@n!wa+*R
Üye
5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions
SELAMLAR;
Profesyonel sürümü'müm en güncel ve kusursuz hali ile yine karşınızdayım
Resimli anlatım da ekledim konuma daha yardımcı olabilmek için
Konumdaki anketi kaldırdım çünkü devamlı güncellediğim için anket'de eskiden oy kullananlarda olduğu için yeni özellikleri de göremedikleri için kaldırmak en mantıklısı idi.
Gerekli bütün dosyalar ek halinde konunun altında verilmiştir arkadaşlar gerekse de link halinde.
Telefonunuz için size bir kaç püf nokta
*işlem kaydını ayarladan girerek kayıt'ı 1 gün olarak işaretleyin
*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.
*Ajandaya girin ve ayarlardan Varsayılan görümü Gün görünümü olarak değiştirin.
*Mesajlarınızı devamlı Hafıza kartında tutun.

Özellikler de herşeyi ile alttaki resim de görebilirsiniz
Yeni eklenen tema efektinin videosu;
Kurulum nasıl yapılacak*;
Navıfırm ile telefonunuzun güncelleme dosyalarını indirip; C/Proğram Files/Common Files/Nokıa/Data Package/Products/RM-356 kalsörüne atacaksınız.
Birde yine ; C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörünede aynı dosyaları atacaksınız.
Eğer bu klasör dizini yoksa kendiniz belirtilen yol ile oluşturabilirsiniz.
Ekte verdiğim 5800 V40 Hack.rar dosyasındaki Rofs dosyasını Navifirmden indirdip attığınız klasördeki klasöre atıp değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz.
Bu yeni Profesyonel güncelleme dosyasınıda Navifirmden indirdiğiniz ve attığınız dizine atıp yine değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz ve Flash işlemini atıp yeni sürümünüzü kullanmaya başlayacaksınız
Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.
&
OGM emülatör linki;
Jaf emülatör;
Navifirm linki;
5800 RM-356 [Professional] Modifications V40 Firmware Linki;
Burada görülen emeğe karşın sende bir TEŞEKKÜR etmelisin..

Profesyonel sürümü'müm en güncel ve kusursuz hali ile yine karşınızdayım

Resimli anlatım da ekledim konuma daha yardımcı olabilmek için

Konumdaki anketi kaldırdım çünkü devamlı güncellediğim için anket'de eskiden oy kullananlarda olduğu için yeni özellikleri de göremedikleri için kaldırmak en mantıklısı idi.

Gerekli bütün dosyalar ek halinde konunun altında verilmiştir arkadaşlar gerekse de link halinde.

Telefonunuz için size bir kaç püf nokta
*işlem kaydını ayarladan girerek kayıt'ı 1 gün olarak işaretleyin
*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.
*Ajandaya girin ve ayarlardan Varsayılan görümü Gün görünümü olarak değiştirin.
*Mesajlarınızı devamlı Hafıza kartında tutun.

Özellikler de herşeyi ile alttaki resim de görebilirsiniz

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni eklenen tema efektinin videosu;
Kurulum nasıl yapılacak*;
Navıfırm ile telefonunuzun güncelleme dosyalarını indirip; C/Proğram Files/Common Files/Nokıa/Data Package/Products/RM-356 kalsörüne atacaksınız.
Birde yine ; C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörünede aynı dosyaları atacaksınız.
Eğer bu klasör dizini yoksa kendiniz belirtilen yol ile oluşturabilirsiniz.
Ekte verdiğim 5800 V40 Hack.rar dosyasındaki Rofs dosyasını Navifirmden indirdip attığınız klasördeki klasöre atıp değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz.
Bu yeni Profesyonel güncelleme dosyasınıda Navifirmden indirdiğiniz ve attığınız dizine atıp yine değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz ve Flash işlemini atıp yeni sürümünüzü kullanmaya başlayacaksınız
Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.

&
OGM emülatör linki;
Jaf emülatör;
Navifirm linki;
5800 RM-356 [Professional] Modifications V40 Firmware Linki;
Burada görülen emeğe karşın sende bir TEŞEKKÜR etmelisin..

Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.