mrchakal3
Üye
5800 Alayım Mı?
Arkadaşlar w810i telefonumun kamera tuşu bozuldu,arama yapınca ahizeden çok az ses veriyo hoparlörü açıyorum hoparlör patlak(müzikle iç içeyim
)
) nette bi araştırma yaptımda 5800 çok hata veriyomuş. Ama 3g ve Wi-fi si olup bütçeye en uygun olanı bu gibime geliyor. Sizce alayım mı almıyım kullananlar bi yorum yaparsa sevinirim. 
-------
Tekrar Analiz ettim;
Bugun biraz daha araştırdımda millet diyoki bataryası zayıf,arkasıçok ısınıyo ekranda çizgi var vs. ve servise yollayınca aynı geliyomuş. Çoğundada hata veriyomuş. Gözüm tekrar karardı
Ne diyosunuz bunlara ? TeknoSa ya gittim 3 gün içerisinde değişim iade yapıyoruz dediler. 2 yılda garanti var,servise biz yolluyoruz dediler. Ama hala tereddütlüyüm. Bilgi verirseniz sevinirim.
) 
-------
Tekrar Analiz ettim;
Bugun biraz daha araştırdımda millet diyoki bataryası zayıf,arkasıçok ısınıyo ekranda çizgi var vs. ve servise yollayınca aynı geliyomuş. Çoğundada hata veriyomuş. Gözüm tekrar karardı
Ne diyosunuz bunlara ? TeknoSa ya gittim 3 gün içerisinde değişim iade yapıyoruz dediler. 2 yılda garanti var,servise biz yolluyoruz dediler. Ama hala tereddütlüyüm. Bilgi verirseniz sevinirim.