4 Büyükler Avkon2 by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
arama butonu güzel olmuş logosuz sade kırmızı buna daha güzel olur bu arada temalar ikonunu ekrana nasıl koydun ilk defa gözüme çarptı

yani pil düz renk mi olsun şeritli falan deişik olmasınmı? can dier arama butonunu sewmiş baya o olsun o zaman :) bunu başka deişik bişey edit lersem orda kullanırım :) buyur tema kısayolu için bunu uygula daha önce tuğ da paylaşmış bu konuyu, son sayfada sis olarak eklemiş onuda uygulayabilirsin :oke:

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-enable-hidden-menu-icons-676578.html

- - - Eklendi - - -

yok abi öbürü daha güzel

aslında dierinde bazı kısımlarda küçücük beyazlıklar kalmış sonradan farkettim o yüzden deiştirmeyi düşünmüştüm sorunsuz olsun die sizin gözünüze çarpmadı heralde :) onların üzerinde bida çalışırım tam olarak olursa onu eklerim yine ama o beyazlıkları kaybedemezsem onları kullanmam haberin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arama butonu güzelmiş dostum eline sağlık kusurabakma bir süre siteden uzak kalmam gerekti yorum yapamadım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye
çok teşekkür ederim oldu ve çok güzel oldu istedigim herşeyi ekrana ekleyebiliyorum

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
arama butonu güzelmiş dostum eline sağlık kusurabakma bir süre siteden uzak kalmam gerekti yorum yapamadım :)

estağfurullah kusurumu olur yaa böle deip durma :) beğenmene sewindim kardeşim bide şu pil modeline tam karar werseler bi kerede düzenleyecem hepsini :)

- - - Eklendi - - -

çok teşekkür ederim oldu ve çok güzel oldu istedigim herşeyi ekrana ekleyebiliyorum

rica ederim kardeşim önce anlamadım haa :) oldu herşeyi ekrana ekliyom deince ben werdiğim linki unutmuşum :) ben avkonu düşünüyom ne alaka diom iyimi :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

estağfurullah kusurumu olur yaa böle deip durma :) beğenmene sewindim kardeşim bide şu pil modeline tam karar werseler bi kerede düzenleyecem hepsini :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim önce anlamadım haa :) oldu herşeyi ekrana ekliyom deince ben werdiğim linki unutmuşum :) ben avkonu düşünüyom ne alaka diom iyimi :)

:ehe :alkis

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

- - - Eklendi - - -

olurmu dostum ne kırılıyorsun ne darılıyorsun her isteğimize elinden geldiğince yardımcı oluyorsun, bırak o kadar olsun konu için o kadar emek veriyorsun bizde bir yorum yapmalıyız yani :)

dostum şu alttaki avkon2 ye fenerbahçeli arama butonunu eklermisin

- - - Eklendi - - -

...

Ekli dosyalar

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

olurmu dostum ne kırılıyorsun ne darılıyorsun her isteğimize elinden geldiğince yardımcı oluyorsun, bırak o kadar olsun konu için o kadar emek veriyorsun bizde bir yorum yapmalıyız yani :)

dostum şu alttaki avkon2 ye fenerbahçeli arama butonunu eklermisin

tam olarak ne kadar altta :) ben link görmüyomda :) bide arama butonu burdaki telefon modelimi olacak?

- - - Eklendi - - -

ben cvp yazarken sen eklemişsin :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
unuttum yeni ekledim kafam biraz dağınık :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
buyur kardeşim soruma cvp wermedin ama ben ewet olarak aldım :) ilk sayfadaki modeli istemiştin dimi onu ekledim ben. düzgün olmamış :) yine o haliyle kalsın olmuyo yaa.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bide trabzon gerekirmi sizce ben onun adını pek duymuyomda :) en son bildiğim 4 büyükler geçiyodu ts de içine girmişti büyüklerin hala ölemi :) malumunuz futbol bende sıfır ilgi alaka yok yani :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
tamam dostum bunu istemiştim eline sağlık dikkat sorunu göremedim linki soruyorsun diye üstün körü bakmışım :)

dur konu açim :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum bunu istemiştim eline sağlık dikkat sorunu göremedim linki soruyorsun diye üstün körü bakmışım :)

dur konu açim :)
ama ben bida elden geçirecedim o ikonu sadece benim gözümemi batıyo kenarlarda azıcıkta olsa beyazlık war :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bunun arama butonu çok güzel olmuş aynısını gs için yapabilir miyiz

