5800 Alayım Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scuf

scuf

Üye
ne ucuz mal sever milletiz arkadaş şu telefon 650-700 Tl civarı satılsa kimse yüzüne bakmaz ama 450-500 civarı oldmu herkez saldırıyor vallaha kızılay verdiye döndü bu iş alan alana :D Kısaca sana şunu söyliyim 5800 ne abartuldığı kadar iyi değil nede çok sorunlu denildiği kadar sorunlu değil ortalama bir telefon işte bir çok özellik var ama gel geleyim işleyişine çok ağır işliyor yani herkeze fiyatı çok cazip geliyor o özelliklerde o fiyata başka telefon yok çünkü ::D

oguz96968

oguz96968

Üye
Güncellemeleri yaparsan sorunları çok azalır bence

Perfect!

Üye
valla ben 700 kende bakıyo dum pahalı geliyodu. Ucuzladı alma fırsatım oldu aldım.sonuçta ekonomi meselesi.

Progressivity

Progressivity

Üye
N97 alacak olan aklını kullansın 5800 alsın 1000 kat daha iyi o kadar diyorum :)

mrchakal3

mrchakal3

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşılan şans meselesi , almayı planlıyorum .. Aldığımda sorunla karşılaşırsamda siteden zaten destek alırım heralde :) Ama yine bi tavsiyesi olan varsa yazsın.Samsung istemiyorum. Bende direk buna yöneldim. Arkadaşta da gördüm ekran sensörü vs. hoşuma gitti.

onuraslan

onuraslan

Üye
3 aydan beri kullanıyorum hiçbir problemini görmedimm güzel telefon

osmanaktag

Üye
arkdaşım telefonda hata var diyenler yazsında görelim ben 19.03.2010 da aldım ve v31 di harika çalışıyordu v40 yükledim b,razdaha hızlandı.
Bende senin gibi çok düşündüm alimmi almimmi diye gittim aldım.Şu mesaj yazması zor diynlere katılmıyorum.Bu metinide sana telefonumdan yazıyorum.Wireles i yavaş diyenler Modemden uzak durursanız Pek Anormal deil ben modemle aynı odada duruyorum 8mb tı 1 yada 2 dk da indirdi Bunu çoğu bilgisayardan hızlı yapıyor...

İnternette Skyfire yi indir istediğin videoyu izle bu çok rahat yani kısacası bir cep pc si diyebilirim sana Sadece Bir Sorun var Telefonu yan çevirince biraz geç yan dönüyor oda sadece ana menüde oluyor.

3.2 mp kamerası Hem Gece hem gündüz Çogu cep telefonuna göre kat kat güzel.
Müzik sesi okadar abartılı deil ama ginede on numara ses çıkartıyor eğer telefon alıcaksan bu zamanda en iyi ve ekonomik telefon ben 499 a aldım on numara Al sen o hatalı diyenlere bakma benimde aklımı çeldiler ama onlar Şanslı deillermiş alınca v40 yüklet hiç sorun kalmıyor...

orhaan48

orhaan48

Üye
Arkadaşım bu cihaz mükemmel ötesi bu cihaza bahane bulan arkadaşlar bu cihazı kullanmasını bilmeyenlerdir. inan 6 aydır kullanıyorum ALLAH nazardan saklasın mükemmel bir cihaz elimden bir saniye düşürmüyorum ama tavsiyem yeni güncellem yapıp kullanmak.

Aksi

Aksi

Üye
ya arkadslar bısey sorcam.
mesaj yazarken tel cok donuyor.yavaslıyor yanı.
ıkıncı satıra gectım dıyelım hızı cıldırtıyo benı.
v40 ı yuklemedım henuz. eger yuklersem bu sorun ortadan kalkarmı ?

zfr_1

zfr_1

Üye
Evet v40 yüklersen kalkar bende sorun olmuyo yani ne kadar uzun yazarsam yazayım...

eyup007

eyup007

Üye
mesaj yazarken tel cok donuyor.yavaslıyor yanı.
v40 ı yuklemedım henuz. eger yuklersem bu sorun ortadan kalkarmı ?

telefonun kullanıcısı değilim fakat şunu söylemeliyimki gider diye düşünüyorum çünkü unutulmamalıki yeni yazılımlar yazılımsal hataları gidermek içindir..

konuyu açan arkadaşa diyeceğim şu ki :

Almanı kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata bu telefon wi-fi ,3g daha ne istiyorsun?

bir arkadaşımızın belirttiği gibi sadece telefonla konuşup mesaj atıp 1-2 oyun yüklüyeceksen tavsiye etmem parana yazık..5800 kullanmayı bilene yazılımından anlayana güzel telefon..

Birde dokunmatik istemezsen 6220 var s60v3 grubundan güzel bir telefon tek eksiği wi-fi..

Aksi

Aksi

Üye
tesekkurler arkadslar.

mrchakal3

mrchakal3

Üye
    Konu Sahibi
tel.i arkadasmda gordm gercktn hosuma gtti ylnz alnca oyn yklme,guncellme vs. yrdm edr msnz :D

fthkrtp

Üye
bence de almasın.ben alalı 1 hafta oldu. Ama şu an bi sorunm var sarzı 20 saat gitmiyor ve aşırı derecede ısınııyor.sizler de var mı bu tür sorunlar?

mrchakal3

mrchakal3

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o batarya meselesi :)

--------------- Ekleme ---------------

Bugun biraz daha araştırdımda millet diyoki bataryası zayıf,arkasıçok ısınıyo ekranda çizgi var vs. ve servise yollayınca aynı geliyomuş. Çoğundada hata veriyomuş. Gözüm tekrar karardı :) Ne diyosunuz bunlara ? TeknoSa ya gittim 3 gün içerisinde değişim iade yapıyoruz dediler. 2 yılda garanti var,servise biz yolluyoruz dediler. Ama hala tereddütlüyüm. Bilgi verirseniz sevinirim.

onuraslan

onuraslan

Üye
peki arkadaşlar bende bir soru soracağım.diyorlarki yazı yazması çok zor ve wiresi çok ağır bunlar sizce doğrumu.

yazmayı bilemeyenler zor yazarlar wiresi ben kullnıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim oldukcada uzakta ki wirese bağlanıyor

Mesaj yazarken tel cok donuyor.yavaslıyor yanı.
V40 ı yuklemedım henuz. Eger yuklersem bu sorun ortadan kalkarmı ?​

bende yüklemedin v4 ü ama o sorun kalkar ve tel bayağı hızlanıyormuşş

mrchakal3

mrchakal3

Üye
    Konu Sahibi
Banada bi cevap atarsan sevinirim Onur :)

Bugun biraz daha araştırdımda millet diyoki bataryası zayıf,arkasıçok ısınıyo ekranda çizgi var vs. ve servise yollayınca aynı geliyomuş. Çoğundada hata veriyomuş. Gözüm tekrar karardı :) Ne diyosunuz bunlara ? TeknoSa ya gittim 3 gün içerisinde değişim iade yapıyoruz dediler. 2 yılda garanti var,servise biz yolluyoruz dediler. Ama hala tereddütlüyüm. Bilgi verirseniz sevinirim.

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
benim bataryam ısınmıyor fakat sürekli kullanım sonucu 1 gün gidiyor oda normal dir diye düşünüyorum

bir süre sonra telefonu cok kurcalamassan fazla gider şarz 1.5 2 gün felan batarya sıkıntın olmasın yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt