selam arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bugün kullandığım toshiba g500 cep tlfonumu sattım ve 5800 almayı düşünüyorum. ben 5800 ın v40.0.001 sürümünü almak için nerden almalıyım bu telefon en önce nereye gelir.? nokıa shop uygun mudur? bu konuda çok bilgi sahibi değilim yardımlarınız için teşekkür ederim
çok sabırlısın dostumbak burda 1.ci sayfada nemesis suite ile navi kodunu kaydet anlatımı var sonra güncelle..http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html
her iki sayfadan birinde mutlaka konuyu baştan alıyorsun..nemesis---fun clup--navi kodu..falan filan
allah seni maxicebin başından eksik etmesin..dostum nasıl yaptın bu işi yani face deki videoları izleme olayı..anlatırmısın dns yi nerden ayarlıyoruz?benimki 31.0.101 sürümü.. o şekilde aldım 1 ay önce fln. DNS ayarlarını falan da girdiğimden beri hertürlü siteye girip video izleyebiliorm.. facedekileri de.. o kadar memnunum ki. üstelik indirdiğim videoları galerisinde de gizleyebiliorm.. uzantısına "txt" metin belgesi uzantısı yazmak yeterli oluo.. başka yapınca açıyo. ama bunu açamıyo eğer videoysa. resmi saklayamıosn zaten (yani ben bulamadım). eğer kullananınız warsa bu v40 sürümünü bilgi werirse çok sewineceğm.. ben şuan telefonumu allaha bin şükür kusursuz kullanıorm. onun için herhangi bir version değişikliğinde ne olur acaba?? v40 ı deneyen arkadaşlardan rica ediorm bilgi açısından yazmaları için..
dostum ya arkadaşa da sordum da..sana da sorucam.abi bu face de ki videoları direk sitenin içinden vtap kullanmadan nasıl izleyebilirm..var mı bir çözümü bu telefona uyumlu flash player...sağolasın napıyım biliyorum bizim millet okumaz..başka çare yok..dön dön..![]()
ayarlardan wlan ayarları ve aşağıdaki seçeneklerden gelişmiş ayarları seçip ıpv4 ü açıp dns ayarlarına 4.2.2.5 yazarsan girersin..dostum nasıl yaptın bu işi yani face deki videoları izleme olayı..anlatırmısın dns yi nerden ayarlıyoruz?
vallaha hocam aynı şeyleri söylemektenUfukçuğum noluyor?![]()

dostum leb demeden çorum diyosun yaaa...süpersinayarlardan wlan ayarları ve aşağıdaki seçeneklerden gelişmiş ayarları seçip ıpv4 ü açıp dns ayarlarına 4.2.2.5 yazarsan girersin..

noldu gidiyor musun yoksa?..tamam hocam selametlee![]()
bulamadım dostum ya ipv 4 çıkmıyor gelişmiş ayarlarda ..acaba yeni versiyonda bu ayarlar değişmiş olabilir mi?dostum leb demeden çorum diyosun yaaa...süpersin![]()
bileiyorum ama ordaydı..bulamadım dostum ya ipv 4 çıkmıyor gelişmiş ayarlarda ..acaba yeni versiyonda bu ayarlar değişmiş olabilir mi?
o önceki sürümdede yoktu zaten..ewet arkadaşlar bir yenilkte bndn türkçe karakter kullanınca tel kasıyordu artık kasmıoyr güle güle kullanın![]()
hala almadın mı?arkadaşlar gerçekten elinize emeğinize sağlık. süpr paylaşım yapıyorsunuz yarın ilk işim sabahtan gidip 1 5800 almak olucak sizlere güvenerek içim rahat alıcam. teşekkürler.![]()

tatlı bela olursan sorun yok..şimdillik hayır ama yarın erkenden alıcam. sonra başınıza bela olucam o nasıl bu nasıl die baştan anlaşalım![]()
![]()
biz neler gördük..