N8 için Garmin Navigasyon programı versiyon 5.00

Sponsorlu Bağlantılar

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
N8 için Garmin Navigasyon programı versiyon 5.00
Arkadaşlar destek bölümünde dikkatimi çekti, birçok arkadaşımın navigasyon programı ile ilgili sorunları var. Hala orjinal bir navigasyon programı yüklemediyseniz aşağıdaki link işinize yarayacaktır. Ben yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum, hem nokia e50'de hem n97'de hem de N8'de sorunsuz bir şekilde kullandım. Hala da kullanıyorum.

Aşağıdaki linkte dosyaları bulabilirsiniz. Kurulum için Reis-i Eagles arkadaşımızın ayrıntılı açıklamaları var. Eminim sorunsuz bir şekilde yükleyebileceksiniz.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: uMTOku ve melgklay

melgklay

melgklay

Üye
çok sağol kardeş uzun süredir arıyordum..

--------------- Ekleme ---------------

yalnız bu s60v3 bölümünde!!!???? uyuyor yani demi? eminmisin?

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanıyorum, herhangi bir sorun yok.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
n8de calisiorsa iyiymis:D

glnck34

Üye
gerçekten çalışıyor ellerine sağlık

speedyx1

speedyx1

Üye
slm ben n8 3 kere kurdum yalis yaptim diye calismiyor garmin ekrana geliyor ve geri kapaniyor kurarkende garminnin n8 uygun olmadigini soyluyor yardimci olabilirmisin

buzdolabım

Üye
slm arkadaşlar.ben şunu söylemek istiyorum.n8 in navigasyonu zaten çok iyi neden başka bir navigasyon programına gerek duyuyorsunuz.ben hiç bir sorun yaşamıyorum.gitmek istediğim heryere kapısına kadar götürüyor.yanlışım varsa kusura bakmayın.emekçi arkadaşa yinede teşekkür ederim emeği için.

anlamamki

Üye
kendı navıgasyonu gps bulmuyor bende bı turlu

murat_yıldırım

Üye
bu garmin mi iiyi? yoksa nokıa nın kendi navikasyonumu hangisi iyi ?

luboven

Üye
nokiyanın kendi navigasyonu 10 numara deysikli isteen sygic ve nd drive kurabilir garminden daha hızlı ve seriler garmin donma yapıyo haitada gezinme kaydırma yapaarken ben bıraktım garminle urasmayı tom tom cıkmadı dokunmatiklere o güsel olurdu belki

kazanova520

kazanova520

Üye
ben yükledim çalıştı ama adres yazılmıyorr yardım edermisiniz

Üst Alt