omayra Üye Omayra gelecek mi? Hadi yaaa Hanım üyeler de geliyor o zaman Asgari 2 hanım üye gelmesi gerek benim dışımda
Omayra gelecek mi? Hadi yaaa Hanım üyeler de geliyor o zaman Asgari 2 hanım üye gelmesi gerek benim dışımda
a21a Emekli Yönetici omayra' Alıntı: Omayra gelecek mi? Hadi yaaa Hanım üyeler de geliyor o zaman Asgari 2 hanım üye gelmesi gerek benim dışımda Genişletmek için tıkla ... valla ben bir aksilik çıkmazsa dedim. acil olarak 4cü izmir buluşmasına gelecek iki hanım üye aranıyor.
omayra' Alıntı: Omayra gelecek mi? Hadi yaaa Hanım üyeler de geliyor o zaman Asgari 2 hanım üye gelmesi gerek benim dışımda Genişletmek için tıkla ... valla ben bir aksilik çıkmazsa dedim. acil olarak 4cü izmir buluşmasına gelecek iki hanım üye aranıyor.
DefectoR Üye Konu Sahibi omayra' Alıntı: Valla emir büyük yerden bana Hanımlar yoksa ben de gelemem. Genişletmek için tıkla ... Hemi de o emri ben 3. izmir bululması konak pierde resim çektiğimiz yerde duydum valla asgari 2 hanım dendi ben bi dene bulurum dedim ama yetmedi
omayra' Alıntı: Valla emir büyük yerden bana Hanımlar yoksa ben de gelemem. Genişletmek için tıkla ... Hemi de o emri ben 3. izmir bululması konak pierde resim çektiğimiz yerde duydum valla asgari 2 hanım dendi ben bi dene bulurum dedim ama yetmedi
van_hoijdonk Emekli Yönetici Ben istanbuldan gidecem izmire Batuhan Tabi 8-9 kişiyi bulduğu taktirde.
UndeRqRo.uNd Üye Murat abiden çiköfte bekliyoruz, ortamı ona göre seçelim. Benim hesaplar Ozan kardeşimizden, kendisine teşekkür ediyorum
Murat abiden çiköfte bekliyoruz, ortamı ona göre seçelim. Benim hesaplar Ozan kardeşimizden, kendisine teşekkür ediyorum
Ozan Admin Evet yarın bulusuyoruz arkadaslar Nereye gidecegimiz konusunda şu an net birşey yok bir araya gelince konusuruz daha iyi oluyor öyle fakat Defector Çiğ Köfte yapabilir degil mi defector
Evet yarın bulusuyoruz arkadaslar Nereye gidecegimiz konusunda şu an net birşey yok bir araya gelince konusuruz daha iyi oluyor öyle fakat Defector Çiğ Köfte yapabilir degil mi defector
UndeRqRo.uNd Üye DefectoR' Alıntı: çiğ köfte mi? oldu gözlerim doldu Genişletmek için tıkla ... söz verdin son buluşmada ağzımız sulanıyor kaç aydır ayıp yav
DefectoR' Alıntı: çiğ köfte mi? oldu gözlerim doldu Genişletmek için tıkla ... söz verdin son buluşmada ağzımız sulanıyor kaç aydır ayıp yav