5800 xm video izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm video izleme sorunu
Slm... Öncelikle konularda yazılanları okudum fakat telefonumdaki sorunun çözümünü göremedim(SKYFIRE HARİÇ).
5800 XM telefonumda v50 yazılımı olmasına rağmen orjinal tarayıcısından hiçbir videoyu izleyemiyorum. Forumdaki bazı arkadaşlar bazı videoların izlenip bazılarının da izlenemediğini yazmışlar. Benim izleyebildiğim video malesef hiç yok.
Bu arada telefonumdaki v50 versiyonu hackli değil. Normal bir şekilde güncelledim. Video izleme konusunda yardımcı olacak bir arkadaş varsa sevinirim. Teşekkürler...

majestic_man

majestic_man

Üye
merhaba arkadaşım eğer youtube'dan video seyretmek istiyorsan 2 seçeneğin var. 1.si youtube app inidirip program üzerinden youtube videolarını seyretmek. 2. seçenek ise erdoğan isimli kullanıcının verdiği yöntem.bu yönteme göre vtunnel,ktunnel gibi sitelere telefonun kendi tarayıcısı ile giriş yaparak youtube a erişmek ve videoları seyretmek.Biz 2 yöntemi de denedik sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz.. Facebook gibi sitelerin videolarını skyfire ile idare ederek seyrediceksin

msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için teşekkürler fakat yanlış anlaşıldım sanırım. ben facebooğa zaten giriyorum. facebook app ta kurulu fakat videoların hiç birisi oynatılamıyor. videolar görünüyor fakat seyredilemiyor. bir türlü video açılmıyor siyah ekran oluyor sadece.

majestic_man

majestic_man

Üye
tamam işte şuan ki applicationlar facebook a giriyor fakat video açmıyor. Skyfire ile facebook un dokunmatik sitesine girersen videoları oynatabilirsin

msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
yani skyfire olmadan olmuyor sanırım. teşekkür ediyorum.

esref460

esref460

Üye
skyfire ı nerden bulabilirim yardım edermisiniz link plss

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
skyfire programı 1 temmuz 2010 itibari ile TÜRKİYE de kullanımı kaldırıldı programı kursanda çalışmıyor hata veriyor
çokta güzel bir tarayıcıydı acmadığı desteklemediği video yoktu...ama bakanlık sağolsun sayelerınde pgogram servis vermıyo bu ülkede...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...