5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

eBRiHanceR

Üye
v50 den v40 a dönebilirmiyim ? v50 yi hiç beğenmedim :(

mehce

mehce

Üye
Yanlış yere yazmışım

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Profiline yazdım mehce.

hisarbuselik1

Üye
@n!wa+*R

Arkadaş merhaba jpg to mif bu işlemi hangi uygulama ile yapıyorsun rica etsem buraya upload edebilirmisin benim bulduklarım işe yaramadı ister PC üzerinde yada telefon üzerinden çalışan bir uygulama lazım
SplashScreen.mif SysAp.mif bu dosyalar için

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R

Arkadaş merhaba jpg to mif bu işlemi hangi uygulama ile yapıyorsun rica etsem buraya upload edebilirmisin benim bulduklarım işe yaramadı ister PC üzerinde yada telefon üzerinden çalışan bir uygulama lazım
SplashScreen.mif SysAp.mif bu dosyalar için
Öyle bir uygulama bende de yok zaten nadir bulduğun mif'leri kullanıyorum..

pocelain

Üye
Arkadaşlar üçüncü kez soruyorum bilen yok mu Allah rızası için bi cevap verin. Modifiyeli v40 yüklü telime ama modifiyesiz v50'ye geçmek istiyorum. Bunun için xplore ile bi dosyayı silmem gerekiyodu unuttum. Bi yardım lütfen

dakturk

dakturk

Üye
ya süper de n97 için nasıl bulabilirim rm-505 , OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 ' da yok rm-505 nasıl olacak :hmmm

sbalim

Üye
slm arkadaşlar hack ile ilgili bir sorum olacak . hack yaptıktan sonra telefonu en eski orjinal haline nasıl getirebiliriz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal FW dosyaları ile tekrar Flash atarak.

dakturk

dakturk

Üye
rm-505 nasıl olacak

--------------- Ekleme ---------------

rm-505 nasıl olacak bilen bulan gören varsa lütfen yazsın bulamadım bir türlü bulduğum gibi koyarım buraya bakalım kim daha çabuk bulacak :islik

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşim sağol:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

7610ncu

7610ncu

Üye
Navifirmde Variants Ülke Bölümünde Hangisini Sececegim Telefonun Arkasındaki Ülke Kodunu Aldım Ama Bulamadım Hangisini İndirmeliyim.0573741 kodu yok bunn yerine baskasını indirsem dil problemi olurmu.
Lütfen Yardımcı Olursanız Cok Tesekkür Ederim

darkwily

darkwily

Üye
sensörLer çok yavaş dostum yaa şimdi kurdum onun haricinde bi eksikLik göremedim ama sensörLer çok yavaş diğer kuLLandığım fwLere göre çok yavaş genede tşkLr. emeğine sağLık

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler kardeşim klawyene saglık :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. Kardeşim :oke:

koruyucu54

Üye
Teşekkürler...

0sergen0

Üye
power tuşuna basıyorum aynı anda veya bi kaç saniye sonra aynen böyle hata geliyor..

Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\ProgData\358279031532649_CRT_backup_233647.pm
Done!
Backup CRT OK!
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Acıklamalar anlaşılır degil biri şu işi nasıl yapacagımızı anlatsın hep kendi anladıgınız dilden yazmışsınız

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca bu bahsettiklerinizin hiç biri olmuyor harfiyen yapıyorum ama bu nafirm den indir filan diyor hikaye sanki

Üst Alt