5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

SefaRR

Üye
    Konu Sahibi
5130 Xpress Music Kullananlar Buraya
Arkadaşlar burda kullandıgınız 5130 Xpress music ile yorumlarınızı yazınki almak isteyenler buraya bakıp bu yorumlardan faydalanabilir...:oke:

• Beğen
Tepkiler: Sezer_81, akin_43, firat663 ve 17 diğerleri

metintini

metintini

Üye
5130 XpressMusic kullanıyorum... Hiç arıza çıkmadı ses kalitesi ve yüksekliği çok güzel ses seviyesi 2. kademedeyken e250 nin son sesi kadar ses çıkıyor(tabiiki daha kaliteli) Tasarımı da süper! Fiyatı da uygun.

exelans3782

Üye
selam kadeş ben daha dün aldım bir tane hoş telefon ama program ve oyun nasıl atılıyıor bulamadım yardımcı olursan sevinirim...

woldemort12

woldemort12

Üye
Çok güzel telefon kaçırmayın derim. S40 java oyun ve programları destekler. Ben google maps tan tut ebuddy e sürüyle oyun ve program yükledim. 100 küsür tane müzik olmasına rağmen hafıza kartında hiç kasmadan çalışıyor.

panpanya

Üye
sefarr kardesim güle güle kullan bende aldım ama benmkinde zoom yapınca görüntü bulanıyor sende varmı öle bi sorun?????????????

andy_1907

Üye
bende aldım arkadaşlar kamera pek hoşuma gitmedi seside az geldi bana pek memnun deilim...

woldemort12

woldemort12

Üye
Sesi az geldi demişsinde en düşük seviyede e250 kadar ses çıkıyor. Daha fazla ses olsa ne olurki çin malı telefonlar gibi çok yüksek ses çıkarıpta boğuk iğrenç bir ses durmaktan iyidir. zoom yapınca resim çok hafif bulanık oluyor o kadar bende.

multiveys

Üye
ben bugün aldım arkadaşlar telefonun tasarımı süper müzik sevenler için özel bir telefon ... ama camerdan o kadar yüksek bir beklentiniz olmasın zaten 2 mp kamera ancak yani ...

husbay91

Üye
güzel bir telefon ama geçen yazılımını güncelleyince ingilizce oldu :( nasıl türkçeleştirecem

efendiesmer

Üye
telefon gercekten güzel ve kullanışlı :) ama bu my nokia kaydı falan filan diyor anlamadım gitti kayıt olmak mı iyidir olmamak mı çözemedim :)

woldemort12

woldemort12

Üye
Ben oldum ücretsiz. Abuk subuk mesajlar gönderiyor telefonun kullanımı ile ilgili :P

berkozdemir

Üye
bro'lar ben aldım cok memnunum...

bygece

Üye
telefonun en zayıf noktası tabiki kamerası fotoğraf çekim kalitesi iyi ama video çekmeye kalkınca kalite düşük ona göre almak isteyen düşünsün ama tasarım olarak süper müzik kalitesi 6300 dan daha iyi java destekler benim 1gb hafıza kartı olduğu halde hiç kasmıyor ondan önce 6300 kullanıodum onunda hafıza kartı doluydu ama kasıyodu bunda kasma yok denecek kadar az

Gasp

Üye
Bende dün aldım telefonu memnunum zaten almadan önce de araştırmıştım eski telefonum sony ericson w700i onunda kamerası 2mp di onun flash'ı vardı ama bu telefonda yok. Gündüz çekim yaptığınız zaman ışığı ayarladığınız zaman çok kalitele bi resim elde edebiliyorsunuz ama gece çekimleri pek sağlıklı olmuyorr :)

alix58

Üye
5130 programları nerde???????

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
beyler ben de dün aldım da biri bana oyun nasıl ve nerde indircem göstersin yaw msn [email protected]

mesela58

mesela58

Üye
arkadaşlar ben dün aldım bu telefonu herşey mükemmel almanızı tavsiye ederim...

versayl

Üye
selam nokia 5130 kullanıyorumö inetrenet özellikleri zayıf ne son web sitesi yükle var ne wap sitelerinde yerimi ekle var ..var ama eklemiyoo hep ya telin ya kafıza kartının durumunu veriyoo ayrıca wap sitelerindeki görüntüleri kaydedip klasöre atmıyıo gelişmiş sayfa seçenekelri yok adres git yok ana sayfadan bağlanıyorumn burdan turkcelim im in sitesinden gidiyorum yerimlerine ben mecburmuyum o siteden si
telere gitmeye 3100 ın ayarları bile bundan güzel ..müşteri hizmetlerini aradım karşılaştırma yaptılar bu özlelikler var diyo varda niye bana eksik tel sattılar bu soruu nasıl aşarım yardımcı olun lütfen

--------------- Ekleme ---------------

adresim [email protected] lütfen bana yardımcı olun teşekkürler

cellat_102

Üye
benim de 5130 var fotoğraf çektiğim zaman galeriye g.diyorum ilk başta görüntü iyi değil ve 2mb 10-15 saniye sonra boyutu düşüyo foto net oluyo beklemem mi lazım herkeste mi var bu lütfen yardımmm!!:@

hkd43

Üye
ya arkadaşlat t9la yazdığım mesajlar bazı telefonlarda hatalı görünüyo bi çözümü varmı?

örneğin ;

"yoğurt" yazıp arkadaşımın 6300 telefonuna yollayınca "yog urt" olarak görünüyo

YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM