4 Büyükler Avkon2 by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Teşekkürler kardeşim ellerin dert görmesin. Yine döktürdün vallaha. Beğen butonunu götemiyom telden kusura bakma kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

bu @@DiAbLo@@ ya yaptığın şebeke 4.5 g oldu alttaki logo hep kayıp :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
4.5 g olayını ellemedim avkon un orjinali oymuş buton ise o beyazlığı kaybetmek için düzenlemiştim sağlam düzenlemişim:) olmazsa ilk yaptığımı ekliyeyim :) yanlış mı tarif etmişim temelli karıştırdık desene :) iyi de pilin içi niye öle ben onu hiç ellemedim :) kardeşim siz onları silin ben şimdi yatacam artık bi gün daha sabır yarın düzgünce halledeyim olmazsa 4.5 ları da 3.5 olan başka biriyle deiştiririm. kusura bakmayın karışıklık ve hatadan dolayı :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

buda benimki

- - - Eklendi - - -

neyse dostum senide uğratırdık ben yine türk bayraklı avkona geri döndüm senden özür dilerim çok uğraştın bizim için telefona restart ata ata benim başım döndü :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Pil tam istediğim gibi kardeşim. 4.5G ye dokunma arada iyi hava atmaya yarıyo sadece o arama butonu sorunlu olmuş onu da müsait bi zaman halledersin kardeşim.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Pil tam istediğim gibi kardeşim. 4.5G ye dokunma arada iyi hava atmaya yarıyo sadece o arama butonu sorunlu olmuş onu da müsait bi zaman halledersin kardeşim.

buyur kardeş ilk yaptığımı ekledim. o sorunsuzdu bi kere daha düzenliyim demiştim de olmamış bu hali de iyi zaten :)

Ekli dosyalar

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hemen deniyorum kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Çok güzel kardeşim tam istediğim gibi bişey olmuş. Hatta benim linkini verdiğim avkonda dışı sadece sarıydı içine de sarı eklemişsin ve gayet şık durmuş pil. Şarj bitmeye yakın kırmızı kalcak sadece ve güzel olcak. Arama butonu da fevkuladenin fevkinde :D
emeğine sağlık kardeşim yordum seni de kaç gündür.hakkını helal et kardeşim.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
@@DiAbLo@@ bi resim koyda bakalım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ekrandan resim alma programım yok kardeşim ya. Ayrıca telden ekleyemiyorum bişey. Ama tafsiye ederim gönlün rahat olsun çok hoş duruyor kardeş.

- - - Eklendi - - -

Bir de eklenti ekleme yetkim de yok galiba

asigsasi

asigsasi

Üye
ben deneyip resim koyarım

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş daha önceki koyduğum resimler türkçe ekran görüntüsü vardı onu arka planda çalıştırınca bataryanın içi boş arama butonu da komple siyah olmuştu üstteki resimlerde bu belli bu görüntüyü screen snap ile aldım 4.5g 3.5g olsa daha iyi olur

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yok kardeşim ya arada hava atmaya yarıyo :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Hemen deniyorum kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Çok güzel kardeşim tam istediğim gibi bişey olmuş. Hatta benim linkini verdiğim avkonda dışı sadece sarıydı içine de sarı eklemişsin ve gayet şık durmuş pil. Şarj bitmeye yakın kırmızı kalcak sadece ve güzel olcak. Arama butonu da fevkuladenin fevkinde :D
emeğine sağlık kardeşim yordum seni de kaç gündür.hakkını helal et kardeşim.

yok sen o konuya bida bakmamışsın heralde :) orda arkadaşların isteği üzerine pil rengini öle yapmıştım can sonradan ekledi onu :) ben sana o yüzden sormuştum 1. mi 2. mi die ama sen sarı kırmızılı deince bende bunu anladım :) buna ekledim eğer istersen sade kırmızı olanada ekleyebilirim böle güzel diosan güle güle kullan o zaman :) Helal olsun da ne demek öle şeyler düşünmeyin bile :)

asigsasi

asigsasi

Üye
bunun şebekesini 3.5g yapamaz mısın

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel olmuş daha önceki koyduğum resimler türkçe ekran görüntüsü vardı onu arka planda çalıştırınca bataryanın içi boş arama butonu da komple siyah olmuştu üstteki resimlerde bu belli bu görüntüyü screen snap ile aldım 4.5g 3.5g olsa daha iyi olur

buyur kardeş senin ilk istediğinide yaptım sen wazgeçmişsin ama belki sonra kullanmak istersin :) bende diorum ilk verdiğin önizlemede bu pilin içi nie böle renkli olması gerekirdi :) sorun da olamaz ben deneyip önizleme verdim o konuya :) ötekinede 3.5 ekleyiverdim :oke:

- - - Eklendi - - -

sen sölemeden ben hazırlamıştım msj lar çakışmış :) ben cvp laya basınca senin son msj ı gördüm :)

Ekli dosyalar

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler deneyip resim koyarım

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyip resim koyarım

bi dk ka kardeş sonradan aklıma geldi :) şimdi normalde 3.5 yazacak ama net bağlantısı olunca 4.5 yazacak ben onları unuttum :) kusura bakma bazen dalgın oluyom işte :) onlarıda deiştirdim şimdi hepsi 3.5 atıyo :) bunu kullan kardeşim.

Ekli dosyalar

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
ben de tam onu diyecektim şimdi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu 3.5g nin üzerindeki çizgileri kaldırma şansımız yokmu

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla o kalkmaz sadece başka bi avkondan çekmem lazım ikonu hangi avkonda var bilmiyorum ama bi bakarım olmazsa genelde yeni çıkanlarda var yada şöle yapayım telin orjinal 3.5 yazanı ekliyem olur dimi?

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt