5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

MinTtr

Üye
Arkadaşlar ben alalı 1 hafta oldu ve telefonumdanda cok memnunum ses kalitesi hepsi cok güzel alicak arkadaşlar hiç kaçırmadan alsınlar bence...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar birşey soracağım. ben 5130 alalı yaklaşık bir sene oldu gayet güzel telefon ancak bir sorun dışında. Telefonda 20mb hafıza kartında 1,2 gb hafıza olmasına rağmen müzik çaları 'yeterli hafıza yok' diyor ve açmıyor. yardımınızı bekliyorum...

O KARTI GÜNCELLEMEK İÇİN BİŞEYLER SİLİN DİYO MESALE 800KB'LIK BİŞEY SİL DİYO SANA SNDE SİLİYOSUN VE SENİN YENİ YÜKLEDİĞİN MÜZİKLERİ MÜZİK ÇALARA ATIYOR :yuru:yuru

benim bi sorunum var bilgisayardan attım videoları izleyemiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım o hangi video türünü onaylıyosa ona göre video atıcaksın...

gececx

gececx

Üye
Slm arkadaslar bu 5130 XM in en yeni s40 versiyonu temmuzda mı cıkacak böle bişiler duydum ama bi bilenler cewaplasın..

kaneru93

Üye
arkadaşlar hafıza kartının sifresinin nasıl kaldırıcam yardım lutfen!

çılgınpiyanist

Üye
bir tek kamera sorun başka sorun yok arkdşlar !!!! telefon süpeR... kullanışlı

hasan112acil

Üye
5130 için extra müzik çalar teması var mı?

messi56

messi56

Üye
evet zoom yapıldığı zaman goruntu bulanıklaşıyor ve video kaliteside çok kötü

mku97

mku97

Üye
sesi çok güzel sesi var 2gb hafıza kartı taktım çalışıyor ve çok az kasıyor

ferhatteam

Üye
arkadaşlar bende 5130 xpresmusic telefon kullanıyorum telefonumda 2 gb hafıza kartı ve hafıza boş olmasına ragmen müzik çalardan müzik açmaya çalışıyorum yeterli hafıza yok diyor. Üstelik telefondaki temalar ve hesap makinesi de görünmüyor silindi kendi kendine.Bu olaydan sonra demeye başladı yeterli hafıza yok die ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirimm.

woltcaptain

woltcaptain

Üye
sanırım telefonu nereden aldığında fark ettiriyo siz ne dersiniz

ferhatteam

Üye
büyük bi telefon satan vodafone bayisinden aldımm. Nasıl bi far ettiriyo anlamadım.??

apod66

Üye
Aynı sorun bendede var 1 senedir bişi olmadı geçen gün temalaar uygulamalar hesap makinası silindi müzik çalara girince yeterl ihafıza yok diyooo.. ne yapmalıyım kesin çözüm lütfenn..

djsalih91

djsalih91

Üye
yani belki küçük dükkanalrda çin malıdır yazılımı düşüktür falan bunun gibi
hiç bi alakası yok belli ki bişeden anladığında yok bende media markt dan aldım aynı sorunlar var media markt dan daha büyüğü varsa konuş :nono:

erenberkcan

Üye
slm bana oyun ve tema lazım lınk atarsanız sevınırım teşekkür ederım

slm kardesım bana tema ve oyun lazım yardımcı olurmusun?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
slm bana oyun veya program bulabilir misiniz?

ebagiz

Üye
slm arkadaşlar bana yardımcı olun 2 gün önce aldı...fakat telefonla uğraşırken bir yazı çıkıyor ve telefon hafızasının dolu olduğunu söylüyor.pc ye bağlıyorm telefon ekranına gelen seçeneklerden veri depolamayı seçiyorum hafıza kartı açılıyor kabloyu çıkarıp pc suet tercihine tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor bağlantı sorunlu diyor:off:yardımlarınız için şimdiden çoook tşk ederim.....

jacobblack_40

jacobblack_40

Üye
arkadaşLar bende 5130 kırmızı var. fakat çok yere düşürdüğüm için yeni kap ve tuş takımı istiyorum .başka renk seçenekleri varmıdır ? sahte veya orjinal farketmez. ?

nselin

Üye
ya arkadaşlar ben bluetooth umda sorun çıktı telefonm blanmıyor ne yapabilirim

ibssm

Üye
arkadaslar 5130 sarj almıyor sarj takıyorum hiç bir etki yapmıo nasıl yapabilirim

jebelem

jebelem

Üye
Aynı sorun bende de var sen çözdün mu sorunu ekolayzer ı açmıyo telefon hafızası 3.7 gb yazıyo music çalar açmıyo yeterli hafıza yok diyo soft format atmayı denedim olmadı lütfen yardımcı olun aceLe