farketmiyo kardeş tema rengi değişiyo sadeceblack icn hangi setupu yüklicez

evt hacklersin indirdiğin rofs dosyasını hani program files attıkların varya işte ordaki rofs dosyası ile değiştireceksin.hocam bu rofs dosyalarını tam olarak napıcaz ilk defa hackliyorum da
bir de ben dün hacksiz güncelledim telefonu şimdi bu şekilde hackleyebilir miyim?
aynı sorunların hepsi bende de varhocam 4 tane link vermişsin ben bir tanesini orijinalle değiştirdim yazdıklarının hepsi oldu ama bir sorum bir de sorunum var:
Soru:Patches dosyası olusturdum E: de ama oraya hangi patch leri atcam ve patchler nerde onu anlamadım
Sorun:Media tuşu (sağ üstteki XpressMusic tuşu) çalışmıyor hard format fln attım sorun nedir herşey tamam tek sorun bu..

bakıcam yani neden oluyo anlamadım v50 dede sadece hack yerleştirdim böyle sorun olmamıştı v51 de sorun yaptı. hackten kaynaklanıyor sorun heralde bakıcam olmazsa başka hack dosyası yerleştirecem.hocam media bara çözüm bulabildinmi
o da olur farketmez yeter ki flash atsın.press on power gördüğünüz anda kabloyu bağla demişsiniz o anda power butonuna kısa aralıklarla bi kaç defa bastığınızda oluyor