5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

berkan216

Üye
2 hack patchini aktıf yap dıyorsunuz onlar hangılerı oluyor acaba???

berkan216

Üye
@n!wa+*R™;2197776' Alıntı:
InstallerServer+,Open4All RP;yamalrını aktif edeceksin
onları aktıf ettım ?? rom u tekrar yuklemeye calısıyorum C: ye bu dahili bir bileşen diyor....

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
onları aktıf ettım ?? rom u tekrar yuklemeye calısıyorum C: ye bu dahili bir bileşen diyor....
Aslında cevap yazmayacaktm çünkü gerekli açıklama ana sayfada yazılı lütfen dikkatli okuyarak iş yapın..

Rom zaten Z'de gömülü yani tekrar yüklemene gerek yok Hard Format atsan bile silinmeyecektir Rom Patcher

_ARDA_

_ARDA_

Üye
arkadaşım emegim için tşkler öncelikle... Son yaptıgın değişiklik nedir ? Tşkler şimdiden...

berkan216

Üye
@n!wa+*R™;2197818' Alıntı:
Aslında cevap yazmayacaktm çünkü gerekli açıklama ana sayfada yazılı lütfen dikkatli okuyarak iş yapın..

Rom zaten Z'de gömülü yani tekrar yüklemene gerek yok Hard Format atsan bile silinmeyecektir Rom Patcher

Alıntı: toligargala göndermiş. >
olmadı hiç bir programı yükleyemiyorum rom u bile yükleyemiyorum dosya bozuk diyor

Alıntı: batukula göndermiş. >
Aynen bende sertfika kısıtlanıyor diyor sürekli

Arkadaşlar İki hack patchni aktif yapıp romu tekrar telefon hafızasına yükleyip teli resetliyeceksiniz,bu kadar.:locked:

BUNU YAZAN SEN DEILMISIN KARDES !!! aradakı alakayı cozemedım ben :aha:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı: toligargala göndermiş. >
olmadı hiç bir programı yükleyemiyorum rom u bile yükleyemiyorum dosya bozuk diyor

Alıntı: batukula göndermiş. >
Aynen bende sertfika kısıtlanıyor diyor sürekli

Arkadaşlar İki hack patchni aktif yapıp romu tekrar telefon hafızasına yükleyip teli resetliyeceksiniz,bu kadar.:locked:

BUNU YAZAN SEN DEILMISIN KARDES !!! aradakı alakayı cozemedım ben :aha:
"Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.:oke:"

BUNU YAZAN BENİM KARDEŞ !!

berkan216

Üye
@n!wa+*R™;2197838' Alıntı:
"Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.:oke:"

BUNU YAZAN BENİM KARDEŞ !!

saygılar emeğine eline koluna parmağına güzel aklına sonsuz sevgiLEr başarılı bir çalışma çok teşekkürleR:bye2::bye2::bye2::bye2:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
saygılar emeğine eline koluna parmağına güzel aklına sonsuz sevgiLEr başarılı bir çalışma çok teşekkürleR:bye2::bye2::bye2::bye2:
Sağolasın kardeşim:sarıl:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım emegim için tşkler öncelikle... Son yaptıgın değişiklik nedir ? Tşkler şimdiden...
Gerekli açıklamanın olduğu bir resim anasayfada bulunmaktadır,lütfen dikkatli bir şekilde bakınız:oke:

xRooTx

Üye
vallaha kardeş ilk olarak senin yaptığın rom'u kuracam telefonuma telefon henüz 2 günlük :) bakalım neler farkedecek :) bu arada incelediğime göre gerçekten anlamlı ve özel bir çalışma olmuş emeğine sağlık...

hurdacicem

Üye
çok teşekkürler çok güzel olmuş. kurdum çok beğendım. bişey sormak istiyorum. tuşlar kılıtlı degılken arama-menu-kapatma tuslarının ısıkları yanmıyor. acaba onun bi çözümü var mı? yoksada çok onemlı degıl. tesekkurler tekrar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler çok güzel olmuş. kurdum çok beğendım. bişey sormak istiyorum. tuşlar kılıtlı degılken arama-menu-kapatma tuslarının ısıkları yanmıyor. acaba onun bi çözümü var mı? yoksada çok onemlı degıl. tesekkurler tekrar
Yanmaması normal kardeşim merak etme..

