Gerçekleştirilen Buluşmalar 4.cü İzmir Buluşması - Resimler

Sponsorlu Bağlantılar

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
4.cü İzmir Buluşması - Resimler
Maxicep, nerelerdesiniz bakem deniz mevsimi de geçti geçecek siz hala yoksunuz ortalıkta, yaw ben geliyorum bu sitede buluşma oluyor ben gidiyorum kimse kimseyi görmüyor olmuyo ama böyle :)

şimdiii Ramazan ayına girmeden önce bi buluşma daha düzenlemenin vakti geldi dimi???

Hemen tarif veriyorum Nega yanımda laptop ile uğraşıyor görsün o da topici İzmir Buluşmasını İzmirin Kurtuluş Gününden 1 hafta önce yapacağız arkadaşlar ık mık yok kabul etmem tarih ve saat kesin olacaktır...

2 Eylül 2007 pazar günü Buluşma yerimiz aynı Konak Pier hadi bakalım gösterin kendinizi çıkarın kafaları köstebek yuvalarından Not: ama bu sefer son oturduğumuz yerde oturmayacaz adamlar iyi kazıklıyor :ehe

----------------------------------------

:polis: RESİMLER :polis:

ouSahin

ouSahin

Üye
ben istanbuldayım yav keşke qelebilseydim:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İstanbul buluşmadı dedik 2 kişi bile yazmadı Oğuz. Şmdi istanbul olsa gelirdik diyorsunuz. Yakışmıyor :nono:

Exalans

Exalans

Üye
ben yozgattayım ama erzuruma gidiyorum varsa gelebilecek ayarlarım erzurum veya yozgat buluşması yapabilirim

Exalans

Exalans

Üye
ya gelecek varsa yol üstündeki sivas erzincan merkez il veya ilçelerindede düzenleyebilirim

ouSahin

ouSahin

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;443045' Alıntı:
İstanbul buluşmadı dedik 2 kişi bile yazmadı Oğuz. Şmdi istanbul olsa gelirdik diyorsunuz. Yakışmıyor :nono:

o zaman işim çıkmıştır o yüzden bişe yazmamışdır..

İzmirden snr İstanbul olsun da İstanbuldan kimler warki:ss

POWER

POWER

Üye
Abi ben yokum bu buluşma işinde Adana buluşması yaptık kimse gelmedi ekilmiştim...Ama izmir buluşmasına gelmek isterdim ama mümkün değil...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Neyse izmirin konusunu kirletmeyelim. Eylülün sonuna doğru bizde yaparız. Çünkü tatil dolayısıyla sitede olmayan istanbullular var :spr

Ozan

Ozan

Admin
Tarih, saat farketmez o gün bulusmadayım :oke:

Kuzen

Kuzen

Üye
Ben büyük ihtimal ile gelemeyeceğim :(

volkanik546

volkanik546

Üye
powerin dediğine katılıyorum,ben hataylı olanlara tanışabilirim,dimi power dostum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eğer gidiş dönüş yol paramı karşılarsanız izmirli arkadaşlar olarak 1 günlüğüne gelirim izmire gece direk dönerim :)

60 lira tutar sanırım beni görmek için çok olmasa gerek 60 YTL
:oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Murat sen çok yaşa. dün gece bir buluşma iyi olurdu diye düşünürken açmışsın konuyu.:) :oke:
Bir engelim olmazsa her buluşmadaki gibi oradayım yine..:oke:

Kuzen

Kuzen

Üye
Dershane :aman2:

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
O dershane çocuğu yaw :D

Hoijdonk Bekliyoruz seni de kardeş ;) Deonsis Bilişim Danışmanlığı olarak karşılarız işini

CooL'n'Quiet

Üye
uni zamani olsa gelirdim ama malum tatilde memleketteyiz
bu arada izmiri ozledim :&

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Ya murat konu başlığı izmirde bir maxicep buluşması davetine hiç benzemiyor değiştirsek mi ne yapsak..:?sl?k

birde kimler gelecek buraya bildirebilirmi? Kuzen... buluşma her zamanki yerde he he. sakın gecikme.:coold:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Konu başlığı ''4cü izmir buluşması'' olarak değiştirildi. Evet kimler geliyor.

Negative, Defector,a21a, vipes geliyorum diyenler. ayrıca bir aksilik olmazsa van hoijdonk ve omayra da gelecek.

ayrıca polis zoruyla kuzen :) gelecek.

Üst Alt