mustafa
Üye
-
Konu Sahibi
-
dualarımız senin ve senin gibi hakkını aramayı bilen bilinçli tüketicilerle
arkadaslar benım 5800 xm sebeke kaybı oluyordu daha 4. gun aldıgım yere (gold bilgisayar) goturdum degısım istedım kabul etmedıler servıse yolladılar telefona v40 yazılımı atılmıs olarak gerı geldı sorun yok gıbı duruyordu 6 gun sonra aynı arıza ve kendı kendıne acılıp kapanmalar oldu tekrar gerı goturup degısım istedım kabul etmedeler servıse yolladılar ben servıs degıl degısım ıstıyorum dedım bana verilen cevap cok ilginç '' HAKKINI HAKEM HEYETIMDE ARA HEYETIN VERECEGI KARARA SAYGILIYIZ '' dusunebılıyor musunuz gold bılgısayar bunu yapabılıyor tel servısten gelsın hakem heyetıne gıdecegım ve olanları burada yazacagım
abi tek kelimeyle helal olsun sana
bende direk para iadesi istemiştim ve 870 liramı tekseferde 3 gün sonra ödedi genpa gittim nikon D3000 aldım o parayla kkartımlada x3 aldımgene nokia ama kesinlikle dokunmatik deil ))
Benimde 45. Gün bugün tüketici haklarından değişim kararı çıktı kvkda değişim için bekliyor netten baktım cihaz sorgulamadan sawp+ kapak değişimi yazıyor aradım sordum komple cihaz anlamına geliyor denildi 45. Gün halen beklemekteyim olmazsa icra mahkemesi bu işi çözüyormuş. Tek derdim eski telefonum gelsin o aldığım firma saybinin yüzüne atacam para mara istemiyorum allah belsını versin bunların yada aldığım firmadaki (bi kız var ona hediye etcem) (: Naparsa artık dimi çünkü kıza kıl oldum suratıma telefon kapatmıştı (:
valla benım degısım kararım suan kvk sıtesınde halen aynı durumda beklıyor kvk nın 30 iş günü doldurmasını beklıcem ondan sonra zaten mecburen para iadesi yapmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?