5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions
SELAMLAR;:bye2:
Profesyonel sürümü'müm en güncel ve kusursuz hali ile yine karşınızdayım :)

Resimli anlatım da ekledim konuma daha yardımcı olabilmek için:oke:

Konumdaki anketi kaldırdım çünkü devamlı güncellediğim için anket'de eskiden oy kullananlarda olduğu için yeni özellikleri de göremedikleri için kaldırmak en mantıklısı idi.:oke:

Gerekli bütün dosyalar ek halinde konunun altında verilmiştir arkadaşlar gerekse de link halinde. :)
Telefonunuz için size bir kaç püf nokta;)
*işlem kaydını ayarladan girerek kayıt'ı 1 gün olarak işaretleyin
*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.
*Ajandaya girin ve ayarlardan Varsayılan görümü Gün görünümü olarak değiştirin.
*Mesajlarınızı devamlı Hafıza kartında tutun.
:)
Özellikler de herşeyi ile alttaki resim de görebilirsiniz:)

:megafon:Yeni eklenen tema efektinin videosu;

Kurulum nasıl yapılacak*;

Navıfırm ile telefonunuzun güncelleme dosyalarını indirip; C/Proğram Files/Common Files/Nokıa/Data Package/Products/RM-356 kalsörüne atacaksınız.
Birde yine ; C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörünede aynı dosyaları atacaksınız.

Eğer bu klasör dizini yoksa kendiniz belirtilen yol ile oluşturabilirsiniz.

Ekte verdiğim 5800 V40 Hack.rar dosyasındaki Rofs dosyasını Navifirmden indirdip attığınız klasördeki klasöre atıp değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz.

Bu yeni Profesyonel güncelleme dosyasınıda Navifirmden indirdiğiniz ve attığınız dizine atıp yine değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz ve Flash işlemini atıp yeni sürümünüzü kullanmaya başlayacaksınız;)

Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.:oke:
&
OGM emülatör linki;

Jaf emülatör;

Navifirm linki;

5800 RM-356 [Professional] Modifications V40 Firmware Linki;

Burada görülen emeğe karşın sende bir TEŞEKKÜR etmelisin..:box

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: umera2, crosswords, by_serseri_uğur ve 107 diğerleri

mathman20

Üye
Çok teşekkürler.Az sonra yükleyeceğim.

hell26

hell26

Üye
@n!wa+*R™ arkadaş çok teşekkürler Orjinal fontlu ve Beta 1 fontlu olan verdiyonuda bekliyoruz.

mathman20

Üye
Ben orjinal fontu nasıl kullanabilirim bu firmwarede ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARAKDASLAR @n!wa+*R™ ARKADASIMIZI HAZIRLAMIS OLDUGU SISTEMI HAZIR KLASORLER HALINDE VE BAZI PROGRAMLARIN KURLARININ DA ICERDIGI TEK BIR KLASOR SADECE KOPYALA YAPISTIR YAPMAK YETERLI ICINDE ANLATIM DA VAR NASIL YAPACAKSINIZ DIYE

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=1469936

http://depositfiles.com/files/f2zw5yzmz

SAG TARAFTA ALT KISIMDA GERI SAYIMI BEKLEYIN VE INDIRIN BOYURU 329 MB ICINDE TELEFON ICIN CALISAN HER TURLU PROGRAM VE HARITA(GARMIN5.50) OLDUGU ICIN BOYUTU BUYUK HEPSI CALISAN PROGRAMLARDIR HEPSI TESTEDILMUISS PROGRAMLARR

fatyus

fatyus

Üye
Kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş.ancak büyük ihtimalle biliyorsundur.java runtime 2.02.bunu roma gömebilirmiyiz.c de çok yer kaplıyor.

toligargala

toligargala

Üye
arkadaşım bu haırladığın eki navi kodunun dosyalarına ekleyebilirmiyiz yoksa bu hangi renk için

--------------- Ekleme ---------------

Ben orjinal fontu nasıl kullanabilirim bu firmwarede ?
5800 da font değiştirme
--------------------------------------------------------------------------------
YAPACAĞIMIZ İŞLEM ŞU:
ÖNCE telefonomuzu USB kablosu ile bilgisayara “Depolama” konumunda bağlayın.Daha sonra Bilgisayarım ---hafıza kartı--- resource klasörünü açın. Bu klasörün içinde “Fonts” adlı bir klasör oluşturun.Bu Fonts klasörünün içine dört adet font dosyası kopyalayacağız.Bunun için verdiğim eki indirip hafıza kartındaki oluşturduğumuz fonts klasörünün içine atın teli ayrın pc den yeniden başlatın alın size orjinal font

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu haırladığın eki navi kodunun dosyalarına ekleyebilirmiyiz yoksa bu hangi renk için

