5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

degerli43

degerli43

Üye
arkadaşlar telefonu bugün aldı. genel olarak iyi bi sorunu yok. program,tema,müzik yükledim kasma yok. sesi de gayet yüksek konuşma sırasında ses çok net ve yüksek tavsiye ederim kesinlikle

herzamanheryerd

Üye
Harika Bir Telefondur Haa Bu Arada Camerayı Camera AyarLarın DüzeLtebiLirsainiz Bende aLdım Harika Bir teLefon !! Sesi Harika Bu aRada e250 BuNun YanınDa haLt eTmis xD xD

ozian

Üye
5130 XpressMusic kullanıyorum... Hiç arıza çıkmadı ses kalitesi ve yüksekliği çok güzel ses seviyesi 2. kademedeyken e250 nin son sesi kadar ses çıkıyor(tabiiki daha kaliteli) Tasarımı da süper! Fiyatı da uygun.
evet e 250 nin hopörlörü çok kötü en iyi ses veren 5130 zaten arkadakı kapagını actıgınızda içindeki dev hopörlörü görürsünüz!!:oke:

melek1803

Üye
:oke:benim arkadaşım aldı ve gerçekten SÜPER bir telefon ama bilgisayara telefon bağlandığında görmüor bu sorunu nasıl çözebiliriz yardım eder misiniz?

batuta22

Üye
yha bende güvenlik kodunu unuttum bana yardımcı olur msunuz ama tlfondan memnunum
bide nasıl oyun inidrcem

tugay91

tugay91

Üye
telefon süper bence program ve oyunları nokua pc suite programıyla telefonunuza atıyorsunuz. 1 gb hafıza kartı veriliyor yanında bunun tümünü doldursanız dahi telefon kasmıyor çünkü 8gb hafızaya kadar sorunsuz arttırılıyor:oke: ses kalitesi ve yüksekliği mükemmel kamerası gayet iyi 260 tl bu telefon için az bile aklını kullananlar bu telefonu alsın başka telefonlara fazla para veripte memnun kalmayanlar çok var

--------------- Ekleme ---------------

telefon bilgisayara bağlandığında görünmez çünkü pc de nokıa pc suite programı yüklü olmalı google dan yaz indir.

cellat_102

Üye
benim de 5130 var fotoğraf çektiğim zaman galeriye g.diyorum ilk başta görüntü iyi değil ve 2mb 10-15 saniye sonra boyutu düşüyo foto net oluyo beklemem mi lazım herkeste mi var bu lütfen yardımmm!!:@

tugay91

tugay91

Üye
beklemen lazım değil çektikten sonra geri de üzerine istediğin kadar foto çek onlar galeride netleşior zaten. camera ayarlarında beyaz dengesi otomatik olmalı karanlıkta gece modu otomatik açılıyor.

cellat_102

Üye
:oke:sağol kardeşş

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
BEN Alalı 2 ay oldu tek soorun şarjı bittikten sonra zor açılıyor 150 şarkım var açıyom şarkımı oyun oynuyom bütün gün gidiyor şarj

dani güiza

Üye
yaa arkadaşlar benim bi sorun var internet paketi aldımm fakat internete giremiyormm wap turkcell-imden başka bi yere giremiyoo bağlantı yok diyo.. çözümü bilen arkadaşlar bi yardım edebilirlerse sevinirimm

macera burak

macera burak

Üye
yesss... bende yeni aldım süper ama bide simbiyan işletim sistemi olsa çok süper bi telefon olcakmış . önceden 6600 kullanıyodum bunu alınca düştüm ama ses bakımından 6600 ı 100 de 100 geçer ....:oke:

maxtype

maxtype

Üye
Acilll yardım :oke:benim arkadaşım aldı ve gerçekten SÜPER bir telefon ama bilgisayara telefon bağlandığında görmüor bu sorunu nasıl çözebiliriz yardım eder misiniz?

arkadaşım bilgisayarda pc suit olmalı yok sa gormez

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
Acilll yardım :oke:benim arkadaşım aldı ve gerçekten SÜPER bir telefon ama bilgisayara telefon bağlandığında görmüor bu sorunu nasıl çözebiliriz yardım eder misiniz?

arkadaşım bilgisayarda pc suit olmalı yok sa gormez
kardeş hafıza kartını çıkar takarrkan anca öyle okur

moguzhanugur

Üye
evet my nokia yı açıklayan olursa sevinirim

cakal57

Üye
ben de aldım ancak benımtelefona muzık ve program attım calıstırdı ama 3 gunlukken telefonu acıom nokıa yazıo ama arkası gelmıo beyaz bı ekran kalıo ole

--------------- Ekleme ---------------

b yardım edın

tugay91

tugay91

Üye
260 tl ye aldım 3 aydır kullanıyorum hiç eskimedi daha. ses kalitesine ve yüksekliğine diyecek yok.telefonun kendi msn programı var s40 java uygulamaları çok rahat çalıştırıyor kamerasıda gündüz yeterince iyi. şarjı sürekli müzik dinlediğim halde 2gün bazen 3gün gidiyor. BENCE 5130xpressMusic ÇÜNKİ OBİR MÜZİK TELEFONU..:yuru

crazy_hacker16

Üye
arkadaslar 2 gun oldu aldığım super telefon

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hayırlı Olsun

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
Bence de süper telefon