4 Büyükler Avkon2 by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim zaten bulduğunda vectorel bir format.;) grafik konusunda bi sıkıntı oldumu yardımcı olurum elimden geldğince,Tabi her konuda olduğu gibi :;)

ewet öle geçiyo ai adobe illustrator ve eps olarak vectorel buldum bunlarla deniyecem tabi sonra şimdi vaktim kalmadı :)

- - - Eklendi - - -

Arama tuşu süper :D

harbi güzel olmuşmu :) o kalsın o zaman değiştirilmesi gereken yerleri söyleyin bana ok. olmazsa başlığı değiştireyim deneme yapalım herkesten yorumları alıp ona göre tekrar yapalım :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Beşiktaşın ki hoşuma gitti siyah beyaz güzel olmuş eline sağlık kardeşim :)

asigsasi

asigsasi

Üye

bu nasıl gs yazısıda sarı olursa süper olur

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Benim dediğim kardesim hani vietnam bayragindan çevrilen vardı ya o işte. Hani sonradan bayraktaki yıldız kaldırıldı ya.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
ender04

ender04

Üye
üsdad ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş bataryanın içinde takımların logoları olsaydı çok güzel olurdu ama buda güzel sağol

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
üsdad ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş bataryanın içinde takımların logoları olsaydı çok güzel olurdu ama buda güzel sağol

Oda var konuşmuştuk Ender arkdaşım bir kaç mesaj önce .
Yapılınca paylaşım yapıcak takipte ol ;)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaşın ki hoşuma gitti siyah beyaz güzel olmuş eline sağlık kardeşim :)

rica ederim kardeşim dediğim gibi şimdilik kullan istersen ben yine deişiklikler yapacam :)

- - - Eklendi - - -

işten yeni geldim kardeş şu an uğraşamıcam açıkçası, yordunum yarın kesin halledecem :) logolar hazır sadece birleştirmesi war.

- - - Eklendi - - -

Oda var konuşmuştuk Ender arkdaşım bir kaç mesaj önce .
Yapılınca paylaşım yapıcak takipte ol ;)

bu arada tamamen herkesin istediği gibi yapınca konuya da senin temaların linkini ekleyecem müsaade edersen onlarla çok güzel duracaktır :)

- - - Eklendi - - -

Benim dediğim kardesim hani vietnam bayragindan çevrilen vardı ya o işte. Hani sonradan bayraktaki yıldız kaldırıldı ya.

tamam hatırladım :) yalnız bana kesin bi model werin herkes isteğini dile getirsin bi kere de halledeyim :) mesela şebeke ve arama butonu hakkında da bişeyler söyleyin onlar iyiyse sadece pili deiştirecem.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nedemek tabiki bu paylaşımlar hepimiz için :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

bu nasıl gs yazısıda sarı olursa süper olur

bunu direkt pil olarakmı koyacam :) yoksa pilin içinemi bence bu abes olur iyi güzelde siz şu anda büyük bi resme bakıyosunuz böle göze hoş geliyo olabilir pilin boyutu 17x17 mi ne yani bununda 15x15 falan olması gerekiyo şimdi sen bunu 15x15 olarak boyutlandırıp bida bak bakalım gözene nasıl görünecek :)

asigsasi

asigsasi

Üye
bunu pil olarak bi deneyip resim koyarmisin sana zahmet gs yazısınıda sarı renk yapabilirsen çok şey istedik galiba :D

- - - Eklendi - - -

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
olması gereken boyut bu :) nasıl dediğim kadar war dimi :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
ilgilendiğin için teşekkürler dostum sen yine iyisini bilirsin bu zaten olmamış küçülünce

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için teşekkürler dostum sen yine iyisini bilirsin bu zaten olmamış küçülünce

önemli deil kardeş dediğim gibi logo türü şeylerin pek anlaşılacağını sanmam çünkü boyut gerçekten çok küçük ama pil içine normal logo oturtup denicem yarın.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

önemli deil kardeş dediğim gibi logo türü şeylerin pek anlaşılacağını sanmam çünkü boyut gerçekten çok küçük ama pil içine normal logo oturtup denicem yarın.

yarını bekliyoruz :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim aynen şu konunun olduğu modlama bölümünde bi gs avkon u yapmıştılar. Şebeke sarı kırmızı olarak gidiyo sırayla. Bataryanın içi kırmızı dışı sarı. Onun içine mesela amblem bırakılabilir. http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...ajanaja-guncellendi-4-691944.html#post5249741 bu konudaki gibi ama amblemli

tamam hatırladım :) aslında ben farklı bi pil olsun die düşünüyodum o çok sıradan geldi bana düz tabi siz bilirsiniz ben yaparım önizleme sunarım karar sizin olur :) ama önemli olan beşiktaş siyah beyaz nasıl belirgin kılacaz die düşünüyom biliyosunuz üst bar hep siyah oluyo e pilin içide düz siyah olunca büyük ihtimal görünmicek :) içinde logo olunca farkedilirmi bilmem olmazsa onun pilini ayrı ayarlayacaz belirgin edecek bişey :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Tamam katdeşim sen benim dediğime de müsait zaman el atarsın. Beşiktaş için de bi önerim var. Mesela şebeke kısmını ve pil kısmını anca beyaz yaparsın amblemin beyaz halini de pilin içine bırakırsın.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
buyrun bakım bakalım bişey anlayabilecekmisiniz :) siz logo işini unutunnnn 15x15 bi resimden hiçbişey anlaşılmaz ki. bu arada arama butonunu deiştirdim bu daha güzel oldu bence :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
yok abi öbürü daha güzel

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
arama butonu güzel olmuş logosuz sade kırmızı buna daha güzel olur bu arada temalar ikonunu ekrana nasıl koydun ilk defa gözüme çarptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt