5800 Alayım Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrchakal3

mrchakal3

Üye
    Konu Sahibi
5800 Alayım Mı?
Arkadaşlar w810i telefonumun kamera tuşu bozuldu,arama yapınca ahizeden çok az ses veriyo hoparlörü açıyorum hoparlör patlak(müzikle iç içeyim :)) ;) ) nette bi araştırma yaptımda 5800 çok hata veriyomuş. Ama 3g ve Wi-fi si olup bütçeye en uygun olanı bu gibime geliyor. Sizce alayım mı almıyım kullananlar bi yorum yaparsa sevinirim. :)

-------
Tekrar Analiz ettim;
Bugun biraz daha araştırdımda millet diyoki bataryası zayıf,arkasıçok ısınıyo ekranda çizgi var vs. ve servise yollayınca aynı geliyomuş. Çoğundada hata veriyomuş. Gözüm tekrar karardı :) Ne diyosunuz bunlara ? TeknoSa ya gittim 3 gün içerisinde değişim iade yapıyoruz dediler. 2 yılda garanti var,servise biz yolluyoruz dediler. Ama hala tereddütlüyüm. Bilgi verirseniz sevinirim.

futbol123

futbol123

Üye
almalısın harika bir telefon genelde yazılımsal hatalar veriyor

Perfect!

Üye
valla ben kullanıym bı sorun yaşamadım. Öneririm al bence ucuzda

free1987

free1987

Üye
bende aldım hatta birkaç saat önce elime geçti. çok memnunum şu an. süper bir telefon bence

Lacrymosa

Üye
5800 hata veriyor diyen insanlarla konuşmak istiyorum. Ne hata veriyormuş acayip merak ettim? 7 aydır kullanıyorum ben. Nasıl bir hata, nasıl bir sorun oluşturuyor?

Telefonun hatası-sorunu yok. Kullanmasını bilen ellerde işe yarar. Bu telefonda sadece SMS atıp internete bağlanılmıyor. Neler neler...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bencede hiçbir hatası yok kullanmasını bilmeyenler hatala karşılaşıyor.

orkun85

orkun85

Üye
5800 da hata yok kullanmayı beceremeyin sonrada telefona bahane bulun

Casy

Casy

Üye
Peki Arkadaşlar Bende Bir Soru Soracağım.Diyorlarki Yazı Yazması Çok Zor ve Wiresi Çok Ağır Bunlar Sizce Doğrumu.

orkun85

orkun85

Üye
yazı yazması normal telefona göre çok hızlı benim gibi sms kullananlar için çok rahat
wireless da bir ağırlık görmedim

Perfect!

Üye
dokunmatik olduğu için normal tuşlu tel. Gibi mesaj atılmıyr tabi ama alışılıyo zamanla tam ekran Q klavye var. Daha ne olsun wifi yavaş değil ama ttnet wifi a bağlayamadım bitek

mustafa

mustafa

Üye
5800 hata veriyor diyen insanlarla konuşmak istiyorum. Ne hata veriyormuş acayip merak ettim? 7 aydır kullanıyorum ben. Nasıl bir hata, nasıl bir sorun oluşturuyor?

Telefonun hatası-sorunu yok. Kullanmasını bilen ellerde işe yarar. Bu telefonda sadece SMS atıp internete bağlanılmıyor. Neler neler...

2005 den beri symbian kullanıyorum. ben bu telefon hatalı diyorum. seninle her tartışmaya da girerim dostum :oke:

Perfect!

Üye
ne gibi hata bunlar ben de hiç hata görmedim. Sorun yaşıyorum ama abartılcak bişey yok basit şeyler düzelttim yani.

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
bence al:oke:

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
alma ya herkezde bu telefon oldu 6300 gibi e250 gibi oldu arkadas :D

şaka bir yana al kardesim harika telefon

zwangless

zwangless

Üye
Bazılarında hata var. Örn: Bende bi tek şarj kısa gidiyor. Oda ilk başta +12 saat tutmadım.

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
bende tutmadım herhalde ondan :S sıfır batarya alacağım yedek olsn die

zwangless

zwangless

Üye
Aynen orjinal batarya ne kadardır acaba bilgin varmı

DolunayHatz

Üye
anladığım kadarıyla bazı teller hatali bazıları değil acaba renklerde veya üretim tarihleri ile alakalı sorunlar mı çözemedim ama alıcam inş bir sorun olmaz telefonda

Perfect!

Üye
orjinal batarya 50 tl diyodu nette

zwangless

zwangless

Üye
Eğer sorunszlara denk gelırsen mukemmel. Şans işi. Şunuda söyleyim. Sağ üst köşesinde hafif açıklı var ona bakıp alırsın. Açıklık olmaması daha iyiymiş. Bu mesjlarımı telden yazıyorum. Laptobum olması bile bunu değiştirmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt