bende hiç donmuyor...

hafıza kartındaki sistem dosyaları hariç diger dosyaların yedegini pc ye al (resim müzik video rehber vs. hafıza kartını pc de biçimlendir bu arada telede hard format at soft format bazen işe yaramıyo sonra kartı tele tak birde telde biçimlendir teli aç kapa dosyalarını telefon üzerinden karta at biraz zaman alıcak biraz zahmetli biş fakat dene bende işe yaradıbende de aynı sorun var... nokia ya mail atmıştım telefonla geri dönüş yaptılar fakat böyle bir sorun almadıklarını söylediler bana telefonda...nokia shop a gidip v40 ı tekrar yükletin dedi gittim üzerinde ki son sürüm zaten yükleme yapılamaz bizde pc den yapıyoruz dediler sinirlendim çıktım dünde hafıza kartını yedekledikten sonra biçimlendirip *#7370# yapıp soft format attım yedeklemeyi geri yükledim.belli bir süre takılmadan radyoyu dinledim RDS ekranda gözükmesine rağmen çalışmıyordu.bu sabah tekrar radyoyu açtığımda takılmalar yine başladı çok sinir bozucu bir durum maalesef...
bende de aynı sorun var mavi 5800 kanal değiştirince takılıp kitleniyor tekrar aç kapa yapmak zorunda kalıyorum deli oluyorum. 5600 vardı ondan hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım.Aynı zamanda rds de çalışmıyor.Şuan en son versiyon yüklü.Başka versiyon çıkmasını mı bekleyeceğiz