5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ADANALI hemşerim @n!wa+*R yükledim 10 numara oldu ve cihaz satarken müşteriye bu özelliklerini gösterince tereddüt bile etmeden alıyolar:oke: çok teşekkürler başarıların devamını bekliyorum:oke:
arkadasm telefonu flaslayıp teli actıktan sonra ne yaptın..?

emrex3

Üye

yeni firmware yuklenince resimde kırmızı ile isaretli bolmede goruldugu gibi altta 3 yeni simge ve onun ustunde eskiden altta duran simgeler var.... orjinal front u yukleyince sadece yazı stili degisiyor bu kısayollar halen duruyor...
bu kısayoları kaldırıp yukarıda kalan eski simgeler (telefon ve rehber) eski yerine (alta) almak mumkun mu ltf biri duzgun bir cvp yazsın artık!!! simdiden tsklrrrr

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ADANALI hemşerim @n!wa+*R yükledim 10 numara oldu ve cihaz satarken müşteriye bu özelliklerini gösterince tereddüt bile etmeden alıyolar:oke: çok teşekkürler başarıların devamını bekliyorum:oke:
;):oke:

--------------- Ekleme ---------------

yeni firmware yuklenince resimde kırmızı ile isaretli bolmede goruldugu gibi altta 3 yeni simge ve onun ustunde eskiden altta duran simgeler var.... orjinal front u yukleyince sadece yazı stili degisiyor bu kısayollar halen duruyor...
bu kısayoları kaldırıp yukarıda kalan eski simgeler (telefon ve rehber) eski yerine (alta) almak mumkun mu ltf biri duzgun bir cvp yazsın artık!!! simdiden tsklrrrr
Böyle milletten cevap dileneceğine ve bekleyeceğine körükürüne bu yaklaşık 40 sayfalık yorum sayfalarına baksan ben zaten bunun cevabını veridm yani direk sorununuzu yazıyorsunuz hiç incelemiyorsunuz..(Telefonuda elinizden mi alıp yapalım..)

emrex3

Üye
@n!wa+*R™;2192162' Alıntı:
;):oke:

Böyle milletten cevap dileneceğine ve bekleyeceğine körükürüne bu yaklaşık 40 sayfalık yorum sayfalarına baksan ben zaten bunun cevabını veridm yani direk sorununuzu yazıyorsunuz hiç incelemiyorsunuz..(Telefonuda elinizden mi alıp yapalım..)

karma karısık inceledim hangi sayfada kac sayya baktım yokkkkkk
bunları yazana kadar cvp da yazardın yardım etmek istemiyorsun birde camur atıyorsun
boyle cvp yazacaksan hic yazma daha ii lafa bakya... derdi yardımcı olmak deil forumlarda tafra yapmak...
forumlarda soru sorup cvp beklemek ne zamandır dilenmek oldu amele

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
karma karısık inceledim hangi sayfada kac sayya baktım yokkkkkk
bunları yazana kadar cvp da yazardın yardım etmek istemiyorsun birde camur atıyorsun
boyle cvp yazacaksan hic yazma daha ii lafa bakya... derdi yardımcı olmak deil forumlarda tafra yapmak...
forumlarda soru sorup cvp beklemek ne zamandır dilenmek oldu amele
"Amele" konunun ve Firmware'nin sahibi kaldıki 2 yıllık bir üye ile konuşuyorsun;)

Sayfa karmaşık felan değil ayrıca benim yardımım sadece buraylada kalmıyor Msn üzerinden de kaç kişiye yardım ettiğimi bu sayfadaki rastgele üylerden birine sor bakalım nasıl bir cevap verecekler:oke:

"Armut piş,ağzıma düş":box

ferhattunc

Üye
Slm Rompatcher programını Z ye gömüp starter_non_critical_1.rsc dosyasını Z:/resource/apps içine atınca yamalar otomatik başlıyo bi dene derim ve de bazı arkadaşların da dediği gibi font dosyasını daha okunaklı bi fontla değiştirirsen daha estetik daha kullanışlı bir CFW ortaya çıkar ki insanlar rahatça gerektiğinde hard reset atabilir :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Slm Rompatcher programını Z ye gömüp starter_non_critical_1.rsc dosyasını Z:/resource/apps içine atınca yamalar otomatik başlıyo bi dene derim ve de bazı arkadaşların da dediği gibi font dosyasını daha okunaklı bi fontla değiştirirsen daha estetik daha kullanışlı bir CFW ortaya çıkar ki insanlar rahatça gerektiğinde hard reset atabilir :oke:
Fontun kişiye göre değiştirilecek en kolay şey olduğunu ifade etmekten çok sıkıldım artık..:pro:

Ve
starter_non_critical_1.rsc dosyasının ne olduğunu biliyormusun acaba..O dosyanın ne Rom P. ile nede Oto başlama ilgili uzak yakın bi alakası yok!O sadece tel açılışta başlayan Rehber,işlem kaydı gibi Pro. başlamasını engelleme ve zaten ekli

aliçoooo

aliçoooo

Üye
@n!wa+*R™ arkadasım coq saqol :) sayende bu firmwareyi yükleyebildim vede cok kullanıslı.biraz yavaş qibi hissetim orjinalinden ama diqer özellikler bu sorunu ortadan kaldırıyor :) basarılı bir firmware olmus.tesekkür ederim :)

