6. Maxicep İzmir Buluşması... fotoğraflar eklendi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
Son zamanların en iyi forum bulusması oldu gerçekten . :yuru

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben evdeyim arkadaşlar. :)
Çok güzel bir gün oldu öncelikle onu belirteyim. Otobüse son anda yetişsemde ozanla :ehe

İlk defa geldiğim izmirde kısada olsa 1 gün geçirdim bana bu imkanı sağladığı için ayrıca Ozan'a teşekkür ederim. Benim yanlız resimlerimde vardı onları da aldığımda eklerim buraya.

Birde dreamboys'un eklediği resimlerde çıkmayan resimler var sanırım 4 taneydi onlar neydi acaba?

safakk

safakk

Üye
Alasancak Konak pier saat kulesi aaaaah ah İzmir'de olmak varmış bee:agla neyse yav artık bidaakine de eer önümüzdeki 3-4 gün içinde Ankara buluşması olursa ordayım :)

prince of hell

prince of hell

Üye
Ahmet senle olan fotolarımız sanırım bir tanesi ve senin yanlız fotoların

delrico

delrico

Emekli Yönetici
muhtesem bir bulusmaydı herkez cok eğlendi bana göre...........:islik

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Güzel bi gündü katılan herkese teşekkür ederim.. :maxicep:

--------------- Ekleme ---------------

Canberk saol tam kıvamında olmuş :ehe ;) :naughty::oke:

--------------- Ekleme ---------------

galiba 1 foto eksik he dream boys ;) eklesek mi :ehe

Usta_AsH

Üye
manisadan gelenleri anlamadım??? Vapurla ne işiniz var sizin? Manisadan bornovaya gidipte ordan metroyla konak pierin önüne gelemediniz mi?

dreamgirls

dreamgirls

Üye
manisadan gelenleri anlamadım??? Vapurla ne işiniz var sizin? Manisadan bornovaya gidipte ordan metroyla konak pierin önüne gelemediniz mi?

biz buluşmaya gelebilme yolunu daha eğlenceli ve maceralı bi hale getirdik...:oke:
manisadan trenle geldik, karşıyakada biraz dolaştık, resim çektik. sonra da karşıyakadan konağa vapurla geçtik. o sırada ahmet abiyle de karşılaştık, çok eğlenceliydi.
kısa yoldan geldinmi tadı çıkmıyo...:ehe:naughty:

Usta_AsH

Üye
biz buluşmaya gelebilme yolunu daha eğlenceli ve maceralı bi hale getirdik...:oke:
manisadan trenle geldik, karşıyakada biraz dolaştık, resim çektik. sonra da karşıyakadan konağa vapurla geçtik. o sırada ahmet abiyle de karşılaştık, çok eğlenceliydi.
kısa yoldan geldinmi tadı çıkmıyo...:ehe:naughty:
neden tren? Wireless var diye mi?

dreamgirls

dreamgirls

Üye
neden tren? Wireless var diye mi?

sonuçta her gün tren yolculuğu yapmıyoruz. farklı olsun istedik, erken gelmiiş olduk, daha çok eğlendik. üstelik izmirin trafiğini de çekmemiş olduk...
değişiklik her zaman iyidir. hem var mı tren yolculuğu gibisi yaaa...
çok seviyoruz biz trenle yolculuğu. yaza inş uzun bi tren yolculuğu yapmayı planlıyoruz...;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
nega yemekler için teşekkürler;)ahmet abi pardon bahri abi yırttı bu sefer:ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
nazy bende sordum aynısını,erkeklerden biriymiş ama ilginç;)
bi erkek nekadar şirin gelebilirki:ehe

Üst Alt