Türkiye İçin En İyi Navigasyon Programı Sizce Hangisi? Neden?

Sponsorlu Bağlantılar

toprakyalin

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye İçin En İyi Navigasyon Programı Sizce Hangisi? Neden?
Başlıktanda anlaşılacağı gibi sizce Türkiye İçin En İyi Navigasyon Programı Sizce Hangisi? Neden?

1) Ovi Maps
2) Garmin
3) Sygic
4) Route 66
5)
MCguider
6) NDrive
7) TomTom


Deneyim olarak ben Ovi Maps kurdum ve;

Ovi.Maps.Installer.v3.04.Beta.S60v5 dosyasını Nokia PC Suite programı ile 5800 telefonuma yükledim. Daha sonra Nokia Map Loader indirdim, Nokia Map Loader programı ile Türkiye haritasını ve ses dosyasını telefonuma yükledim. Şuan sorun yok program açılıyor ama telefonumun menüsünden ovi programını açıyorum konumum kısmına tıklıyorum sokakta olmama rağmen GPS aranıyor diyor ama bulunmuş olduğum yeri bulup göstermiyor. Telefon ayarlarımıda kontör gitmesin diye şu şekilde ayarladım:

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırdım. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atanmamış.

Programı nasıl kullanacağımı anlatırsanız hem beni hem diğer arkadaşlarımızı bilgilendirmiş olursunuz. Mesela bulunduğum yerden gideceğim yeri nasıl ayarlayacam vs..
 
  • Beğen
Tepkiler: boztahtali


messi_10

Üye
Ben garmin kullanıyorum şuan a kadar hiç bir sorun yaşamadım.
 

ixan19

Üye
Garmin kullanıyorum ve gayet memnunum. Şimdiye kadar hiç bir sorun çıkarmadı herşeyiyle çok güzel ;)
 
viranufuk

viranufuk

Üye
bende ovi maps ndrve garmin ve sygc yüklü ben en çok sygci kullanıyorum daha ayrıntılı ama işlevsellik bakımından ovi maps daha iyi 3 boyutlu görüntüleri süperrr
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
garmin
 

karloff

Üye
Ben sadece ovi maps kullandım ve herhangibir şikayetim yok
konumlandırma sırasında (ilk bağlantıda hep oluyor) 3-5 dk gibi bekleme yapabiliyor. Bu havanın açık-kapalı olmasına göre değişiyor. Hava çok kapalıysa bağlantı şansın yok gibi
Bağlandıktan sonra, veri aktarımı süper.
Araçla yol tarifini kullandım; Hızımı gösteriyor ve arabanın hızını 1-2 saniye geriden takip ediyor.
Yol tarifi ve güzergah hesaplamalarını çok kısa sürede yapılıyor
 
Nikolayco

Nikolayco

Üye
Tek Kelime ile Garmin.
 
jeki01

jeki01

Üye
selam. Bende garmin ve Ovi maps var. Garmin güzel hızlı ama bazen sokakları karıştırıyor. Ama hızlı her yönden Ovi maps geç uydu buluyor tek sorunu o bence. iyi günler.
 

smartengineer

Üye
telim 5800 garmin ve ndrive yüklü garmin tek kelimeyle süüüper bazan donuyo ama olsun
 
aa-tolga

aa-tolga

Üye
Garmin en iyisi ...
 
yasin054

yasin054

Üye
Arkadaşlar bende de n drive - garmin - sygic -ovi maps yüklü ama ben n drive den çok memnun um iTürkiye yi gezen bir plesiyer im ve her sokak her mahalle köse başındaki marketden ekmek fırınana otel den motel e kadar gösteriyor artı çogu otel ve motel e tıklayınca telefon numarası desdegide var.
 
haltie

haltie

Üye
garmin bence ilçeler bile çok ayrıntılı verilmiş
 

fmyaman16

Üye
Arkadaşlar bende de n drive - garmin - sygic -ovi maps yüklü hepsini denedim. Bence 1 numara garmin. Ndrive ile antalya şehir merkezinde 3 dört defa aynı yerde daire çizdim. Sygic ve ovi mapste harita yetersiz navteq haritasında şehirlerarası yollar daha fazla ayrıntılı. Ovi mapste en işlek yollardan birisi gözükmeyince çok şaşırmıştım ve POI ler yetersiz eğer çevrimdışı bağlanıyorsanız. Garminde her şey en ince ayrıntısına kadar var. Benim arayıpta bulamadığım olmadı.
 

mahir355

Üye
Butun programlari denedim ve sahsi gorusum en iyisi ovi map.haritalari bazi yerlerde sorunlu onun disinda en iyisi bu program.route 66 ve sy gic idare eder ama en iyi poiler ovi mapte.ozellikle garmin poiler konusunda cok kotu eczane poilerine bakin anlarsiniz.ovi mapin uyduyu gec buldugunu soyleyen olmus uydu bulma programla alakali degil telefonun gps islemci ve anten bilesenleri ile ilgili.e71de 3 saniyede tum programlarda uydu buluyorum..
 

radyofon

Üye
Garmin iyi hoş ama. 5800' da uyumsuz yazılım olarak görünüyor ve dolayısıyla zaman zaman donmalar ve kilitlenmeler oluyor. Telefonu açıp kapamak zorunda kalıyorsunuz. Ovi maps' de ise hiçbir sorun yok. Problemsiz çalışıyor. NDrive' da ise adres bulunup hesaplama yaparken öyle bekleyip kilitli kalıyor. Hesaplayacak da yoluma devam edeceğim diye beklersiniz. Bu bahsettiklerimi antalya şehiriçinde denedim. Anlaşılan en iyisi bence ovimaps. Route66' yı ve TomTom' u ise denemedim. Benim değerlendirmem bu şekilde.
 

JayJayyy

Üye
garmin
 

sercansaim

Üye
garmin 5800 da sorunlu.kitleniyor.
en iyisi sygic
 

sympatizann

Üye
garmini nasıl indrebiliriz.. link warsa paylaşalım lütfenn
 

cr55

Üye
en iyi naviprogramı igo dur bunu herkes bilir dandik nokialarda kullanıbilecek en iyii navi ise google mapsdir
 
turko9999

turko9999

Üye
her türlü garmin
 

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
934
Doğuş Pertez
Cevap
5
Görüntüleme
9K
katil_197
Cevap
4
Görüntüleme
545
csH


Üst Alt