böyle tek tıkla yükelem yapacağımız yöntem yok mu. Product code falan değiştirsekten, wifiden cayır cayır yüklese.

hangisini yükledin ilk üsttekini mi modifiye mi?patch ler ototmatik açılmıyor her defasında auto ayarını yapmamız gerekiyor....
msn den yardımcı olabilirim.Evet yeni farkettim çalışmıyor ama arkadaşın bu sorunu kısa zamanda düzelteceğinden eminim
--------------- Ekleme ---------------
borbey kardeşim bendeki firmwareyi editlemek istiyorum orjinal olan firmwareyi v51 black senin modifiye ettiğin gibi ben nasıl modifiye edebilirim yardımcı olabilirmisin mesela müzik için e/music internet için e hafızası işte ordaki özellikler gibi nasıl yapabilirim yardımcı olursan kendi firmwaremi yapıp atmak istiyorum galeri altındaki işlev tuşu cidden çalışmıyor.İstersen burdan yaz istersen msn verirsen eklerim konuşuruz.
fw le alakası yok 5800 usb den şarj olma özelliği yokkardes 5800 neden usb den sarj olmuyor bu fw lerdemı olmuyor acaba acil yardım .
yükleyenler de acaba çalışıyor mu ?Evet yeni farkettim çalışmıyor ama arkadaşın bu sorunu kısa zamanda düzelteceğinden eminim
--------------- Ekleme ---------------
borbey kardeşim bendeki firmwareyi editlemek istiyorum orjinal olan firmwareyi v51 black senin modifiye ettiğin gibi ben nasıl modifiye edebilirim yardımcı olabilirmisin mesela müzik için e/music internet için e hafızası işte ordaki özellikler gibi nasıl yapabilirim yardımcı olursan kendi firmwaremi yapıp atmak istiyorum galeri altındaki işlev tuşu cidden çalışmıyor.İstersen burdan yaz istersen msn verirsen eklerim konuşuruz.
flash atarken mı bu hata çıkıyor?can't detect flashing server diye bir uyarı alıyorum hocam neyi yanlış yapıyorum ?
can't detect flashing server diye bir uyarı alıyorum hocam neyi yanlış yapıyorum ?
rica ederim iyi günlerde kullan.sorun bendeymiş hocam verdiğin klasör isimlerinin birini yanlış yapmışım ben telefonu güncelledim ayrıca rompach oto yaptım tel açtım kapadım hala otomatik cihaz baya hızlandı emeklerin için teşekkür ederim