5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

MiThR@Ndİr

MiThR@Ndİr

Üye
bende memnunum ufak tefek sorunlar var her telefonda olduu gibi 280 lira ya aldım 2 yıl garantili SAYGILAR ...

sdk4ever

Üye
telefonumda bi sorun çıktı arkadaşımın teliinde de aynı sorun var;müzik çaları ve radyoyu açtığım zaman yeterli hafıza yok yazıo ve kapanıyor yalnızca yandakı müzik tuşlarında açabiliyorum şarkıyı bi de ekolayzer açılmıo nasıl düzeltebilirm???

--------------- Ekleme ---------------

bilen birisi mail atarsa sevinirim adresim [email protected]=)

atalay012

Üye
format atmayı denedinmi peki fabrika ayarlarına döndürmeyi...

serdarbmw

Üye
bilgisayardan 5130 oyunu atarken hangi dosyanın içine atıyoruz arkadaşlar yardımcı olun?

atalay012

Üye
hiç farketmez müzik atar gibi resim atar gibi at gir karta direk açar yükleme vs yoktur resim açar gibi açar:D

beduse60

Üye
ben bir senedir kullanıyorum son derece zarif ve güzel telefon msn kolay kullanımı da. bir tek sorunum videoları pc aktaramam hepsi bu :)

nezer

Üye
arkadasar bende aldım harika süper bi kere böyle tasarıma sahip bir telefon yoktur dünyada .sizede tavsiye ederim mübarek 5+1 gibi sesi var :)) kamerası da güzel yani .harika arkadaslar özeliikle tasarımı cok hoş..

djzeki9

djzeki9

Üye
e250 hiç para etmez

5130 aldım taş gibi telefon 6300 sesi bunu geçemez

6233 kulanan varsa telefonu degiştirsin telefon kalktı

By furchan

By furchan

Üye
Bence Gayet Hoş ve Güzel Bir Telefon ...

djzeki9

djzeki9

Üye
5130 süper telefon

5130 görünümleri

5130 telefon renkleri

whsoserious

Üye
fotodan memnun değilim sadece .onun dışında iyi.

cuffer

Üye
nokia 5130 içn prgram nerden inditebilrm bi link verirseniz sevinirim..ii forumlar..

umutozkan

Üye
Arkadaşlar bende 2 gün önce aldım ama .sis ve .exe dosyalarını açmıyor bunları desteklettirecek bi program warmı yardımcı olursanız sevinirim

melihimk

Üye
arkadaşlar ben de kullanıyorum ama karanlıkta kamerada renkli nokta şeklinde bişeyler çıkıyor servise telefon ettim her telefonda varmış bana öyle dediler acaba sizdede varmı aynı sorun:s

djzeki9

djzeki9

Üye
5130 süperrr telefon

sefau571

Üye
TeLefon güzeL.Oyun oynamassam şarjı en az 3 gün gidiyor.Kamerada renkLi noktaLar var bu sorun nedir biLmiyorum yazın teLefonu götürcem servise.

sugdem89

sugdem89

Üye
telefonum sorun cıkardı format atılsın diye telefoncuya verdim hafıza kartını telefona tekrar takınca sifreyi girin dedi hafıza kartı daha once kullanılmamıs ve ici muzik resim dolu belgelerin gitmesini istemiyorum sifreyi cozmem icin yardımcı olursanız sevinirim :)

MIZR@q-SP€@R

MIZR@q-SP€@R

Üye
Bazıları duymamış olabilir ama xpress music de ekolayzer la ses yükseltilebilir

sugdem89 onun için "sim,güvenlik kodu,hafıza kartı şifresi kırma programı" adlı başlığa bak

sugdem89

sugdem89

Üye
tesekkur ederim :)

lialialia

Üye
teşekkuer