6. Maxicep izmir buluşması fotoğrafları...

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Saat kulesine akşam 3 admin olarak gittik. Daha doğrusu geçerken resim çektik. :)

ossie_0666

Üye
mükemmel maxi cepi çok seviyorum

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bir daha ki buluşmaya bütün izmirli arkadaşlarımızıda bekleriz ;)

Nouns

Nouns

Üye
Çok güzel teşekkürler :D

serdar011980

serdar011980

Üye
Arkadaşlar ben sitenizde yeni yim fakat süper paylaşımlar yapılıyor burada inşallah gün gelir maxicep istanbul u da görürüz ve istanbuldaki maxi cilerle bir araya geliriz

Gerçekten baya eğlenceli geçmiş hele pizza olayını kaçırdığıma üzüldüm:(

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Güzel Resimler... :)

prince of hell

prince of hell

Üye
Güzel bir gündü ben çok eğlendim ama bende gitmesem tam bi yönetim toplantısı olcakmış artık bende casus olarak gitmiş oldum üyelere bilgi sızdırıcam :p :ehe

volkanik546

volkanik546

Üye
Güselmiş,tebrikler....:oke::coold::)

elmyra

Üye
:agla:agla:agla:agla:agla:agla insan 3 admin 1 v.i.p der :agla:agla:agla:agla:agla:agla adamdan sayılmıyoz demek he :agla:agla:agla:agla:agla:agla

bencede sansını fazla zorlama daha iki güne kadar beni götüren yok kacarım bilmemm ne diye sayıklayan sen değilmiydin ozan götürmüş bence fazlasını arama genede sen bilirsin de bizden söylemesi

kurt bey

kurt bey

Üye
bencede sansını fazla zorlama daha iki güne kadar beni götüren yok kacarım bilmemm ne diye sayıklayan sen değilmiydin ozan götürmüş bence fazlasını arama genede sen bilirsin de bizden söylemesi
ya sen ne istiyon çocukdan:ehe:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Bu seferki gerçekten faaliyetleriyle ortamıyla ve resimleriyle süper bir buluşmaydı .
Gelen herkese tekrar çoook tesekkurler

Gelemeyenler de birdahakine gelsinler lütfen resimlere bakmasınlar sadece :nono::coold:

Kaptan

Kaptan

Üye

:bann::bann:

Arazlam

Arazlam

Üye
resimler çok iyi üyelerin bir kısmının gerçek hayattaki yüzlerini tanımış olduk

byclass

Üye
bende izmirde oturuyom ama işim çıktı gelemadim bi daha ki buluşmaya
kusura bakmayıııınnnn

mervecan

mervecan

Üye
süper olmuşş bende çok gelmek istedimm ama olmadıı maleseff keşke demek istemiorum ama öteki buluşmada yanınızdayımm

mexico_35

mexico_35

Üye
herkes katılabiliyomu

Üst Alt