meymenetli
Üye
bir sorun yok arkadaşım. şuan ama !!!!!google drive upload yaparmısınızandroiddevi.com a bn neden giremiyorum
bir sorun yok arkadaşım. şuan ama !!!!!google drive upload yaparmısınızandroiddevi.com a bn neden giremiyorum
diğer linklerden indirmeyi dene onlardan sağlan inen varTelefona kopyalanamiyor dedi telefondan indirdim cwm ile sirasiyla wipe data , wipe cache , install zip from sdcard , install zip from externalsd , zipin bulundugu yer , ChessDroidV6 , yes install ChessDroidV6 . Bunlari gaptim ama dosyayi acamadi telefonu tekrar kurdum bu sefer dosyayi kendi elimle acmayi denedim zarchiver programi ile zipi acti ama icindeki zipli dosyalari (bootanimation.zip vb.) Acmadi bozuk arsiv dedi pc dende denedim dosyalari cikartmayi denedim yine bozuk arsiv dedi. Yardimci olursaniz yukleyenler ve custom romu yapan kisiler....
Düzeltildi kardeşim girebilir indirebilir S5 tadına varabilirsinkardeş link kırık acill duzelt telefona atmam lazım![]()
teşekkür ederim indiriyorum şuan bi sorum olacak bu üst paneli şefaff ,renklendirme vs vs yapabilirmiyim programı varmıDüzeltildi kardeşim girebilir indirebilir S5 tadına varabilirsin![]()
teması falan güzelde oyun indirdim 10 mb lık oyun kasıyor orjinal romda bulamıyorum napacambence atma ben denedim teması falfan hoş güzelde oyunda falan kasma yaptı(10 mblik oyunda)bi kaç kötü yanları daha var beni dinlersen orjinali bozma root falan yapma bn root atana kadar bişey yokt rootladım telefon kafayı yemeye başladıArkadaşlar rom nasıl bnde s3 mini alcamda bu romumu atıyım acaba![]()
aynen stock romu candırbnce
bence atma ben denedim teması falfan hoş güzelde oyunda falan kasma yaptı(10 mblik oyunda)bi kaç kötü yanları daha var beni dinlersen orjinali bozma root falan yapma bn root atana kadar bişey yokt rootladım telefon kafayı yemeye başladı

aynenaynen stock romu candır![]()

valla kardeş bence s3 mini alma ben aldım pek memnun değilim bnden söylemesibende bi 20 güne s3 mini alıyorum allah izin verirse![]()
yok ya bütün arkadaşlarım onu tavsiye ediyovalla kardeş bence s3 mini alma ben aldım pek memnun değilim bnden söylemesi
senin yapacağın iş sadece kendi fikrimi söyledim kamerası fazla iyi değil android güncelleme almayacak 6-7- ay sonra ağırlaşmaya başlıyoryok ya bütün arkadaşlarım onu tavsiye ediyo