Deflamat
Üye
Foruma girer girmez mesajınız bu mu oldu?arkadaşlar bu siteye 5800 aldıkdan sonra üye oldum almaz olaydım orjinal 8 gb hafıza kartıyla birlikde aldım ikinci gün kendi kendine kapandı nokia ana bayiye götürdüm kartda virüs var dediler o yüzden dediler kartı takmadım bayramın 3 günü yine kapandı,acıldı şimdi tamirde yine format atacaklar en son mahkemeye kadar gider bilmiyorum internete girmedim bulututu acmadım müzik alış verişi yapmadım ben memnun degilim almayın derim
kılıfdan çıkarınca işlem yapması için tuş kilidinin açık olması lazım...bilmiyosan milletin 5800 hakkındaki görüşlerini değiştirme...dokunmatik ekranı da yavaş falan değil son güncellemeyle(31.0.101) ile önceki sürümlerden en az 2 3 kat daha hızlı...bence hiç düşünme al kardeşim...hem de ucuz(520TL)dokunmatik ekranı biraz yavaş ama düzeltiliyor ses yiksekliği kendi kulaklığı ile dinlersen düşük ama prof. kulaklık alırsan çok iyi ben çok memnunum tek sevmediğim yanı bazen telefon çalınca kılıfından çıkartırken ekrana dokunuyorum ve işlem yapıyor o kadarda olsun artık
kılıfdan çıkarınca işlem yapması için tuş kilidinin açık olması lazım...bilmiyosan milletin 5800 hakkındaki görüşlerini değiştirme...dokunmatik ekranı da yavaş falan değil son güncellemeyle(31.0.101) ile önceki sürümlerden en az 2 3 kat daha hızlı...bence hiç düşünme al kardeşim...hem de ucuz(520TL)
nerden aldın 495 e..S.a. Alalı 2 hafta oldu hiçbir eksiğini görmedim gayet memnunum 495 tl verdim 10 taksit tavsiye ederim bufiyat nokıa ve hemde yok yok başka sözede gerek yok......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?