bnde olmuo ole tuş kilitliyken hep surgu gelio surukliyerek acıorm tuslar kitli deilse ana ekran gelio 2 butonlu.şimdi tuşlar kilitli birisi arıyor normal ekran geliyor sonra birdaha kitliyorum ekran kaydırma geliyo alarmda hiç yok.... BİRDE 5800 İÇİN AKSESUAR SATAN BİR YER VARMI KILIF,EKRAN KORUYUCU VB....
bna olmadı ole bi sorun.V40 SÜRÜMÜ TUŞ KİLİTİMİZ BOZDU >>> beyler allah rızası için cevap verin 5800 v40 surumunu yukledım cok guzel ama bır sorun var... beyler ana ekranda dururken sagda asagı tus kılıdı tusu var ya kapatınca ekran sönüyo asagı surgu yapıyorum ekrandak ışık gitmiyo ekran aynı kalıyo sag usttekı kılıt ısaretı gelıyo tekrar surguyu acıp kapatınca ekran sonuyo bu sorunu yasıyan bana bı ozel msj yada burdan yazsın cıldırcam telefonu fırlatıp atcam lutfen...
tam format nasıl atarız ama hafıza kartına gerek varmıarkadaşlar güncellemenin tam halini görmek için hard format atacaksınız yoksa bir sorun verir...
hayır nadir vardı herkez şikayetçiydi hatta kasmayı engellemek için herkz ingilizce alfabe kullanın diye başlıklar açtıo önceki sürümdede yoktu zaten..

nadir tele format attım oldu ekran kaydırma şimdi alarmlarda varmı ekran kaydırma bende olmadıarkadaşlar güncellemenin tam halini görmek için hard format atacaksınız yoksa bir sorun verir...