5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

cani09

Üye
arkadaşlar bende aldım internette istedigim gibi dolaşıyorum fakat üstünde gelen msn açmıyor bildinz pro varmı :D..

farukcicek

farukcicek

Üye
güzel telefon ama kulaklık yeri herkezde bozuluyooo ...

batuhan6565

batuhan6565

Üye
bende nokia x3 aldım

smyra330

Üye
6233 ünmü sesi daha cok ve kaliteli 5130 unmu?:hmmm

djzeki9

djzeki9

Üye
my nokia kulanışı hakkında püf noktaları veriyor
ve kontör çok gidiyo

karakartal74

Üye
evet 5130 gerçekten mükemmel ve zarif bir görüntünün yanında ses kalitesi ve görüntüsü harika almak isteyenler olursa kesinlikle kaçırılmaması gerekli diye düşünüyorum

fattma3442

Üye
arkadaşlar güvenlik şifresini kaybettim lütfen yardım

hackerdadas

Üye
ya arkadaşlar proqram aradım ama bulamıyorum ??

nakres59

nakres59

Üye
bursadan hasan ben vallah bende çok beğeniyordum bu telefonu geçen gün bi sorun yaşadım şaşılcak şey telefonun hesap makinesini açıp hesap yapacaktım ilk önce açılmadı sonra kapatıp tekrar açayım dedim belki açılır arkadaşlar hesap makinesi sizlere ömür yok kaybolmuş her tarafa baktım yok nereye gider bu hesap makinesi?ilk önce fabrika ayarlarına dönüp sıfırlamak aklıma geldi işe yaramadı forum sitelerinden bulduğum tum yontemleri denedim güvenlik kodunu aşamadım imeil numarasıyla güvenlik kodunu çıkaran bi pogram buldum olmadı ne yapacaz biz şimdi ?yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

benim telefonumdan hesap makinası kayboldu yardım edebilecek arkadaş varsa sevinirim saygılar.

tatlicadiii14

Üye
Bn de de war şu lanet olası 5130.5 para etmiyo 8 aydır kullanıyorm ama sn 5 aydır fln sürekli sorun çıkartıyo ilk beyaz ekran oluyodu snra bişeyler indirlsin mi fln diyodu ewt de desen hayr da desen bişey deqişmiyo we telefonun kendine ait her şeyi siliniyodu mesajlar,qalerideki her şey,oyunlar,bluetooth'un adına kadr her şey deqişiyodu.Ama yine de kullanılıyodu tel.Snra qüwenlk kodu yüzünden serwise qitti.Geldiqnde her şey düzqündü.2 hafta idare etti.Snra açtım teli hiç bişey yapmadan qitti beyaz ekran war we düzelmiyo da önceden yine açılıyodu serwisten snra o da yok.Snra bi dha qitti serwise..Geldikten snra yine dndu ama ertesi qün nasıl olduysa açıldı herşey de duruyo . Arada biraz uqraşınca donuyodu ama kendine qeliyodu .Dün akşm dedim hafıza kartını temizliym.Çk şarkı wardı 840lardaydı 1 gb'lik kart.Tek tek dinleyp siliyodm.Bi yandan da msj yazıyodm pat diye qeldi beyaz ekran .Kapanmıyo da kaldı öyle tepem attı tabi benim.Bekledm biraz ama yk açılmıyo.
~ Allah şu telefonu çıkaranın bin belasını wersin.Aylardr çekiyorm satcam yaza.Gerçi yaza kadar 5-10 kere qider serwise.Görüntüsüne bakmayın qrçekten çok dandik bi telefon sakın almayın !

bursadan hasan ben vallah bende çok beğeniyordum bu telefonu geçen gün bi sorun yaşadım şaşılcak şey telefonun hesap makinesini açıp hesap yapacaktım ilk önce açılmadı sonra kapatıp tekrar açayım dedim belki açılır arkadaşlar hesap makinesi sizlere ömür yok kaybolmuş her tarafa baktım yok nereye gider bu hesap makinesi?ilk önce fabrika ayarlarına dönüp sıfırlamak aklıma geldi işe yaramadı forum sitelerinden bulduğum tum yontemleri denedim güvenlik kodunu aşamadım imeil numarasıyla güvenlik kodunu çıkaran bi pogram buldum olmadı ne yapacaz biz şimdi ?yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkur ederim

o qüvenlik kodu programları hiçbişeye yaramıyo.Benm tel de kafayı yedi zatn.Eqer bişeyler indirilsn mi fln dediyse qdiyo hesap makinesi benm de öyle olmuştu.Bnce hmen çıkar elden 5 para etmiyo

cix_19

Üye
S40 serisinin kralı 5130

merveün

Üye
arkadaslar karanlikta fotograf cekerken eski tlf da isik aciliyo du ama bunda yok öyle bi secenek karanlikta fotoyu cok kötü cekiyo acaba ben mi bulamiyorum ?

fucqara

Üye
Hiç Güzel deil Aga Kullanıyorum ben O Para verirlip alınmaz bende Pişmanım :(

ordulu100

Üye
s.a arkadaşlar bnm tel 7.kez servise gitti ve netten baktığımda durumuna 'değişim cihazı bekliyor' diyor bu telefonun değiseceğimi demek lütfen cevap yazın şimdiden teşekkürler

spear_speed

Üye
ben telefonu 2 hafta önce aldım . ilk aldığımda telefonun sesi çok güzel çıkıyodu .. ama şuanda telefonun sesi hiç çıkmıyo :( . ama kulaklıkla çıkıyo . bilgisi olan lütfennn yardım etsinn ...

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler güzel telefon bnde 8 aydır kullanıyom su 7.xx güncllemerlinden sonra boka donderdiler telefonuu ve bnde sorun çıkmadı maşallah ...:D

hwhite

Üye
n95 kullanılıyorum telefona aldığım bh-503 kablosuz bluetooth kullaklığı bu telefona bağlamayı becerebildim bilginize... her türlü çağrıyı kabul edip görüşme yapılıyor ve telefondaki her türlü şarkıyı dinlenebiliniyor bluetooth bağlantı ile.... not cihaz bh-504 destek vermektedir nokia sitesindeki bilgilere göre...

kugashira93

Üye
Arkadaşlar Kamerası Bulanı olabilir Fotoğrafı çekince Görüntü Netleşior

ilgin23

Üye
arkadaslar ben yeni üye oldum bi kac sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim ben telı yeni aldım ve beni sarjı hic tadbin etmedi msj ceken biri deilm cok fazlada telde konusan bi insan deilm ama co müzık dinledim ve 1bucuk gün gitti bana az geldı szinde ölemi ?
dieride foto cektikten sonra galeriye döndügümde yada cektikten sonra ilk bi 10 15 sn tam renkleri oturmuyo bekletıyo beni 10 15 sn sonra oturuyo renkler netlesıyo ama bi anlam veremedim okdar uzun sürmesine sizde de aynısı oluyomu onu merak ettm cevaplarsanız sevinirim

SilentOne

SilentOne

Üye
foto hafızanı hafıza kartı yap daha seri cekersin

ama foto ilk başta gotu oluyoo ama sonradan şahna gorunuyoo