5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

fatih82

fatih82

Üye
rar dosyası nerde aniwar göremedim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
rar dosyası nerde aniwar göremedim
O kafayla eklemeyi unutmuşum baba gece k.b. :D

şimdi bak sana rar'ladım onu indir aç ve Jaf'ı nereye kurduysan Proğram Files'a git "ODEON" klasörünü bul ve bu yapılandrmayı o klasörün içine at kardeşim:oke:

Ekli dosyalar

Lyre1907

Üye
5800 RM-356 [Professional] Modifications V40 Firmware Linki;
hotfıleden ındırıyorum 3 kere ındırdım ama crc bozuk dıe acmıo rarı
kontrol edebılırmısınız... yada elınde varolan bırı yenıden yukleyebılırmı acıl...

--------------- Ekleme ---------------

dostum elıne saglık denedım kurdum sorunsuz kuruldu ama ne uygulamalarda ne ana menude nede baska bı yerde Rom Patcher yok maalesef sonradan kurulması gerekenler klasorundekı uygulamayı da kuramıyorum dogal olarak bunu nasıl cozucem ?? hatta sonradan kurulması gerekenler klasorundekı uygulamayı sıng ettım ama onu da kurmadı acıl yardım plsss

tamam 5800 V40 Hack Rofs değişim dosyası nı degıstırp tekrar cfw yaptım sımdı ana ekrana roms geldı ordan dedıklerını actım ve auto yaptım ve sonra kurulumda sonra kurulacak klasorundekı rom patcher ı tele yuklemeye calısıyorum ama sertıfıka kısıtlaması dıo delırcem yaaaa yardımmm

alicem123

alicem123

Üye
@n!wa+*R™;2184573' Alıntı:
O kafayla eklemeyi unutmuşum baba gece k.b. :D

şimdi bak sana rar'ladım onu indir aç ve Jaf'ı nereye kurduysan Proğram Files'a git "ODEON" klasörünü bul ve bu yapılandrmayı o klasörün içine at kardeşim:oke:

Yardımcı olucakmısın :) Şu ingilizce dil olayında aniwar :)

canavar_gs

Üye
stage 2 dedi starting dedi böyle kaldı birşey yapmam gerek mi acaba flash yaparken

meymenetli

Üye
arkadaşlar yukledim elinize sağlık ama. hard format atınca ilk yüklemeden sonraki programlarda siliniyo
anlamadım ben bu olayı. romun içindeki programın silinmemesi gerekmezmi. kafam karıştı walla

fatih82

fatih82

Üye
Eyvallah kardeşim

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım keşke temaları eklemeseydin isteyen kendi temasını kurardı nasılsa yada 5800 kendi temalarını bulup ekleseydin kendi orjinal kırmızı, mavi , siyah olanları diyorum yani ... birde ana ekran yan dönmüyor bunuda acaba eklentinin içine ekleyebilirmisin...(bu temaları bence kaldır sade nokıa ikonlu siyah bir tema koy bence ;) ) teşekürler tekrardan

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım keşke temaları eklemeseydin isteyen kendi temasını kurardı nasılsa yada 5800 kendi temalarını bulup ekleseydin kendi orjinal kırmızı, mavi , siyah olanları diyorum yani ... birde ana ekran yan dönmüyor bunuda acaba eklentinin içine ekleyebilirmisin...(bu temaları bence kaldır sade nokıa ikonlu siyah bir tema koy bence ;) ) teşekürler tekrardan
İçindeki temalar en fazla 500 kb ve 5230 orjinal temalarıdan çok iyi oldu hatta Maemo 5th teması sürümde temaların olması iyi:oke:..Dostum bu sitede var ana ekran dönmesi bak bulursun..

Eyvallah kardeşim
Oldumu baba?

arkadaşlar yukledim elinize sağlık ama. hard format atınca ilk yüklemeden sonraki programlarda siliniyo
anlamadım ben bu olayı. romun içindeki programın silinmemesi gerekmezmi. kafam karıştı walla

Hard Format sonrası sadece Rom P. silinir..

Yardımcı olucakmısın :) Şu ingilizce dil olayında aniwar :)
Dostum sana yazdım ben o iş uzun diye..Bak ing. tekrar yüklemem için bütün uygulamaların dil yamalrınıda teker tekere atmam lazım o yüzden ekleyemeceğim..:bilmm

ferhattunc

Üye
Çok güzel olmuş ama bir iki özelliği eksik
--Ovi maps in son versiyonunu Z: ye yüklesen (ücretsiz navigasyon olan)
--Rompatcher programının otomatik yama çalıştırma dosyası var resource içine atılan onu da eklesen ve Rompatcher ı Z: ye gömsen
o zaman mükemmel bir CFW olur diye düşünüyorum .Yine de açılış kapanış ekranlarıyla mükemmel bir firmware teşkkürler emeğin için =)

alicem123

alicem123

Üye
@n!wa+*R™;2185512' Alıntı:
İçindeki temalar en fazla 500 kb ve 5230 orjinal temalarıdan çok iyi oldu hatta Maemo 5th teması sürümde temaların olması iyi:oke:..Dostum bu sitede var ana ekran dönmesi bak bulursun..