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

ben birşey göremedim dostum ama yenilersen linki değiştiririz :)

değiştirdim kardeş bu daha düzgün oldu bi dene istersen normal bakınca beyazlıklar görünmüyo tabi bide telde görmek gerek :) senin konu karışmasın die buraya ekliyorum :) bu konu zaten uçtu :) bi daha yapacaz gibi ama hala kesin bişey söleyen yok yaw pil ve şebeke böle iyiyse ellemeyecem sadece arama yı deiştirecem :)

Ekli dosyalar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim kusura bakma fazla giremiyom nete malum yurt ortamı sohbetin ortasında elinde telefon olunca hoş durmaz. Şu eski avkon moduna arama butonunu ekler misin? Eskisi benim baya hoşuma gitti paylaşıldığı günden beri onu kullanıyom vallaha hiç değişmedim içine logo bırakmak biraz zor gibi zaten belli de olmuyo fazla o yüzden fikrimden vazgeçtim. Ama bi arama butonu eklersen eski gs moduna çok mutlu edersin beni.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bunun arama butonu çok güzel olmuş aynısını gs için yapabilir miyiz

hangisi kardeş 4. sayfada sonradan yaptığım butonmu?

- - - Eklendi - - -

Kardeşim kusura bakma fazla giremiyom nete malum yurt ortamı sohbetin ortasında elinde telefon olunca hoş durmaz. Şu eski avkon moduna arama butonunu ekler misin? Eskisi benim baya hoşuma gitti paylaşıldığı günden beri onu kullanıyom vallaha hiç değişmedim içine logo bırakmak biraz zor gibi zaten belli de olmuyo fazla o yüzden fikrimden vazgeçtim. Ama bi arama butonu eklersen eski gs moduna çok mutlu edersin beni.

şimdi biraz daha ayrıntı isteyecem :) linkini werdiğine istiyosun sanırım ama orda 2 tane var 2. sine arama butonu eklemiştim tabi o farklı ve 1. si pil düz kırmızı 2. de sarı kırmızı yapmıştım sen hangisini kullanıyon sarı kırmızı pilli olanımı düz kırmızı olanımı? ve arama butonu hangi model olacak bunları sölersen 2 dk kada hallederiz :)

asigsasi

asigsasi

Üye
4. Sayfadaki değil yaren dedenin açtığı konudaki arama butonu varya onu demiştim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İkinci eklediğini kastediyorum kardeşim. Şu pil sarı kırmızı olanı. Ona çevirmeli telefon şeklinde sarı kırmızı arama butonu güzel gider vallaha. Bir de sorum olcak bunların dışında avkon a başka birşey eklenebiliyor mu?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
4. Sayfadaki değil yaren dedenin açtığı konudaki arama butonu varya onu demiştim

ordaki yorumu görmedim sen aynı şeyi buraya yazmışsın bunun arama butonu deince ben burdaki avkonlardan bahsediyon sanıyom :) yaren dede nin paylaştığının aynısı sarı mı istiyosun o yeni çıkan avkon kırmızısı falan da war hangi rengine ekliyeyim ?

- - - Eklendi - - -

İkinci eklediğini kastediyorum kardeşim. Şu pil sarı kırmızı olanı. Ona çevirmeli telefon şeklinde sarı kırmızı arama butonu güzel gider vallaha. Bir de sorum olcak bunların dışında avkon a başka birşey eklenebiliyor mu?

buyur kardeşim bu senin ki :)

- - - Eklendi - - -

buda senin ki kardeşim :) aynı sarıya ekledim.

- - - Eklendi - - -

üst üste cvp verince ekler birleşti :) isa senin ki 459 kb üstteki uğur sana da alttaki kalıyo :)

Ekli dosyalar

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler dostum yine yaptın yapacağını :oke:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt