najanaja
Üye
teşekkürler dostum yine yaptın yapacağını![]()
rica ederim

teşekkürler dostum yine yaptın yapacağını![]()

göremiyom
yalnız msj ı düzelt istersen çok sakat bi harfe basmışsın yanlışlıkla 
olmazsa ilk yaptığımı ekliyeyim
yanlış mı tarif etmişim temelli karıştırdık desene
iyi de pilin içi niye öle ben onu hiç ellemedim
kardeşim siz onları silin ben şimdi yatacam artık bi gün daha sabır yarın düzgünce halledeyim olmazsa 4.5 ları da 3.5 olan başka biriyle deiştiririm. kusura bakmayın karışıklık ve hatadan dolayı 
Pil tam istediğim gibi kardeşim. 4.5G ye dokunma arada iyi hava atmaya yarıyo sadece o arama butonu sorunlu olmuş onu da müsait bi zaman halledersin kardeşim.

Hemen deniyorum kardeşim.
- - - Eklendi - - -
Çok güzel kardeşim tam istediğim gibi bişey olmuş. Hatta benim linkini verdiğim avkonda dışı sadece sarıydı içine de sarı eklemişsin ve gayet şık durmuş pil. Şarj bitmeye yakın kırmızı kalcak sadece ve güzel olcak. Arama butonu da fevkuladenin fevkinde
emeğine sağlık kardeşim yordum seni de kaç gündür.hakkını helal et kardeşim.
orda arkadaşların isteği üzerine pil rengini öle yapmıştım can sonradan ekledi onu
ben sana o yüzden sormuştum 1. mi 2. mi die ama sen sarı kırmızılı deince bende bunu anladım
buna ekledim eğer istersen sade kırmızı olanada ekleyebilirim böle güzel diosan güle güle kullan o zaman
Helal olsun da ne demek öle şeyler düşünmeyin bile 
çok güzel olmuş daha önceki koyduğum resimler türkçe ekran görüntüsü vardı onu arka planda çalıştırınca bataryanın içi boş arama butonu da komple siyah olmuştu üstteki resimlerde bu belli bu görüntüyü screen snap ile aldım 4.5g 3.5g olsa daha iyi olur
bende diorum ilk verdiğin önizlemede bu pilin içi nie böle renkli olması gerekirdi
sorun da olamaz ben deneyip önizleme verdim o konuya
ötekinede 3.5 ekleyiverdim 
ben cvp laya basınca senin son msj ı gördüm 
teşekkürler deneyip resim koyarım
şimdi normalde 3.5 yazacak ama net bağlantısı olunca 4.5 yazacak ben onları unuttum
kusura bakma bazen dalgın oluyom işte
onlarıda deiştirdim şimdi hepsi 3.5 atıyo
bunu kullan kardeşim.