5800 için harbi çalışan bi navigasyon proğramı ?

Sponsorlu Bağlantılar

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
5800 için harbi çalışan bi navigasyon proğramı ?
arkadaşlar o kadar baktım forumda bi türlü karar veremedim..

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

buradakini kurdum ilk kurduğumda güzel çalışıyordu ilk başta 2 knt gitti ama sonra gitmedi konumla ayarını sonrada tümleşik gps yaptım ertesi gün tekrar girmek istedim girmedi gps doğrulanıyor diyor öyle kalıyor bi türlü doğrulayamıyor sonra konumla ayarlarında yardımlı tümeleşik ve sebeke tabanlı gps seçiyom anında giriyor ama girdiği gibide 2 knt yiyor bana böyle sorun oluşturmayan bi navigasyon prosu ismi verin bide onu deneyeyim arkadaşlar bunalıma girdim ya :D

• Beğen
Tepkiler: aydın 05

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
NDrive var..en çabuk bağlanan konuyu verdim..Yeni NDrive 3.5.27..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sadece tümleşik gps yi seçeceksin diğer seçimlerde kontörün gider..

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam :) garmindede bitek o seçili ama dediğim gibi gps doğrulanıyor diyo bi türlü doğrulanamıyo açık ve yüksek bi alan var orayada gittim epey bekledim ama doğrulayamadı yarın bunu deneyecem inşallah bunda sıkıntı olmaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah..

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
hocam kurdum şimdilik ilk bağlantı biraz uzun sürdü sonra ki ise kısa bakalım ilerleyen günlerde sıkıntı çıkarırmı inşallah çıkarmaz şimdi güzel çalışıyor yani :) tşkler yardım için ;)

travolta61

Üye
garminden şaşma
soft format at herşey güzel olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
devam et kardeşim bundan sonra sıkıntı olmaz..

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam kuzenede kurdum şimdi motorla bile testini yaptık hız göstergesi falan hepsi süper çalışıyor bağlantıdada sıkıntı yok garmin olayı bağlanmıyor kıl oldum ikiside kurulu telde yakında sürüm güncellemesinden sonra yine ikisinde kurarım ben çalışırsa çalışır ama şuan ndriver çok güzel çalışıyor :) tekrar tşkler

yuksel8888

Üye
arkadaşlar ben kuramıyorum garmini ilk defa kuracam bana yardımcı olun lütfen yaaa nokıa 5800xm kullanıyorum msn adresim [email protected] cep numaramda 05438636388 lütfen delirecem artık bu programı aramakta telefoncularda kurmuyo bilen bile yok istanbuldayım yardımcı olursanız sevinirim

.siemsi.

Üye
kardeşim ii güzelde bi türlü in dir yazısını göremiyorum nerde bu program bi yardımcı olurmusunuz

BATTY

Üye
bütün navigasyon programlarını detaylı kullanmış biri olarak yazıyorum sırayla

garmin:telefonu çok fazla donduruyor ve bazen navigasyon sırasında takılıp kayboymanızı zaman ve benzin giderine sebe oluyorum.bir kere havaalında istanbulda beni telefonu kıracak kadar sinir etti.nereyi aratsan bulunamadı diyerek yaklaşık yarım saat ayarlamaya çalıştım.telefonu kaç kare açık kapadığımı hatırlamıyorum

ndrive:telefona daha uyumlu ama durup dururken program atıyor kendini.birde bir yere gitmek istediğinz de veriler toplanıyor diyor deyiş o deyiş donup kalıyor.eğer yüksek tansiyon yada kalp hastası iseniz kullanmayın çıldırabilirsiniz

nokia ovi: e-5 sin ortasında sola dönünuz diyor solda yol bile yok eski osmanlı topraklarınımı tarif ediyor anlamadım.birde bişey aratıyorsunuz çıkan listede menü seçeneği detay yok işin aslı amerikada böyle değildir tabii nokia ovi map türkiyeye özenmemişler.birde buna güvenipte heryerden dönmeyin yaklaşık 5 sene önce dönülmez tabelası olan yerden girmeye çalıştıryor siz siz olan tabelara bakın yok sa yakışıklı bi fotarafınızla birlikte 120 tl ödemek zorunda kalırsınız.

adam gibi program ne idi biliyormusunuz.nokia 5800 almadan önce n79 vardı ona uyumlu idi ama şimdi 5800 a uymuyor route 66 harbi telefon için yapılmış ne kasma ne bişey on numara programdı ama malesef şimdi müzik expresle çalışmıyor dokunmatik ekran özelliği yok siddetle onu bekliyor ah nerdesin route 66 ahh......

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
nokia maps in en son sürümü mükemmel ben ücretsiz olarak kullanıyorum

devilcousin

Üye
bana 5800 navigasyon programı lazım

kessesini

Üye
tsk

Üst Alt