Teşekkürlerimle..

aquaman

aquaman

Üye
trojan uyarısı verdi virus programım.nedendir??

xRooTx

Üye
merhabalar üstadım 5800 xm black firmware var mıdır sizde acaba up edebilir misiniz?

tektabancam

Üye
arkadaşım benim 5800 ile ilgili bi çok sorunum var v40 olmasına ramen radyoda ve gelen aramada donma oluyor bazende reset leniyor şimdi bu sorunlarım için servise verdim düzelme olmadı ve ikinci kez yolladım şimdi telin gelmesini bekliyorum
şimdi sana bi sorum olcak bu yüklemeyi yapabilir isem bu sorunlardan kurtulma olasılığım nedir kafayı yicem arkadaşım iyice soğudum telefondan ne yapmalıyım bana tavsiyen nedir.
saygılar,

fatih545

fatih545

Üye
@n!wa+*R™;2197547' Alıntı:
Senin sorununu anlamaya çalıştımda sanırsam şu;videodaki gibi telefonumda neden menüde falan hareketli geçişler olmaması.Şöyle yapacaksın;

Ayarlar/Kişiselleştirme/Temalar/kullandığın temanın üzerine gelip seçenekler ve tema efektleri açık olarak işaretle ve artık hareketli ve şekilli menü geçişlerin olacaktır:oke:

Teşekkürlerimle..
Allah razı olsun telefon mükemmel oldu :heyo: Birde bu değişikleri yaptık ama telefonun garantisi gider mi bir problem olduğunda? :hmmm

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun telefon mükemmel oldu :heyo: Birde bu değişikleri yaptık ama telefonun garantisi gider mi bir problem olduğunda? :hmmm
Telefonun kodunu yani üretim orjinal kodunu değiştirmedikçe hiç bir şey olmaz..

merhabalar üstadım 5800 xm black firmware var mıdır sizde acaba up edebilir misiniz?
Bunu yükle zaten aynı sadece teman mavi olcak ama oda açılışta yoksa bu sürümde ben bütün 5800 SoundWaves temalrını ekledim ;)

arkadaşım benim 5800 ile ilgili bi çok sorunum var v40 olmasına ramen radyoda ve gelen aramada donma oluyor bazende reset leniyor şimdi bu sorunlarım için servise verdim düzelme olmadı ve ikinci kez yolladım şimdi telin gelmesini bekliyorum
şimdi sana bi sorum olcak bu yüklemeyi yapabilir isem bu sorunlardan kurtulma olasılığım nedir kafayı yicem arkadaşım iyice soğudum telefondan ne yapmalıyım bana tavsiyen nedir.
saygılar,
Bak o restlenme ve donma vs. yaşamadım fakat benim firmwrem gayet hızlı ve bir o kadarda donanıma sahiptir yani o tür sorunlar ile karşılaşmayacağına eminim:oke:

fatih545

fatih545

Üye
@n!wa+*R™;2200165' Alıntı:
Telefonun kodunu yani üretim orjinal kodunu değiştirmedikçe hiç bir şey olmaz..
Yani bir sorun olurda garantiye giderse, garanti bana yok senin yazılımın değişmiş yok bilmem ne falan demez değil mi?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Yani bir sorun olurda garantiye giderse, garanti bana yok senin yazılımın değişmiş yok bilmem ne falan demez değil mi?
Yav kardeşim sen bu 5800 v40'ı hacklerken bile bir garanti dışı kapsamına karşın bir riske giriyorsun,ben sana gerekli bilgiyi verdim kod olarak ancak.

Üst Alt