Lyre1907

Üye
dostum daha oncede dedım ama ya benım yazımı okuyamadın yada anlamıyorsun tamam fontu halledebılıyoruz bunu anlattın ve evet yaptım font duzeldı ancak operayı kurunca opera hala senın fontun ıle calısıyor ve bunu duzeltemıyorum maalesef ayrıca bazı ınsanların yorumlarını dırek kotu elestırı olarak almamalısın bence senın yazılımını bu fıkırler daha guzel yapar... emegın ıcın yıne tesekkurler ama bu font yuzunden kaldırdım ve sende ınatla fontunun guzellıgını savunuyorsun kı 37 sayfa boyunca en azından her sayfada bır kısı bundan sıkayetcıyken bence bu bızım ıcın zor olsada senın ıcın basıt bırsey sadece fontu cıkartırsın bı ıkı ufak degısıklık daha yaparsın ovinın yenı guncellemesı vs.. gıbı tum emegın dahada guzel paylasımın dahada harıka olur... yınede tekrar ve son kez tesekkurler...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™ arkadasım coq saqol :) sayende bu firmwareyi yükleyebildim vede cok kullanıslı.biraz yavaş qibi hissetim orjinalinden ama diqer özellikler bu sorunu ortadan kaldırıyor :) basarılı bir firmware olmus.tesekkür ederim :)
Yok dostum bu Firmware gayet hızlı sen arka planda pro bırakmşsndr onlar yoruyordur yoksa hızlı emin ol:oke:

Teşekkürlerimle..

dostum daha oncede dedım ama ya benım yazımı okuyamadın yada anlamıyorsun tamam fontu halledebılıyoruz bunu anlattın ve evet yaptım font duzeldı ancak operayı kurunca opera hala senın fontun ıle calısıyor ve bunu duzeltemıyorum maalesef ayrıca bazı ınsanların yorumlarını dırek kotu elestırı olarak almamalısın bence senın yazılımını bu fıkırler daha guzel yapar... emegın ıcın yıne tesekkurler ama bu font yuzunden kaldırdım ve sende ınatla fontunun guzellıgını savunuyorsun kı 37 sayfa boyunca en azından her sayfada bır kısı bundan sıkayetcıyken bence bu bızım ıcın zor olsada senın ıcın basıt bırsey sadece fontu cıkartırsın bı ıkı ufak degısıklık daha yaparsın ovinın yenı guncellemesı vs.. gıbı tum emegın dahada guzel paylasımın dahada harıka olur... yınede tekrar ve son kez tesekkurler...
Ben zaten küçük değişimler yapıyorum,fontumun güzelliğini savunmuyırum bir font koydum fakat kaç kerede yazdım değiştirilebilir..Biz ovi'yi çıkartıyoruz yer almasın diye sen yeni güncellemesini yükle diyorsun.Eleştiri saf yada kötü ynde yapılabilir yalnız mantıklı bir şekilde yani hiç değilse yorumları okuyarak ve en önemlisi ana sayfayı okuyarak
Saygılar..:oke:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

@n!wa+*R™

selam kardesım musaıt olunca msn den konusabılırmıyız acaba ben sıstemı yenı kurdum bazı sıkıntılarım vardı o yuzden bole gec kurdum ama sole soylıyeyımmm yaklasım 27 sayfa okudum forumda hep aynı sorular hep aynı sıkıntılar

AMA SOYLENECEK TEK BISE HERZAMANKI GIBI SUPER SUPERRRR HERSEY GUZELLL KOLAY GELSIN KARDESSS

Lyre1907

Üye
Ben zaten küçük değişimler yapıyorum,fontumun güzelliğini savunmuyırum bir font koydum fakat kaç kerede yazdım değiştirilebilir..Biz ovi'yi çıkartıyoruz yer almasın diye sen yeni güncellemesini yükle diyorsun.Eleştiri saf yada kötü ynde yapılabilir yalnız mantıklı bir şekilde yani hiç değilse yorumları okuyarak ve en önemlisi ana sayfayı okuyarak
[/QUOTE]

dostum hala sunu anlatamadım operada font duzelmıyor normalde font duzelttım orjınale cevırdım ama opera oylece kaldı senın fontunda ayrıca ovıyı yer acılsın dıye sılmek ne kadar mantıklı sonucta bu nokıanın can damarı her ne kadar su an cok yararlı olmasada... ben cok kullanıyorum ovısız nokıa apple storesiz bi ıphone gıbı bence...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

dostum hala sunu anlatamadım operada font duzelmıyor normalde font duzelttım orjınale cevırdım ama opera oylece kaldı senın fontunda ayrıca ovıyı yer acılsın dıye sılmek ne kadar mantıklı sonucta bu nokıanın can damarı her ne kadar su an cok yararlı olmasada... ben cok kullanıyorum ovısız nokıa apple storesiz bi ıphone gıbı bence...[/QUOTE]
Bak kardeşim opera ile bi fikrim yok Ovi'yi bende severek kullanıyorum ve hiç bir Firmaremede ekleme gibi bir fikrim yok yeni FW ekledim ve yine çıkardım ovi'yi eklentiden kurabilirsin ;)