Oldumu baba?

Hard Format sonrası sadece Rom P. silinir..

Dostum sana yazdım ben o iş uzun diye..Bak ing. tekrar yüklemem için bütün uygulamaların dil yamalrınıda teker tekere atmam lazım o yüzden ekleyemeceğim..:bilmm

Dostum bi msn versen sadece bi ricam olucak eğer onu yapabilrsen cok sevinirim yani :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bi msn versen sadece bi ricam olucak eğer onu yapabilrsen cok sevinirim yani :)
[email protected]

Çok güzel olmuş ama bir iki özelliği eksik
--Ovi maps in son versiyonunu Z: ye yüklesen (ücretsiz navigasyon olan)
--Rompatcher programının otomatik yama çalıştırma dosyası var resource içine atılan onu da eklesen ve Rompatcher ı Z: ye gömsen
o zaman mükemmel bir CFW olur diye düşünüyorum .Yine de açılış kapanış ekranlarıyla mükemmel bir firmware teşkkürler emeğin için =)
Dostum yorumun için teşekkürler:sarıl:

Fakat dediğin gibi Rom P. Z'ye gömmeye çalıştım ve oldu fakat küçk bir sorun var eğer Z'de olursa Oto başlama özelliği kayboluyr öyle yaparsak

alicem123

alicem123

Üye
@n!wa+*R™;2185774' Alıntı:
[email protected]

Dostum yorumun için teşekkürler:sarıl:

Fakat dediğin gibi Rom P. Z'ye gömmeye çalıştım ve oldu fakat küçk bir sorun var eğer Z'de olursa Oto başlama özelliği kayboluyr öyle yaparsak

Ekledım dostum suan acık değilsin ne zaman açarsın acaba :oke:

Lyre1907

Üye
dostum tekrar tekrar saol ama senden bırsey ısteyebılırmıyım su rom patch ı hala yukleyemedım tel hafızasına kısıtlama dıyor ..

bıde fontu orjınale cevırdım tamam ama opera yı kurunca opera hala senın fontta calısıyor anlamadım ve ' o ' harfı o kadar garıp kı hıc bırsey anlasılmıyor maalesef

senden rıcam navıgator menu ve 6 ıcon menu cok guzel tema efektlerı de muhtesem sadece bunları eklesen orjınal fw ye yada sadece bunları bızım nasıl ekleyebılecegımızı anlatsan ben nokıa edıtor ıle senın dosyaları actım ama ıcınden hangılerı navıgator hangılerı efekt onları anlamadım halıyle... tesekkurler...

petrucci82

petrucci82

Üye
yok ben yapamadım ve vazgeçtim.yine de cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.bu işi yapabilen birini bulursam ki burda 5800ı bile zor buldum (dicle/DİYARBAKIR) bırak flash attırmayı..neyse bakalım..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
yok ben yapamadım ve vazgeçtim.yine de cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.bu işi yapabilen birini bulursam ki burda 5800ı bile zor buldum (dicle/DİYARBAKIR)
bırak flash attırmayı..neyse bakalım..
Anlamadım Flash atmayı mı başaramadın?

Newpronik

Üye
öncelikle merhaba yine harikalar yaratmışsınız fakat sizden bir isteğim olucak bu ana ekrandaki yeni 3 tuş kaldırıp orjinal fontlu versionu paylaşırmısınız zaten no tuşu var yenisi konuşmuş ve en altta 2 tane boş tuş çok kötü olmuş o bence 3 tuşa hiç gerek yok nasıl kaldırılır acaba ???

bundan önce cıkarttığınız 10 mb lik daha güzel ben ona geçiyorum bunda bence cok eksiklikvar olmamış üzgünüm
o eklenen çözünürlüğü bozuyor ekran kücülüyor boş button kalıyor altta font zaten çok kötü o ö ı i birbirine giriyor daha sonra rom patcher çalışmıyor bence gözden geçirin

emrex3

Üye
konuda emegi geen herkese tskler...
2 sorum olacak ev ekranında ki kısayollarla ilgili;
1) 2 tane telefon tusu kısa yolu 1 rehber 1 rom p. kısayolu 1de xplore kısa yolu var
bunları eskisi gibi yapmanın bir yolu var mı
yani; sag ve sol alt kosede sadece telefon ve rehber kısa yolunu yapmam nasıl olur?
rom p. xploreyi isteyen kısayollara ekleye bilirdi.
bu yeni halıyle telefon ve rehber biraz ustte kalmıs ve bakmadan tıklarken buyuk ihtimal yanlıs kısa yollara tıklanıyor...
2) yeni versiyonla gelen yazı tipi okunaklı deildi orjinal fronta gecince effect eskisi gibi oldu yazı tipi eskisi gibi ve effect yeni sekliyle kullanmak mumkun mu?

KISACASI; 1 sayfada eklenilen video da yazı tipi aynı kısayollar aynı kalıp effect deismis. bunu ben nasıl yapabilirim? tskler

aliçoooo

aliçoooo

Üye

emrex3

Üye

öncelikle linki verilen "JAFSetup_1.98.62.exe" programını kurup ardında resimde verdigin programı (OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe) calıstırıp go ya basmalısın

Üst Alt