İşlemci hızında bir değişiklik var mı? Varsa bence v60'a Symbian^3 için ön çalışma olabilir bu v51

tam olarak ne demek istediğini anlamadım sırayla adınları takip et iştetamamdır yaptım. patch atmanıza gerek yok linki yeniledim.
tamamdır yaptım. patch atmanıza gerek yok linki yeniledim.
tam olarak ne demek istediğini anlamadımkardeş varya harikasın, işte bu linkini bekliyorum (2 tane 5800 şu an sırada bekliyor) tabi böyle bi işe başlayınca soruların ardı arkası kesilmiyor, ancak muhtemel sorular bunlar, bu v51 geçerken tarif ettiğin yolu takip etmelimiyim, yoksa modifiye dosyasını v50 modifiyesini yaptığımız yolla yapsak yine olur mu? (Jaf yükleyip, kurulumu OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 çalıştırarak yapsak yine aynı şeyi yapmış olurmuyuz)
----
kardeş birde ilk sayfadaki linklerin sanki hangisi ne biraz karışmış gibi algıladım. yeni linki başlığı ile belirterek eklersen sanırım bir çok arkadaşın acaba hangi link hangisine ait gibi bir arayış ve gereksiz soruların önüne geçme adına bir güzellik olacaktır. hack dosyalarının patches klasörüne atıldığı modifiyeni sabırsızlıkla bekliyoruz. (emeğine yüreğine sağlık.)
evetinanmıyorum, maşaallah kardeş bu ne hız, daha yarım saat olmadı istekte bulunalı, ama sen ekleyip paketleyip linke attın ve bunu duyuyorsun bile. 1.sayfada en alttaki link dimi modifiyenin hackli son hali. bunu indirmeliyiz dimi.
win7 de pkey çalışmıyor yasanal sürücüden xp kurdum oradan denedeim flash aşamasına kadar geliyor ama telefonu bulamıyor. win7 için ne yapmalıyız yardımmm
verdiğiniz doyaşarın hepsini (hackli ) alonları 7 adet direk programfiles nokia vs.. dosyasına attım ve yükledikten sonra telefona ingilizce yüklendi .başka bir ayar yapmak gerekiyormu.daha önca defalarca yükledim başka yazılımları direk türkçe olarak açılıyordu....telefon language seçeneğindede türkçe yook..
hepsi çalışıyor sorun yok renk olayı sadece tema değişiyor mesala benim verdiğim red kırmızı tema geliyor.borbey sana bide bise danısacam . bu renk olayını ben bılmıyorumda . bende su an v50 navi yuklu ama telefon blue bunlar ne icin bi acıklarmısın lutfen
bide hackli versinyon calısıyormu artık ? flashlıyımmı ?
hepsi çalışıyor sorun yok renk olayı sadece tema değişiyor mesala benim verdiğim red kırmızı tema geliyor.
rofs3 dosyasını değiştirirsen tema değişir.
olmazrof3 dosyasını v50 den kalanla deistirsem yine v51 yuklemis olurum dimi ?
yani rof2 firmware olan önemli dosya dimi ??
O konuyla ilgili benim size sormak istediğim birşey var. Navi koduyla yükleyince istediğim bir tema çıkmasını, Blue Red gibi kodlarla yükleyince farklı temalar çıkmasını istiyorum diyelim. Bunu nasıl yapabilirim?

4 tane var red blue black navi boşver sen bunlarıkardeş rofs3 klasörü eklemişsin, içinde 4 tane rofs3 dosyası var, bunların hangisi nedir?

açacaksın rofs3 dosyasını istediğin temayı atacaksın öle olabilir.Görmediniz sanırım![]()
4 tane var red blue black navi boşver sen bunları
--------------- Ekleme ---------------
açacaksın rofs3 dosyasını istediğin temayı atacaksın öle olabilir.

redYani şu şekilde değilmi:
RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx = Red
RM-356_51.0.006_C02_prd.rofs3.fpsx = Blue
RM-356_51.0.006_C03_prd.rofs3.fpsx = Black
RM-356_51.0.006_C04_prd.rofs3.fpsx = Navi
Sıralaması bu şekilde mi? Siz biliyorsunuzdur herhalde.. Sonra skins klasörüne tema gidecek.. ?![]()
red
black
blue
navi temaları
mesala c01 açacaksın diğer rofs3 dosyalarının içindekilerden
rofs2\private\10207114\import
\rofs2\resource\skins bunalrın içindekilerini c01 kopyalıcaksın