bütün navigasyon programlarını detaylı kullanmış biri olarak yazıyorum sırayla
garmin:telefonu çok fazla donduruyor ve bazen navigasyon sırasında takılıp kayboymanızı zaman ve benzin giderine sebe oluyorum.bir kere havaalında istanbulda beni telefonu kıracak kadar sinir etti.nereyi aratsan bulunamadı diyerek yaklaşık yarım saat ayarlamaya çalıştım.telefonu kaç kare açık kapadığımı hatırlamıyorum
ndrive:telefona daha uyumlu ama durup dururken program atıyor kendini.birde bir yere gitmek istediğinz de veriler toplanıyor diyor deyiş o deyiş donup kalıyor.eğer yüksek tansiyon yada kalp hastası iseniz kullanmayın çıldırabilirsiniz
nokia ovi: e-5 sin ortasında sola dönünuz diyor solda yol bile yok eski osmanlı topraklarınımı tarif ediyor anlamadım.birde bişey aratıyorsunuz çıkan listede menü seçeneği detay yok işin aslı amerikada böyle değildir tabii nokia ovi map türkiyeye özenmemişler.birde buna güvenipte heryerden dönmeyin yaklaşık 5 sene önce dönülmez tabelası olan yerden girmeye çalıştıryor siz siz olan tabelara bakın yok sa yakışıklı bi fotarafınızla birlikte 120 tl ödemek zorunda kalırsınız.
adam gibi program ne idi biliyormusunuz.nokia 5800 almadan önce n79 vardı ona uyumlu idi ama şimdi 5800 a uymuyor route 66 harbi telefon için yapılmış ne kasma ne bişey on numara programdı ama malesef şimdi müzik expresle çalışmıyor dokunmatik ekran özelliği yok siddetle onu bekliyor ah nerdesin route 66 ahh......