almanı tavsiye etmem ama tercih tabi sana kalmış hep fabrika hatası biz çok çektik sen çekme bari![]()
sadece ben değilim sıkıntı yaşan çoğunluk yaşıyor belki haberin yok ama hep fabrika hatası senin telde bilevardır kasa açıklığı radyoda donma dokunmatik ekrana üsten gelen ışık hüzmesi sanki yamuk duruyo ekrankardes sen nden memnun degilsin
sadece ben değilim sıkıntı yaşan çoğunluk yaşıyor belki haberin yok ama hep fabrika hatası senin telde bilevardır kasa açıklığı radyoda donma dokunmatik ekrana üsten gelen ışık hüzmesi sanki yamuk duruyo ekran

ilk partisi filan yok onlar yalan tüm partilerde var sorunlar

bende yurtdısından getırtdım bı tane fıyatı 200 tl 0 olarak geldı sadece kutusu ve kulaklıgı yoktu sorun deıl powerwry diye kulak ıcı bı kulaklık aldım son seste dısarıyı duymanız ımkansız mukemmel kalıtede bas ve tiz sesleri verebiliyor şuanki tek sorunum telefonumun imeisini kayıt ettiremedim onun için hatsız modunda kullanıyorum![]()
pasaport bi türlü bulamadım![]()
![]()
müzik dinlersin navgasyonunu kullanırsın.hatsız da çok işe yarar gerçekten.ya sen smbyan nedir bilmiyorsun yada bilgisayar kullanamıyorsun.Milyonlarca program var sırf yarısı bu site içerisinde lütfen mesaj yazarken alacak olan arkadaşları soğutmayalım.Bende bunlardan biriyimarkadş lar bende alalı 1 ay oldu ama daha memnun deilim
cünkü aldım alalı sadece pc yükledim
1 oyun bile atmadım
cünkü hiç bir pragram bulamadım bana yardımcı olursanız
memnun olurum