5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

atmacatolga

atmacatolga

Üye
eyw :d: :ehe

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
arkadaşlar v40 ı yükledikten sonra müzik çalınca ses açma kapama tuşlarına hızlı basınca tuş kilitleniyo telefonu hızlı saga sola oynatıncada kitleniyo birde alarmlarda ve birisi arayınca ekran kaydırma çıkmıyo eskisi gibi çıkıyo nolur cevap::

egenokia

egenokia

Üye
ekran kaydırma tusların kilitlyse cıkıo arkadaşım tuslarını kilitle ole dene

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
şimdi tuşlar kilitli birisi arıyor normal ekran geliyor sonra birdaha kitliyorum ekran kaydırma geliyo alarmda hiç yok.... BİRDE 5800 İÇİN AKSESUAR SATAN BİR YER VARMI KILIF,EKRAN KORUYUCU VB....

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
V40 SÜRÜMÜ TUŞ KİLİTİMİZ BOZDU >>> beyler allah rızası için cevap verin 5800 v40 surumunu yukledım cok guzel ama bır sorun var... beyler ana ekranda dururken sagda asagı tus kılıdı tusu var ya kapatınca ekran sönüyo asagı surgu yapıyorum ekrandak ışık gitmiyo ekran aynı kalıyo sag usttekı kılıt ısaretı gelıyo tekrar surguyu acıp kapatınca ekran sonuyo bu sorunu yasıyan bana bı ozel msj yada burdan yazsın cıldırcam telefonu fırlatıp atcam lutfen...

egenokia

egenokia

Üye
şimdi tuşlar kilitli birisi arıyor normal ekran geliyor sonra birdaha kitliyorum ekran kaydırma geliyo alarmda hiç yok.... BİRDE 5800 İÇİN AKSESUAR SATAN BİR YER VARMI KILIF,EKRAN KORUYUCU VB....
bnde olmuo ole tuş kilitliyken hep surgu gelio surukliyerek acıorm tuslar kitli deilse ana ekran gelio 2 butonlu.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
acaba fabrika ayarlarını yükle dedim format atmadım ondan olabilirmi

--------------- Ekleme ---------------

sen format attınmı

egenokia

egenokia

Üye
V40 SÜRÜMÜ TUŞ KİLİTİMİZ BOZDU >>> beyler allah rızası için cevap verin 5800 v40 surumunu yukledım cok guzel ama bır sorun var... beyler ana ekranda dururken sagda asagı tus kılıdı tusu var ya kapatınca ekran sönüyo asagı surgu yapıyorum ekrandak ışık gitmiyo ekran aynı kalıyo sag usttekı kılıt ısaretı gelıyo tekrar surguyu acıp kapatınca ekran sonuyo bu sorunu yasıyan bana bı ozel msj yada burdan yazsın cıldırcam telefonu fırlatıp atcam lutfen...
bna olmadı ole bi sorun.
bnde telefonun saga sola yatırgımızda ekran deişiminin yavaslamasından şikayetçiyim. eski surumde dha hızlıydı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellemeden sonra muhakkak hard format atın beyler..

egenokia

egenokia

Üye
bn atmadım nadir abi:d:

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
beyler ben fabrika ayarlarını yükledim tam format nasıl atılor HAFIZA KARTINA DEĞİLL TABİKİ

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar güncellemenin tam halini görmek için hard format atacaksınız yoksa bir sorun verir...

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
ölecem beyler ölecem biri yardım etsın

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
arkadaşlar güncellemenin tam halini görmek için hard format atacaksınız yoksa bir sorun verir...
nadir tele format attım oldu ekran kaydırma şimdi alarmlarda varmı ekran kaydırma bende olmadı

ibibiq

ibibiq

Üye
sağol nadir hocam

arkadaşlar alarm kapanmıyor bende sizde de var mı aynı sorun??? :sos

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
beyler alarmda ekran kayması varmı

egenokia

egenokia

Üye
tusları kitleyip dene olcaktır.
nadir abi bn format atmadm gayet gsl btun ozellkleri kullanıyorum.
format nasıl atılır?

Üst Alt