5800 da font değiştirme
--------------------------------------------------------------------------------
YAPACAĞIMIZ İŞLEM ŞU:
ÖNCE telefonomuzu USB kablosu ile bilgisayara “Depolama” konumunda bağlayın.Daha sonra Bilgisayarım ---hafıza kartı--- resource klasörünü açın. Bu klasörün içinde “Fonts” adlı bir klasör oluşturun.Bu Fonts klasörünün içine dört adet font dosyası kopyalayacağız.Bunun için verdiğim eki indirip hafıza kartındaki oluşturduğumuz fonts klasörünün içine atın teli ayrın pc den yeniden başlatın alın size orjinal font
Dostum telin navi sürüm değilse hangi renk olursa olsun yükle:oke:

hadi hayırlısı bakalım neler olacak
Hadi bakalım kardeşim bak 10.8 mb indirdim romu:d:

hitachi

hitachi

Üye
Selam kardeşim.Eline sağlık daha yüklemedim ama eminim buda güzeldir.Bi önceki sürümde yeni sürüm için kinetiği ve land spaceyi kaldırmam demiştin.
kinetik scrolling ve land space i nasıl normal hale getirebiliriz.Bunuda bi açıklayabilirsen çok iyi olur.
Teşekkürler + rep

toligargala

toligargala

Üye
mesaj toligargala tarafından silinmiştir...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™ arkadaş çok teşekkürler Orjinal fontlu ve Beta 1 fontlu olan verdiyonuda bekliyoruz.
Fontu tekrar değiştirebilirsin Teli usb modunda bağla pc ye ve E:resource de bir klasör aç ismi "Fonts" olacak onun içine s60snr,s60ssb,s60tsb ve S60ZDIGI olarak adlandır yani o fontu 4 kere kopyala yapıştır yap ve bu isimleri ver Fonts klasörüne at ve teli resetle bu kadar ;)

:megafon:Orjinal 5800 Fontu

Selam kardeşim.Eline sağlık daha yüklemedim ama eminim buda güzeldir.Bi önceki sürümde yeni sürüm için kinetiği ve land spaceyi kaldırmam demiştin.
kinetik scrolling ve land space i nasıl normal hale getirebiliriz.Bunuda bi açıklayabilirsen çok iyi olur.
Teşekkürler + rep
Dostum bilmem özellikleri okudunmu şayet bu sürümde Kinetik S. orjinal hızına geri döndürüldü ve Ev ekranı oto dönmeside kapatıldı:oke:

Doğancan kardeşimin affına sığınarak kendisinin hazırlamış olduğu bu dosyanının fontunu orjinali ile değiştirdim diğer hepsi doğacan kardeşimin hazırladığı şekilde.....BUYRUN LİNK:
Profesyonel sürümün orjinal fontlu hali mi?

mathman20

Üye

5800 da font değiştirme
YAPACAĞIMIZ İŞLEM ŞU:

Çok teşekkürler.

Rom patcher için söylenilen patchleri aktifleştirdikten sonra üzerine kurmamız söylenilen dosyayı kurmaya çalışınca sertifika kısıtlanıyor hatası veriyor.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler.

Rom patcher için söylenilen patchleri aktifleştirdikten sonra üzerine kurmamız söylenilen dosyayı kurmaya çalışınca sertifika kısıtlanıyor hatası veriyor.
Dostum 2 hack patchini aktifleştir ve C ye tekrar kur Rom'u:boxBak benimtelde bu srüm yüklü ve hackli işte sorun çıkamaz:oke:

toligargala

toligargala

Üye
@n!wa+*r™;2135754' Alıntı:
[sıze=3]fontu tekrar değiştirebilirsin teli usb modunda bağla pc ye ve e:resource de bir klasör aç ismi "fonts" olacak onun içine s60snr,s60ssb,s60tsb ve s60zdıgı olarak adlandır yani o fontu 4 kere kopyala yapıştır yap ve bu isimleri ver fonts klasörüne at ve teli resetle bu kadar ;)[/sıze]

[sıze=3]:megafon:orjinal 5800 fontu[/sıze]

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

dostum bilmem özellikleri okudunmu şayet bu sürümde kinetik s. Orjinal hızına geri döndürüldü ve ev ekranı oto dönmeside kapatıldı:oke:

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

profesyonel sürümün orjinal fontlu hali mi?
evet doğacan pro.sürümün orjinal fontlu hali...

toligargala

toligargala

Üye
Bide doğacan bu sürümü yükledikten sonra uygulama yüklerken dosya bozuk hatası veriyor nedir sebebi

toligargala

toligargala

Üye
Ben yeniden bi yükleme yapayım içine hack dosyası atmıştım ondan olabilir yeniden flaşlayacam şimdi olmassa yine haberleşiriz modifiyeli uda fpsx dosyası..büyük ihtimal ondandır sorun

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ben yeniden bi yükleme yapayım içine hack dosyası atmıştım ondan olabilir yeniden flaşlayacam şimdi olmassa yine haberleşiriz modifiyeli uda fpsx dosyası..büyük ihtimal ondandır sorun
Dostum eğer benim dosyama tekrar hack patchi yerleşririsen hack olmaz onu açmadan direk bir yükle o zman görürsn hackli olduğunu:oke:

toligargala

toligargala

Üye
@n!wa+*r™;2135814' Alıntı:
dostum eğer benim dosyama tekrar hack patchi yerleşririsen hack olmaz onu açmadan direk bir yükle o zman görürsn hackli olduğunu:oke:
yok senin dosyada sadece font değiştirdim o saf ve temiz.............:)

Üst Alt