NOKIA 5800 XM Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

welocan

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 5800 XM Güncelleme Sorunu
Arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi Nokia 5800 XM kullanıcısıyım. Telefon için yeni cihaz yazılımı olan v60 çıkmış sanırım. Benimse bu konuda bir sorunum var. Sorun şu ki, telefondaki yazılım güncellemesi uygulamasına girdiğimde cihaz yazılımı güncelleştirmesi görünüyor ve yanında bir ünlem işareti var. Seçip güncellemeyi başlat dediğimde ise hiçbirşey olmuyor.WLAN'dan bağlanarak yapmayı denedim yine olmadı. Fakat bilgisayara bağlayıp veya *#0000# yapıp güncellemeleri kontrol et dediğimde ise yeni yazılım görünmüyor. Yeni yazılımı yükleyen arkadaşlar varmış, onlar nasıl yüklediler acaba, yardımcı olurlarsa sevinirm.

Şimdiden teşekkürler.

----------Eklendi @ 22:14:20 ---------- Yazıldı @ 21:40:34 ----------

Kimse bilmiyor mu nasıl olacak ?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ovi Suite ile V52 yi tekrar yüklet. Ondan sonra güncelle.

welocan

Üye
    Konu Sahibi
Onu da yaptım olmadı.

tırmık

Üye
MENÜ-AYARLAR-TELEFON-TELEFON YÖNETİMİ-CİHAZ GÜNCELLEME

Ben bu şekil yaptım güncellendi arkadaşım yanlız simkart bölümüne 4 gb sınırlı olan wınwın kartımı taktım internetin mevcutsa sende yaparsın diye düşünüyorum...

melohit

Üye
bende aynı sorunu yaşıyorum telefon yazılımına tıklıyorum işleniyor dio ve bişey olmuo *#0000# tuşuyorum ordan güncellemeleri kontrol et diyorum bağlantı hatası veriyor ne yapmayım nasıl yükleyebilirim v60 ı :( :(

kenterte

Üye
Aynı sorun bende de var ne yapılabilir?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı sorun bendede var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt