5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

muratcan2612

Üye
arkdaşlar selam. ben bu telefonu alalı üç gün oldu ama günde 100 tane mesaj atıyorum müzik dinlemeden şarjı üç gün gidiyor aynı sorunu yaşayn var mı yada yaşayıpta çözüm bulan? yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

pardon bir :D üç gün gitse mutluluktan takla atardım :D

cgtyrn

Üye
5130 harika bir telefon hemde benim gibi küçükseniz telefonu düşürüp kırıp duruyorsanz tam size göre telefon en oz 100 kere düştü çizik yok..:D hemde uygun..

mistero_g

Üye
arkadaslar 5130XM yeni aldım mp4 oynatıo die biliorum ama klip oynatıcı nasıl yükleniyor çıldırmk üzereym gun boyu bununla ugrastm yardımcı olurmsnzz??

yildirim3273

Üye
arkadaşlar mns açılmyor bende. ebuddy de açılmıyor. daha doğrusu nete bağlanamıyorlar. operator ayarlarını da tam yaptım. yardımcı olur musunuz.

djsalih91

djsalih91

Üye
yok bağlanıyor ben kanka msn e giriyorum :ehe

uniceftnn

Üye
arkadaşlar ben 10 gün önce aldm telefonu aldıktan 4 gün sonra kamerayı açarken bekelemeye alıyor kamera açılmıyor.bende geri verdim arızalı diye büyük bir olsalıkla yeni cihaz verecekerl.bu arada ben araştıramdan aldığım için bilmiyordum bu telefonun büyük bir şarj sorunu var.kulandığım 4 gün boyunca 3 kez şarj etmek zorunda kaldım ki ilk gün haricinde çok falza telefonu kurcalamadım.ilgilenen arkdaşalr nokia nın izngilizce sitesindendeki tartışma bölümüne bakabilir.ben keşke almasaydım diyorum.

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
Bende çok memmun'un kullanıyorum
Yalnız Menusunde Bas-Konuş Yok :S
Birde msn ve hotmail e giremiyorum telden

nctasan

Üye
5130 kullananların dikkatine!!!!!!!!!!!!! Arkadaşlar foruma yeni uye oldum... Arkadaşlar 17.03.2009da almıs oldugum 5130 telefonum bugun itibariyle degiştirildi. Kullananlar gece modunda zoom yapsın eger zoom sırasında mavi yeşil kırmızı gibi pixel hataları goruyorsa servise gotursunler ben tam 5 sefer goturdum hatayı goremedikler en sonunda kendim gosterdim oyle fark ettiler ve şu an değişim aşamasına geldi kullananlara duyrulur.... ;)

crazy handsome

Üye
arkadaşlar bendede var aynısı mesaj gönderemiyorum ''mesaj gönderilemedi bilgileri kontrol edin diyo'' ne yapmalıyım:(

~3m[R]e`

~3m[R]e`

Üye
Dün Aldım Telefonu Harika Bişey Ama.
Msn Gibi Uygulamalar Yüklemek İstiyorum Yardım.

tanjufb71

Üye
arzular şelale:hmmm

farukcicek

farukcicek

Üye
ben 2. el 5130 aldım çok memnunum sesi çok iyi 180 liraya aldım daha 1 yıl garantisi var herkeze öneririrm güzel telefon kamerasıda güzel fotoğraf çekiyor :)

Samet-X

Üye
Aynen Kardeşim Bende Telefonu Daha Yeni Aldım.Müthiş Ve Özellikleri Çok Güzel:):evet::aha:

faholi

Üye
ben almayı düşünüyom fakat şarj sorunu gerçekten var mı???? yardım ederseniz sevinirim:)

pceditör62

Üye
paylasım icin saol aydınlattın bizi

babalar619

Üye
beyler telefonu alalı 2 ay oldu çok memmunum almayanları dövüyorlar çeşmesede fiyatını verem 250 liracık

Erdem_40

Üye
sa arkadaşlar tel 5130 foto çekimi mükemmel ama video çekimi çok kötü e250den bile kötü çekiyo doğrumudur ....

yenitarkan

Üye
Selam arkadaşlar biz de aldık ama yurt dışında Türkçe menü olmyor malum Türkçe dil kodunu yazabilir misiniz
Teşekkürler

asafasaf97

Üye
ya 5130 oyunu arıyorum

eylemyasevas

eylemyasevas

Üye
Arkadaşlar ; Telefon İçin Oyun Tema Vb uygulamalar indirmek istiyorsanız dan indirebilirsiniz . . .