aydın çok çok çoksenide çok yorduk ellerine emeğine sağlık dostum
![]()
rica ederim. sonunda istediğin gibi bişey ortaya çıkardık o yeter
sonuçta insan bişey kullanıyosa düzgün görünmesini ister ve kullandığı şeyi beğenmeli her yönüyle o zaman gönül rahatlığıyla kullanabilir 
kardeşim biraz geç yazdım ama kusura bakma.heralde biz ilk msjlarda anlaşamamışız. Ben hangi avkon olduğunu anlamamıştım.bu gayet süper kardeşim tekrar sağol
önemli deil kardeşim 3.5 g sini de görmüşsündür istersen onu da kullanabilirsin. ama o zaman atacak havan kalmaz 
olmazsa daha sonra v2 die biraz daha araştırıp uğraşıp biraz daha profesyonelce bişey çıkarırız
ama daha sonra şimdi başka bişey deniyom 
merak edilcek bişey deil yaaarada arkadaşları eziksiyorum 4.5 çekiyo benimki siz daha 3G desiniz diye. Neyse kardeşim tüm paylaşımlarını dört gözle beklediğim gibi bunu da bekliyorum. Aslında merak ettim ne konuda çalıştığını şimdi
![]()
netten svg ikonlar buluyorum farklı ikonlar, uydurabilirsem onlarla deişik bişey yapacam bakalım olacakmı 
dostum senin yazdığın mesajlar da eklendi yok ben ard arda mesaj yazdığım zaman eklendi yazıyo
en azından benim için eklendi dediği zaman bikaç dk ka arayla eklenti paylaştığım zaman bütün eklentileri birleştiriyodu şimdi her eklenti ayrı satırda olacak artık bana bölesi lazımdı bi işim warda