5800 xm v.40 radyo donma sorunu v50 de devam ediyorrrrrrr:off:

Sponsorlu Bağlantılar

Black_Paw

Üye
bendede siyah 500 xpressmusic war v50 donmuyor

Badem21

Üye
beyler bnde alıcam teli soğutunuz walla alırsam ve v31 olursa hiç güncellemiyecem v 60 a bakıcam eyer onda da sorun çıkırsa v 31 de kalıcam uğraşamammm

frowell

frowell

Üye
en iyisi

Epidemix

Epidemix

Üye
radyo sorunu yaşamayan veya v31 kullanan birisi "radioutility_stub.sis" dosyasını gönderse de denesek...

buldog

buldog

Üye
beyler bnde alıcam teli soğutunuz walla alırsam ve v31 olursa hiç güncellemiyecem v 60 a bakıcam eyer onda da sorun çıkırsa v 31 de kalıcam uğraşamammm
bu forumda araştırmadan ne olur kimseye cevap vermeyin kimseyide telefondan soğutmayın.5 dakika önce noka türkiye ile telefonla görüştüm ve bana V50 güncellemesi ile radyonun RDS özelliğinin kaldırıldığını,bu yüzden radyoda donma olduğunu,Teknik servisin sorunu çok basitçe çözebileceğini söyledi.Bende bayram sonrası ankara necatibeydeki nokıa servisine götüreceğim ve sorunumu çözdüreceğim.Bukadar basit.Ha yeni yazılımla RDS nin kaldırılması bu nokıa ya hiç uymadı üzerine çamur gibi yapıtı ama ne yapalım bu marka ve modeller arasında yine en sağlam ve güzeli nokıa yazıklar olsun NOKIA sana ama ne yapalım el mecbur:vur

lasvetorus

lasvetorus

Üye
bu forumda araştırmadan ne olur kimseye cevap vermeyin kimseyide telefondan soğutmayın.5 dakika önce noka türkiye ile telefonla görüştüm ve bana V50 güncellemesi ile radyonun RDS özelliğinin kaldırıldığını,bu yüzden radyoda donma olduğunu,Teknik servisin sorunu çok basitçe çözebileceğini söyledi.Bende bayram sonrası ankara necatibeydeki nokıa servisine götüreceğim ve sorunumu çözdüreceğim.Bukadar basit.Ha yeni yazılımla RDS nin kaldırılması bu nokıa ya hiç uymadı üzerine çamur gibi yapıtı ama ne yapalım bu marka ve modeller arasında yine en sağlam ve güzeli nokıa yazıklar olsun NOKIA sana ama ne yapalım el mecbur:vur

İşte bu gerçekten kötü bir haber...

wagh

Üye
evet devam ediyor malesef ama inşallah v6oı çıkarırlarsa onu yükleriz ya da hackli fw tavsiyem.

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Sanki her telefona ayrı yazılım yüklüyoruz. Herkes aynı şeyi yüklüyor bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor yahu ne alaka? Nokia acemiliğini 5800 da atıyor heralde. Şimdiki aklıma olsa almazdım. Güzel telefon ama ÖZELLİKLERİ sorunlu.
Ben aldım alalı daha yeni öğrendim RDS diye birşeyin olduğunu. Deneyeyim dedim çalışmadı doğal olarak. v60 ı bekliyorum ah bi çıksa, güzelde bi modifiye etseler başka bişey istemicem.

SilentOne

SilentOne

Üye
radio sorunu olanlar tekrar güncellersin ovi suillten o zamn düzeliyormus zamanında arkdaşta olmustu forunmun birinde ole bşeyler yazıyordu denedik tamamdır sorun çözüldü denyin bir

rinti

rinti

Üye
6 7 aydır kırmızı kullanıyorum henüz hiç bir problem çıkarmadı sanırım çıkarmaz da evladiyelik mübarek:):):):):)

talha999

talha999

Üye
v50 red radyo kanal değişimini bırak hiçbir şekilde çalışmıyor

emrecan23

Üye
bende sorun yok gayet normal

bytaazmania

Üye
5800 navi edition kırmızı v51 radyoda donma sorunu mevcut v40 dan önce böyle bi sorun yoktu kinetik kaydırma için radyodan olduk

yakamoz3400

Üye
v52 yükledim ama radyodaki donma kilitlenme sorunu hala gitmedi aldım alalı bu sorun var lanet olsun almaz olsaydım ya telefondan soğuttu bu sorun!

fatikngage

fatikngage

Üye
dostum bende 5800 v51 hackli var 8 aydır kullnıyorum .teli ilk aldığımda benimde radyo donma sorunum vardı v31 ilk fw idi.v51 hackli kurdum gene de sorunum çözülmedi resetlemeden radyo ya tekrar girsem bile ses gelmiyor.herhalde donanımsal bir sorun diye düşünüyorm .zaten 5800 ilk çıktığında sorunları yüzünden geri toplandı .düzeltmeler yapıldıktan snra piyasaya tekrar sürüldü.ama görülüyorki bazı sorunlar kökten halledilmemiş. Ne olursa olsun ben bu telefonu seviyorm:oke:

MAHUR71

Üye
radyoda donma problemini çözmek için:
radyoyu açın
Seçenekler-alternatif frekanslar-otomatik tarama kapalı seçin.
Sorun çözülüyor.
Genellikle donma kanal değiştirirken oluyor. Geçiş yaparken otomatik frekans taraması yaptığından sistemi zorluyor. Nedeni benim tahminim bundandır.

officialavarees

officialavarees

Üye
v52 yükle

paradox87

Üye
arkadaşlar bende v52 model kullanıyorum bendede radyp donma problemi var kanal ararken 100 den fazla kanal bulunuyoo bunların ilk 20 tanesi kaydoluyo telefonaa

ben telefonu ilk aldığımda orjinal kulaklık çin malıydıı ve sık sık donma oluyoduu sonra 25 tl yee taiwan orjinal kulaklık aldım daha sonra bu donma olayııı çok nadir olmaya başladıı

Üst Alt