TheDarKinq
Üye
AZ BEKLE dosyaları değiştiriyorum tema sorununu bu sefer hallettim naviden kaynaklıyormuşaynı bilgisayarla yapıyorum.
2 kere flash attım sorun olmadı
Orj yapamadım bir türlü.
AZ BEKLE dosyaları değiştiriyorum tema sorununu bu sefer hallettim naviden kaynaklıyormuşaynı bilgisayarla yapıyorum.
2 kere flash attım sorun olmadı
Orj yapamadım bir türlü.
nokia çıkardı ama navifirme vermedi kısa zamanda oraya verir.5800 için yeni firmwarenin çıktığı ile ilgili nokianın web sitesinde bir bilgi yok.Telefondan güzcelleştirmeleri kontrol edince de bu söylenilen fw bulunamıyor.Navifirmde de bu fw yok.Bu nasıl iş ?
o sorun bende de vadı,programın uyumluluk modunu deiştir,sorun çözülecektirilk defa keşke win7 kullanmasam diyorum![]()

kardeş xp yüklesen olmazmı?uyumluluk modunda çalıştırmayı biliyorum çok şükür. ama olmadı, başka önerisi olan? xp mi bulmalıyım illa
evet modifiye içinde hack var patchleri indir e:\patches at bu kadar
onu koymayı unuttum yapıp linki değiştiririmteşekkürler, ancak patchleri de modifiye içine gömsen ve modifiyeyi geçince bu dosyaları kendisi patches klasörüne atsa diye bir öneride bulunsak çok şeymi istemiş oluruz bilemiyorum. v50 ye ait modifiyeler içinde hack dosyalarını patches klasörüne kurulumda kendisi atıyordu. ancak tabiki bu kadarı bile bir emek bir gayret ister ve bunun için ayrıca teşekkür, fakat hack dosyalarını da otomatik atabilecek şekilde ayarlama imkanın, zaman ayırma durumun olursa yaptığın güzelliğin üstüne bi +10 daha. (hoşgörün için teşekkürler)

onu koymayı unuttum yapıp linki değiştiririm![]()
) tabi böyle bi işe başlayınca soruların ardı arkası kesilmiyor, ancak muhtemel sorular bunlar, bu v51 geçerken tarif ettiğin yolu takip etmelimiyim, yoksa modifiye dosyasını v50 modifiyesini yaptığımız yolla yapsak yine olur mu? (Jaf yükleyip, kurulumu OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 çalıştırarak yapsak yine aynı şeyi yapmış olurmuyuz)hack dosyasını değiştiriyorum temalara baktım sorun yok şimdi değiştirecem
şimdi sorun kalmaz hepsini gözden geçirdim.
--------------- Ekleme ---------------
sen bilirsin flashlıcaksan şimdi yapma hack dosyasını yenisiyle değiştiriyorum ozman flashla![]()
tamamdır yaptım. patch atmanıza gerek yok linki yeniledim.kardeş varya harikasın, işte bu linkini bekliyorum (2 tane 5800 şu an sırada bekliyor) tabi böyle bi işe başlayınca soruların ardı arkası kesilmiyor, ancak muhtemel sorular bunlar, bu v51 geçerken tarif ettiğin yolu takip etmelimiyim, yoksa modifiye dosyasını v50 modifiyesini yaptığımız yolla yapsak yine olur mu? (Jaf yükleyip, kurulumu OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 çalıştırarak yapsak yine aynı şeyi yapmış olurmuyuz)
----
kardeş birde ilk sayfadaki linklerin sanki hangisi ne biraz karışmış gibi algıladım. yeni linki başlığı ile belirterek eklersen sanırım bir çok arkadaşın acaba hangi link hangisine ait gibi bir arayış ve gereksiz soruların önüne geçme adına bir güzellik olacaktır. hack dosyalarının patches klasörüne atıldığı modifiyeni sabırsızlıkla bekliyoruz. (emeğine yüreğine sağlık.)