5800 soğuktan ekran bozuluyor çözüm?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
5800 soğuktan ekran bozuluyor çözüm?
arkadaslar ilk baslarda böyle bir sorun yoktu. Telefoncuya sordum ekran değişmesi gerek dedi ama pek güvenmedim :(
Çünkü ısındığı zaman bir sorun yok. Şuanda da onunla yazıyorm.
Bir kac tane program acık olsada ekran gitmiyor ama buna sarj dayanmaz..
Bunu sorunu nasl çözebilirz?
Bilgisi olan arkadaşlar yardmcı olabilir mi ?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
ekran gitmiyor derken sarjı bitiyor ama ekran açıkmı kalıyor ? yada ekran kararıp renkli çizgilermi çıkıyor ? soğukla alakası yoktur bence .

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
ekrana çizgiler geliyor. Müzik calara veya menüye giriyorm ama görmeden ezbere giriyorum.
Soğuk ile alakalı diye düşünüyorm çünkü ısınınca düzeliyor
Acaba pcden flas atılsa düzelir mi?

nike497

Üye
tele format at ya da cfw at ya da dosyalarnı pcye yedekleyip kartı bicimlendir olur.

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
tele format attım hem hard hem soft ayrıca 2 defa
Kartıda biçimlendirdim
Cwf ne oluyor ? Bide bunu deniyeyim

----------Eklendi @ 01:41:57 ---------- Yazıldı @ 01:35:07 ----------

www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html bu konuda varmış cfw pcde bun u yapmayı deniyeyim olumlu olumsuz yazarm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
benimkide öyleydi. Yazılımsal değil donanımsal. Hiç dokunmadan garanti devam ediyorsa kvk ya ver ücretsiz yapıyorlar..

juristokrat

juristokrat

Üye
bana da donanımla ilgiliymis gibi geldi

maxIm4

maxIm4

Üye
tele format attım hem hard hem soft ayrıca 2 defa
Kartıda biçimlendirdim
Cwf ne oluyor ? Bide bunu deniyeyim

----------Eklendi @ 01:41:57 ---------- Yazıldı @ 01:35:07 ----------

www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html bu konuda varmış cfw pcde bun u yapmayı deniyeyim olumlu olumsuz yazarm

yalnız tel. sürümüne dikkat et cfw yaparken

Symbianize

Symbianize

Üye
Yok Cfwyle alakası yok donanımsal bendede var soğukta ekrana elini sürt düzeliyor(sürtünmeyle ısınıyor)

joker.lg

joker.lg

Üye
bilmem hatırlarmisiniz aykut soğukta elini ısıtmak için bataryayi ısıtan program arıyordu burda olsa iste böyle şeyler için lazım derdi :)

KırcalıHolding

Üye
ekranın en üst kısmınd mıknatıs koy ekran mıknatıs özelliğini kaybettiği için çizgiler oluşuyor...ya orjinal ekran taktır veya dediğim şekilde kullan seçim senin..

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Aynı sorun bendede vardı akşam dışarı çıktığım zaman(soğuktan) ekrandaki renkler birbirine karışıyordu bende gittim KVK'ya verdim telefonu.

Ekranı değiştirdiler ve şu ana kadar da hiçbir sorun çıkmadı telefon sorunsuz çalışıyor.

Garantin varsa servise yolla çünkü hata donanımsal (ekrandan kaynaklanıyor)

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
garantisi yok :(
Vereyim telefoncuya ekranı değiştireyim ne dersiniz?

KırcalıHolding

Üye
mıknatıs koy

Legendary_484

Legendary_484

Üye
cfw falan bakma sen onlara millet çok biliyo kardeş herkes mühendis olmuş, her 5800 da var o sorun soğukta dokunmatik çalışmıyor eve gel 2 dk kaloriferde beklet kendine geliyo.

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
cfw falan bakma sen onlara millet çok biliyo kardeş herkes mühendis olmuş, her 5800 da var o sorun soğukta dokunmatik çalışmıyor eve gel 2 dk kaloriferde beklet kendine geliyo.

Tmm ewde sıkıntı olmuyor kardeş bi şekilde ısıtıp düzeltiyorum ya dışarda?
Ayrıca şimdi kalıcı bir çözüm bulanadek cebimde küçk bir mıknatıs var onu kullanıyorm.
Bakarım sorunu çözemezsem kendim pcde feln verecem telefoncya ekranı değiştirecm :(

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Tmm ewde sıkıntı olmuyor kardeş bi şekilde ısıtıp düzeltiyorum ya dışarda?
Ayrıca şimdi kalıcı bir çözüm bulanadek cebimde küçk bir mıknatıs var onu kullanıyorm.
Bakarım sorunu çözemezsem kendim pcde feln verecem telefoncya ekranı değiştirecm :(
cebinde mıknatısla mı geziyon :D :D

uğraşma kardeş sat başka bişi al mümkünse nokia olmasın :D peder izin verse 5 dk ya kullanmam şunu da

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
sorma düştüğümüz hale bak :D :D

Seviyorm 5800 ı en iisi ekranı değiştirip kullanmk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt