İpucu Z5 KULLANANLAR BAKABİLİRLER Mİ?

Sponsorlu Bağlantılar

akyol1625

Üye
    Konu Sahibi
Z5 KULLANANLAR BAKABİLİRLER Mİ?
Arkadaşlar 2-3 ay sonra telefonumu değiştireceğim ve Sony Xperia z5 almak istiyorum.Siz kullananlar olarak artıları,eksileri,şikayetleriniz nelerdir? Telefonu tavsiye eder misiniz?Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

'Şeref'

Emekli Yönetici
Z5 premium kullandım 3 ay kadar.. z5 de diğer xperia lar gibi sade bir telefon yani yazılım olarak.. xperia kullananlar için sorun yok. Ama ben alışamadım.
Donanım olarak dersen yeterli gayet hızlı takılma filan yok hiçbir zaman.
Son olarak şunuda söyliyim cihazda bazı uygulamalarda ısınma oluyor. Sağlamlık dersen bence bi "s6 kadar sağlam cihaz değil" başıma geldi otdan biliyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: firostr

akyol1625

Üye
    Konu Sahibi
Z5 premium kullandım 3 ay kadar.. z5 de diğer xperia lar gibi sade bir telefon yani yazılım olarak.. xperia kullananlar için sorun yok. Ama ben alışamadım.
Donanım olarak dersen yeterli gayet hızlı takılma filan yok hiçbir zaman.
Son olarak şunuda söyliyim cihazda bazı uygulamalarda ısınma oluyor. Sağlamlık dersen bence bi "s6 kadar sağlam cihaz değil" başıma geldi otdan biliyorum.
Hangi uygulamalarda ısınma oluyor? Kamerası,parmak izi okuyucu,ekran netliği canlılığı ve müzik ses kalitesi nasıl? Sağlamlıktan kastınız nedir? 4k video çekim kalitesi ve video sabitleme nasıl yani çekim yaparken çok titreme ve hışırtı sesi geliyor mu? Yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:

'Şeref'

Emekli Yönetici
Cihazda yüksek performans gerektiren uğulamalarda ısınma oluyor.. 4k çekimde oyunlarda vs.. ama bu ısınmanın performansı etkilediğini görmedim. Parmak izi sensörü çük iyi.. müzik kalitesi iyi ancak ses yetersiz çift hoparlör olmasına rağmen..
Ekran dersen ben premium modelini kullandım ..çok kaliteli bir ekrana sahip, 4k ekran olarak geçiyo ama her zaman 4k da çalışmıyor. Kamera derseniz bence s6 nın kamerası daha iyi.. 4k çekimi yetersiz, az ışıkta flerosanda filan hoş değil, full hd çekimde çok daha iyi.
Sağlamlıktan kastım kasa ve ekran camı s6 kadar sağlam değil güvensiz geliyor ..

• Beğen
Tepkiler: firostr

akyol1625

Üye
    Konu Sahibi
Cihazda yüksek performans gerektiren uğulamalarda ısınma oluyor.. 4k çekimde oyunlarda vs.. ama bu ısınmanın performansı etkilediğini görmedim. Parmak izi sensörü çük iyi.. müzik kalitesi iyi ancak ses yetersiz çift hoparlör olmasına rağmen..
Ekran dersen ben premium modelini kullandım ..çok kaliteli bir ekrana sahip, 4k ekran olarak geçiyo ama her zaman 4k da çalışmıyor. Kamera derseniz bence s6 nın kamerası daha iyi.. 4k çekimi yetersiz, az ışıkta flerosanda filan hoş değil, fu ll hd çekimde çok daha iyi.
Sağlamlıktan kastım kasa ve ekran camı s6 kadar sağlam değil güvensiz geliyor ..
Hmm anladım.Eyvallah değerlendiricem düşüncelerinizi.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Ekran dersen ben premium modelini kullandım ..çok kaliteli bir ekrana sahip, 4k ekran olarak geçiyo ama her zaman 4k da çalışmıyor. Kamera derseniz bence s6 nın kamerası daha iyi.. 4k çekimi yetersiz, az ışıkta flerosanda filan hoş değil, fu ll hd çekimde çok daha iyi.
yüksek boyutlu oyunlarda ısınması normal bence
ne kadar ısınıyor bu arada yani el yakacak kadar mı yoksa sadece kendini mi belli ediyor
ekran vecam konusunda sony işi corning gorillaya bırakmalı bence kendi ürettiği camlar da iyi ama acayip esniyor ekrana deecek kadar esnediğini biliyorum

'Şeref'

Emekli Yönetici
yüksek boyutlu oyunlarda ısınması normal bence
ne kadar ısınıyor bu arada yani el yakacak kadar mı yoksa sadece kendini mi belli ediyor
ekran vecam konusunda sony işi corning gorillaya bırakmalı bence kendi ürettiği camlar da iyi ama acayip esniyor ekrana deecek kadar esnediğini biliyorum
Evet ekrena deyecek kadar esniyor sanki..

Isınmanın cihaz performansını etkilediği görmedim ama çok ısınıyor.. derecesini filan ölçmedim ancak kullandığım en sıcak telefon diyebilirim..:D

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Evet ekrena deyecek kadar esniyor sanki..

Isınmanın cihaz performansını etkilediği görmedim ama çok ısınıyor.. derecesini filan ölçmedim ancak kullandığım en sıcak telefon diyebilirim..:D
koy suya gitsin kanka su geçirmez değil mi. :D
bide ms sıvı soğutma koydum diyor telefona pehh :D

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Takipçi Satın Al

Üst Alt