Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5130 Xpress Music Kullananlar Buraya
Sponsorlu Bağlantılar
MiThR@Ndİr
Üye
bende memnunum ufak tefek sorunlar var her telefonda olduu gibi 280 lira ya aldım 2 yıl garantili SAYGILAR ...
sdk4ever
Üye
telefonumda bi sorun çıktı arkadaşımın teliinde de aynı sorun var;müzik çaları ve radyoyu açtığım zaman yeterli hafıza yok yazıo ve kapanıyor yalnızca yandakı müzik tuşlarında açabiliyorum şarkıyı bi de ekolayzer açılmıo nasıl düzeltebilirm???
format atmayı denedinmi peki fabrika ayarlarına döndürmeyi...
serdarbmw
Üye
bilgisayardan 5130 oyunu atarken hangi dosyanın içine atıyoruz arkadaşlar yardımcı olun?
atalay012
Üye
hiç farketmez müzik atar gibi resim atar gibi at gir karta direk açar yükleme vs yoktur resim açar gibi açar
beduse60
Üye
ben bir senedir kullanıyorum son derece zarif ve güzel telefon msn kolay kullanımı da. bir tek sorunum videoları pc aktaramam hepsi bu
nezer
Üye
arkadasar bende aldım harika süper bi kere böyle tasarıma sahip bir telefon yoktur dünyada .sizede tavsiye ederim mübarek 5+1 gibi sesi var ) kamerası da güzel yani .harika arkadaslar özeliikle tasarımı cok hoş..
djzeki9
Üye
e250 hiç para etmez
--------------- Ekleme ---------------
5130 aldım taş gibi telefon 6300 sesi bunu geçemez
6233 kulanan varsa telefonu degiştirsin telefon kalktı
By furchan
Üye
Bence Gayet Hoş ve Güzel Bir Telefon ...
djzeki9
Üye
5130 süper telefon
5130 görünümleri
5130 telefon renkleri
whsoserious
Üye
fotodan memnun değilim sadece .onun dışında iyi.
cuffer
Üye
nokia 5130 içn prgram nerden inditebilrm bi link verirseniz sevinirim..ii forumlar..
umutozkan
Üye
Arkadaşlar bende 2 gün önce aldım ama .sis ve .exe dosyalarını açmıyor bunları desteklettirecek bi program warmı yardımcı olursanız sevinirim
melihimk
Üye
arkadaşlar ben de kullanıyorum ama karanlıkta kamerada renkli nokta şeklinde bişeyler çıkıyor servise telefon ettim her telefonda varmış bana öyle dediler acaba sizdede varmı aynı sorun
djzeki9
Üye
5130 süperrr telefon
sefau571
Üye
TeLefon güzeL.Oyun oynamassam şarjı en az 3 gün gidiyor.Kamerada renkLi noktaLar var bu sorun nedir biLmiyorum yazın teLefonu götürcem servise.
sugdem89
Üye
telefonum sorun cıkardı format atılsın diye telefoncuya verdim hafıza kartını telefona tekrar takınca sifreyi girin dedi hafıza kartı daha once kullanılmamıs ve ici muzik resim dolu belgelerin gitmesini istemiyorum sifreyi cozmem icin yardımcı olursanız sevinirim
MIZR@q-SP€@R
Üye
Bazıları duymamış olabilir ama xpress music de ekolayzer la ses yükseltilebilir
sugdem89 onun için "sim,güvenlik kodu,hafıza kartı şifresi kırma programı" adlı başlığa bak