5800 soğuktan ekran bozuluyor çözüm?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
cfw format falan alakası yok malzemesel arıza bendede oluyor arada, çok sıcaktada oluyor çok soğuktada 30 dk içinde düzeliyor kuzenmdede vardı ondada oluyodu böyle idare edin boşa para kaptırmayın telefonculara.. :)

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
pcde cfw olayınıda denerim oda olmassa ekranı değiştirecm :(

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Hmm anladım donanımsal hata var KvK ya gönder yenisini alırsın telefonun büyük bir ihtimal

KırcalıHolding

Üye
ön ekranı çıkar mıknatısı içeri yerleştir bi şekilde kullan

slymns68

Üye
merhaba ben onun çözümünü öğrendim ekranda çıkan çizgileri önlemek için mıknatısı ekrana yaklaştır sorun ortadan youtube da böyle bir video var işte link ( ) video başlığı tam olarak şu =
[h=1]Nokia 5800 display problem solution (permanent) diye yazınca çıkıyor bu şekilde hallettim ben dikkat edin dokunmatik elden gidebilir.[/h]

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
daha beter etmeyelim teli :(

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
ne aLaka SoqukLa BenDe Hç Bir Sorun oLmyOr Scak Soquk

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
cfw falan bakma sen onlara millet çok biliyo kardeş herkes mühendis olmuş, her 5800 da var o sorun soğukta dokunmatik çalışmıyor eve gel 2 dk kaloriferde beklet kendine geliyo.

ee benim telefona soğukta bişey olmuyo :s lan yoksa bana 5800 diye başka bir telefon mu verdiler :hmmm

bozok6666

bozok6666

Üye
ısıtmak geçiçi çözüm yanınızda ısıtıcı taşıyamassınız daha iyi sağlam çözümü 5800 kulaklığının içinde küçük yuvarlak mıknatıs var onu söküp çıkaracaksınız ilk önce telefonun vidalarını çıkarıp kapağı söktükten sonra bu mıknatısı üst orta bölgeye koyun tabi koyduktan sonra telefonu açıp test edin tam uygun yere korsanız sorun kalmıyor 2 saat önce bu yöntemi denedim kendim 3 aydır telefonumda bu sorun vardı ısıtmaktan bıkmıştım artık sorunum çözüldü başka yöntemlerle boşuna uğraşmayın.video ekleyim nasıl yapıldığıyla ilgili kulaklıktan çıkan mıknatıs daha küçük ama işe yarıyor.
[video=youtube_share;m-CwBRRacwo]http://youtu.be/m-CwBRRacwo[/video]

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
arkadas zaten bu konuya video eklemş. Sanırım şuanda en gzl çözüm bu. Tabii dokunmatiğine zarar vermemek için telefoncuya yaptırmak daha doğru olur.

Bütn arkadaslara yardımlarından dolayı tşk ederimm.

bozok6666

bozok6666

Üye
Bu yöntemde sorunlu cihazın ekranı 3 gün iyiydi şimdi tamamen gitti servise verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt