bakıyorum şuan.verdiğiniz doyaşarın hepsini (hackli ) alonları 7 adet direk programfiles nokia vs.. dosyasına attım ve yükledikten sonra telefona ingilizce yüklendi .başka bir ayar yapmak gerekiyormu.daha önca defalarca yükledim başka yazılımları direk türkçe olarak açılıyordu....telefon language seçeneğindede türkçe yook..
ilk önce jaf 1.98.62 kuracaksınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyi çalıştırdığımda hata veriyor ve devam etmiyor. windows 7 için yapmam gereken özel bir ayar varmı.
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
ERROR: Not supported Windows version
oldumu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyi çalıştırdığımda hata veriyor ve devam etmiyor. Windows 7 için yapmam gereken özel bir ayar varmı.
Checking windows version ...
searching for jaf install location ...
Jaf.exe find in: C:\program files\odeon\jaf\
error: Not supported windows version
tekrar yükle arkadaşım yeniden yükledim sorun yokverdiğiniz doyaşarın hepsini (hackli ) alonları 7 adet direk programfiles nokia vs.. dosyasına attım ve yükledikten sonra telefona ingilizce yüklendi .başka bir ayar yapmak gerekiyormu.daha önca defalarca yükledim başka yazılımları direk türkçe olarak açılıyordu....telefon language seçeneğindede türkçe yook..

windows 7 ile alakalı sorunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyi çalıştırdığımda hata veriyor ve devam etmiyor. windows 7 için yapmam gereken özel bir ayar varmı.
Checking Windows version ...
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
ERROR: Not supported Windows version