@n!wa+*R™

selam kardesım musaıt olunca msn den konusabılırmıyız acaba ben sıstemı yenı kurdum bazı sıkıntılarım vardı o yuzden bole gec kurdum ama sole soylıyeyımmm yaklasım 27 sayfa okudum forumda hep aynı sorular hep aynı sıkıntılar

AMA SOYLENECEK TEK BISE HERZAMANKI GIBI SUPER SUPERRRR HERSEY GUZELLL KOLAY GELSIN KARDESSS
Yeni FW ekledim dostum ona bak:sarıl:(Msn açık bu arada)

fatih545

fatih545

Üye
Ben bir problemle karşılaştım son işlemlerde. ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_SiGNED isimli dosyayı E:/ ye gönderdim direk. Patches dosyasıda aynı şekilde E:/ de Ama ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_SiGNED dosyasını yükeleme çalıştığımda Yüklenemiyor. Serfitika tarafından kısıtlanıyor diye bir uyarı alıyorum. Bunun nedeni nedir acaba?

SuCh

Üye
Arkadaşım senden ricam her güncelleme de ek olarak neler eklendi ve değiştirildi bunları da yazarsan bence daha iyi olur. Mesela bugün yaptığın güncelleme ile bir önceki arasındaki farklar neler? Benim gördüğüm sadece orj. soundwave temaları eklenmiş. Çünkü önemli bir değişiklik yoksa yüklemeyeyim diyorum artık sürekli flash atıp program kurmaktan sıkıldım da :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım senden ricam her güncelleme de ek olarak neler eklendi ve değiştirildi bunları da yazarsan bence daha iyi olur. Mesela bugün yaptığın güncelleme ile bir önceki arasındaki farklar neler? Benim gördüğüm sadece orj. soundwave temaları eklenmiş. Çünkü önemli bir değişiklik yoksa yüklemeyeyim diyorum artık sürekli flash atıp program kurmaktan sıkıldım da :)
Hatırlatırımki ben o özellik resimini haybeye koymuyorum..Ne kadar koysamda her zman bana yeni özellikleri burada söyleme gibi zorunluluğa sokuyorlar..:pro:

Ama ben de yine yine yazıyorum;:box
*Rom Patcher Z'ye gömüldü(
Hard format sonrası yine kurulu)

*Orjinal SoundWaves temaları Z'ye eklendi.

*N97'nin fontu eklendi.

*Rofs 23 mb oldu.

*N97 deki ev ekranı kısayolları kaldırıldı

volkan_al

volkan_al

Üye
Teşekkürler dostum ancak bu versiyonda da ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_.SiGNED yükleyemiyorum.
dahili bileşen hatası alıyorum ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum ancak bu versiyonda da ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_.SiGNED yükleyemiyorum.
dahili bileşen hatası alıyorum ?
Baba şakamı yapıyorsunuz ya gözünüzü sevim hadi ana sayfayı okumuyırsun bari 2 üstündek yorumu oku yeni güncelleme yazmışım insan hiç merak etmez mi ne var acaba bu sürümde..:vur
Rom Patcher zaten Z'de oto kurulu bu sürümde,hard format sonrası bile yine kurulu asla silinmeyecek sadece oto başlama özelliği yok Z'ye kurduğumuz için..

volkan_al

volkan_al

Üye
Açıklamada oto başlangıc için yeniden kurun yazmıssın kardeşim o zaman ordaki ifadeyi değiştir ben ona göre yapmaya çalışıyorum ;) yorumların hepsini tek tek oluyyorum merak etme ellerine sağlık bu arada tekrardan.

Açıklama kısmına birinci sayfada oto başlangıç ile ilgil bölümü editlersen güzel olur ;)

Bu arada bu versiyon çok güzel olmuş baş tacımız diyebilirim ;)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Açıklamada oto başlangıc için yeniden kurun yazmıssın kardeşim o zaman ordaki ifadeyi değiştir ben ona göre yapmaya çalışıyorum ;) yorumların hepsini tek tek oluyyorum merak etme ellerine sağlık bu arada tekrardan.

Açıklama kısmına birinci sayfada oto başlangıç ile ilgil bölümü editlersen güzel olur ;)

Bu arada bu versiyon çok güzel olmuş baş tacımız diyebilirim ;)
Kardeşim ben Z'ye kuruldu diye yazmışım ama seninde onu anlaman lazmdı aslında zaten kurulmuş tekrar yükleyemzsin.
Zaten Rom açıklaması eklendi ana sayfaya.
Teşekkürlerimle:sarıl:

Üst Alt