilemez
3-Kendi internet tarayıcısı internet sitelerindeki videoları gösteremiyor farklı tarayıcılarda ise donarak gösteriyor
4-Ekran yatarken ekranın kısa süreliğine kapanması ve gereksiz yere yere yanlış yönlere yatması can sıkıcı olabiliyor
5-Ev ekranı yana yatmıyor
6-Müzik çalarda şarkı ismi arama özelliği ve şarkı sözü gösterimi yok
7-İnternette gezinirken takılmalar oluyor işlemci yetmiyor(Özellikle video izlerken).İşlemci overclock vasıtasıyla artırılırsa iyi olabilir
8-''Arayanın ismini söyle'' özelliğinde Türkçe kelimeler tam telaffuz edilemiyor
.
.
.
Umarız v60 sürümünde bunlar düzeltilir.
SAYGILARIMLA
alıntıdır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buraya isteklerimizi yazalım altta bir örneği var ben kendimce yazdım siz de ekleyip gönderin de şu sorunlarımızı artık duysunlar.Yoksa yeni sürüm artık çıkmayacak Lütfen hep beraber gönderen arkadaşlar isimlerini ve ne yazdıklarını eklesinler..... MERHABA
5800 XM modelini kullanıyorum versiyon v50 fakat telefonda bazı sorunlar mevcut.Müşteri memnuniyetinde lider bir firmanın bu istekleri muhatap alacağına canı gönülden inanarak yazıyorum:
1-Radyo donuyor RDS çalışmıyor Radyo sesi_dış hoparlör_ çok az
2-Müzik dinlerken ev ekranına gelen müzik kutusunda ileri geri sardırma bulunmuyor.Bir müzik telefonu segmentinde bu hata kabul edilemez
3-Kendi internet tarayıcısı internet sitelerindeki videoları gösteremiyor farklı tarayıcılarda ise donarak gösteriyor
4-Ekran yatarken ekranın kısa süreliğine kapanması ve gereksiz yere yere yanlış yönlere yatması can sıkıcı olabiliyor
5-Ev ekranı yana yatmıyor
6-Müzik çalarda şarkı ismi arama özelliği ve şarkı sözü gösterimi yok
7-İnternette gezinirken takılmalar oluyor işlemci yetmiyor(Özellikle video izlerken).İşlemci overclock vasıtasıyla artırılırsa iyi olabilir
8-''Arayanın ismini söyle'' özelliğinde Türkçe kelimeler tam telaffuz edilemiyor
.
.
.
Umarız v60 sürümünde bunlar düzeltilir.
SAYGILARIMLA
alıntıdır.
hehe n sizleride buraya bekliyorum inş