5800 RM-356 v51.0.006 HACK+MODİFİYE FW TR

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi

mathman20

Üye
5800 için yeni firmwarenin çıktığı ile ilgili nokianın web sitesinde bir bilgi yok.Telefondan güzcelleştirmeleri kontrol edince de bu söylenilen fw bulunamıyor.Navifirmde de bu fw yok.Bu nasıl iş ?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
5800 için yeni firmwarenin çıktığı ile ilgili nokianın web sitesinde bir bilgi yok.Telefondan güzcelleştirmeleri kontrol edince de bu söylenilen fw bulunamıyor.Navifirmde de bu fw yok.Bu nasıl iş ?
nokia çıkardı ama navifirme vermedi kısa zamanda oraya verir.

omerynd

omerynd

Üye
win7 de pkey çalışmıyor ya :( sanal sürücüden xp kurdum oradan denedeim flash aşamasına kadar geliyor ama telefonu bulamıyor. win7 için ne yapmalıyız yardımmm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
win 7 kullanmadığım için bilmiyorum neden öyle oluyor

omerynd

omerynd

Üye
ilk defa keşke win7 kullanmasam diyorum :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Resmi firmware değil arkadaşlar. Haberiniz Olsun.

1- *#0000# yapıp Güncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme bulmamasından.

2- Adresinden 5800'ı seçtiğimde en son sürüm olarak v5.0.005 'i göstermesinden.

3- Navifirmde RM-356 'da en son çıka firmware v5.0.005 olarak gözükmesinden bu kanıya vardım.

omerynd

omerynd

Üye
maalesef olmadı

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
ERROR: Not supported Windows version

kalpsizdj

Üye
arkadasım vindows 7 ile açmak için uygulama dosyasının üzerinde mausun sağ tusuna bas özelliklere gir orda uyumluluk modu var oradan windows xp sp3 yada sp2 seç ok de sorun kalkar

henes_42

henes_42

Üye
sayın Borbey kardeş, tebrik ederim çalışman için. 07.08.2010 - Saat 15.27 itibariyle eklediğin modifiyede hack dosyasını cfw içine ekledinmi, yoksa ayrıca hack dosyalarını kendimmi hafıza kartına atmalıyım. modifiyeyi geçtikten sonra hack dosyaları otomatik olarak kuruluyormu?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
evet modifiye içinde hack var patchleri indir e:\patches at bu kadar

omerynd

omerynd

Üye
uyumluluk modunda çalıştırmayı biliyorum çok şükür. ama olmadı, başka önerisi olan? xp mi bulmalıyım illa

henes_42

henes_42

Üye
evet modifiye içinde hack var patchleri indir e:\patches at bu kadar

teşekkürler, ancak patchleri de modifiye içine gömsen ve modifiyeyi geçince bu dosyaları kendisi patches klasörüne atsa diye bir öneride bulunsak çok şeymi istemiş oluruz bilemiyorum. v50 ye ait modifiyeler içinde hack dosyalarını patches klasörüne kurulumda kendisi atıyordu. ancak tabiki bu kadarı bile bir emek bir gayret ister ve bunun için ayrıca teşekkür, fakat hack dosyalarını da otomatik atabilecek şekilde ayarlama imkanın, zaman ayırma durumun olursa yaptığın güzelliğin üstüne bi +10 daha. (hoşgörün için teşekkürler)

omerynd

omerynd

Üye
neyse kardeş sağolu, win 7 de çaresi yok galiba, bi ara xp den kurarım artık, sırf bunun için bilg. format atıp xp kurup tekrar win 7 ye dönemem :D

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, ancak patchleri de modifiye içine gömsen ve modifiyeyi geçince bu dosyaları kendisi patches klasörüne atsa diye bir öneride bulunsak çok şeymi istemiş oluruz bilemiyorum. v50 ye ait modifiyeler içinde hack dosyalarını patches klasörüne kurulumda kendisi atıyordu. ancak tabiki bu kadarı bile bir emek bir gayret ister ve bunun için ayrıca teşekkür, fakat hack dosyalarını da otomatik atabilecek şekilde ayarlama imkanın, zaman ayırma durumun olursa yaptığın güzelliğin üstüne bi +10 daha. (hoşgörün için teşekkürler)
onu koymayı unuttum yapıp linki değiştiririm :oke:

henes_42

henes_42

Üye
onu koymayı unuttum yapıp linki değiştiririm :oke:

kardeş varya harikasın, işte bu linkini bekliyorum (2 tane 5800 şu an sırada bekliyor :oke:) tabi böyle bi işe başlayınca soruların ardı arkası kesilmiyor, ancak muhtemel sorular bunlar, bu v51 geçerken tarif ettiğin yolu takip etmelimiyim, yoksa modifiye dosyasını v50 modifiyesini yaptığımız yolla yapsak yine olur mu? (Jaf yükleyip, kurulumu OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 çalıştırarak yapsak yine aynı şeyi yapmış olurmuyuz)

----

kardeş birde ilk sayfadaki linklerin sanki hangisi ne biraz karışmış gibi algıladım. yeni linki başlığı ile belirterek eklersen sanırım bir çok arkadaşın acaba hangi link hangisine ait gibi bir arayış ve gereksiz soruların önüne geçme adına bir güzellik olacaktır. hack dosyalarının patches klasörüne atıldığı modifiyeni sabırsızlıkla bekliyoruz. (emeğine yüreğine sağlık.)

qalip53

Üye
hack dosyasını değiştiriyorum temalara baktım sorun yok şimdi değiştirecem
şimdi sorun kalmaz hepsini gözden geçirdim.

--------------- Ekleme ---------------

sen bilirsin flashlıcaksan şimdi yapma hack dosyasını yenisiyle değiştiriyorum ozman flashla:oke:

tamam yeni hack dosyasını ekleyınce konu baslıgına yenılendı gıbı birsey yazarsan sevınırım yorumlara tek tek bakmak zor oluyor . saol cabaların ıcın

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
kardeş varya harikasın, işte bu linkini bekliyorum (2 tane 5800 şu an sırada bekliyor :oke:) tabi böyle bi işe başlayınca soruların ardı arkası kesilmiyor, ancak muhtemel sorular bunlar, bu v51 geçerken tarif ettiğin yolu takip etmelimiyim, yoksa modifiye dosyasını v50 modifiyesini yaptığımız yolla yapsak yine olur mu? (Jaf yükleyip, kurulumu OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 çalıştırarak yapsak yine aynı şeyi yapmış olurmuyuz)

----

kardeş birde ilk sayfadaki linklerin sanki hangisi ne biraz karışmış gibi algıladım. yeni linki başlığı ile belirterek eklersen sanırım bir çok arkadaşın acaba hangi link hangisine ait gibi bir arayış ve gereksiz soruların önüne geçme adına bir güzellik olacaktır. hack dosyalarının patches klasörüne atıldığı modifiyeni sabırsızlıkla bekliyoruz. (emeğine yüreğine sağlık.)
tamamdır yaptım. patch atmanıza gerek yok linki yeniledim.

Üst Alt