4 Büyükler Avkon2 by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
olur tabiki

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim telefonun orjinal 3.5 ikonlarını ekledim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
aydın çok çok çok :tşk: senide çok yorduk ellerine emeğine sağlık dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aydın çok çok çok :tşk: senide çok yorduk ellerine emeğine sağlık dostum :oke:

yok kardeş bunlar saniyelik basit şeyler emin ol hiç yormuyo beni :) rica ederim. sonunda istediğin gibi bişey ortaya çıkardık o yeter :) sonuçta insan bişey kullanıyosa düzgün görünmesini ister ve kullandığı şeyi beğenmeli her yönüyle o zaman gönül rahatlığıyla kullanabilir :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

evet tam istedigim gibi oldu ellerine tekrar sağlık :alkis

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
kardeşim biraz geç yazdım ama kusura bakma.heralde biz ilk msjlarda anlaşamamışız. Ben hangi avkon olduğunu anlamamıştım.bu gayet süper kardeşim tekrar sağol

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim biraz geç yazdım ama kusura bakma.heralde biz ilk msjlarda anlaşamamışız. Ben hangi avkon olduğunu anlamamıştım.bu gayet süper kardeşim tekrar sağol

aynen anlaşmazlık yaşamışız ama sonuç olumlu olduğuna göre sorun yok :) önemli deil kardeşim 3.5 g sini de görmüşsündür istersen onu da kullanabilirsin. ama o zaman atacak havan kalmaz :)

- - - Eklendi - - -

bence ilk yapılanlarda öle kalsın bi değişikliğe gerek yok sanırım :) olmazsa daha sonra v2 die biraz daha araştırıp uğraşıp biraz daha profesyonelce bişey çıkarırız :) ama daha sonra şimdi başka bişey deniyom :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:D arada arkadaşları eziksiyorum 4.5 çekiyo benimki siz daha 3G desiniz diye. Neyse kardeşim tüm paylaşımlarını dört gözle beklediğim gibi bunu da bekliyorum. Aslında merak ettim ne konuda çalıştığını şimdi :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:D arada arkadaşları eziksiyorum 4.5 çekiyo benimki siz daha 3G desiniz diye. Neyse kardeşim tüm paylaşımlarını dört gözle beklediğim gibi bunu da bekliyorum. Aslında merak ettim ne konuda çalıştığını şimdi :D
merak edilcek bişey deil yaa :) netten svg ikonlar buluyorum farklı ikonlar, uydurabilirsem onlarla deişik bişey yapacam bakalım olacakmı :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
ben sevdiğim ikonları temalardan söküyorum sonra clearblack temasına aktarıyorum. Sağol sen öğrettiğinden beri temalar bölümüne çok nadiren giriyorum :D

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum yine döktürmüşsün en son yaptığın avkon için tekrar teşekkür ederim

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
deneme

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bu denemeler ne kardeş

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
pardon belirtmedim reşwan la bi sorun hakkında uğraşıyodukta eklentilerle alakalı :) bişey deil onlara aldırmayın

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bida deneme :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sorun hallolmuştur :) kendi konumda denemem gerekiyodu da ondan :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:D ben de yeni bişey var sandım bi an

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum senin yazdığın mesajlar da eklendi yok ben ard arda mesaj yazdığım zaman eklendi yazıyo

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dostum senin yazdığın mesajlar da eklendi yok ben ard arda mesaj yazdığım zaman eklendi yazıyo

sorun oydu zaten :) en azından benim için eklendi dediği zaman bikaç dk ka arayla eklenti paylaştığım zaman bütün eklentileri birleştiriyodu şimdi her eklenti ayrı satırda olacak artık bana bölesi lazımdı bi işim warda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt