Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

gacvokem

Üye
romun son ve stabil hali bumu yükleyelimi bekleyelimi?

polat980

Üye
inşallah devamı gelir bekliyoruz :))

gacvokem

Üye
ibrahim kardeşim roomun en son hali bu diyereken yükledim baya güzel emeğine sağlık çok stabil room şarzda iyse v11 virgiitiyi unuturacak bana , sağ ol var ol tekrar emeğine sağlıkbirde telefonu overclock yapacak bir programda ekleseydim rooma süper olacaktı, belkide var ben göremedim?

Son düzenleme:
reloqram

reloqram

Üye
abi biri video ya da resimli anlatabilir mi kafa kalın napacagımı bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
murattatlı

murattatlı

Üye
arkadaşlar bu roma root lazımmı nasıl yapılır brick olurmu

TRSweet

TRSweet

Üye
Telefona kopyalanamiyor dedi telefondan indirdim cwm ile sirasiyla wipe data , wipe cache , install zip from sdcard , install zip from externalsd , zipin bulundugu yer , ChessDroidV6 , yes install ChessDroidV6 . Bunlari gaptim ama dosyayi acamadi telefonu tekrar kurdum bu sefer dosyayi kendi elimle acmayi denedim zarchiver programi ile zipi acti ama icindeki zipli dosyalari (bootanimation.zip vb.) Acmadi bozuk arsiv dedi pc dende denedim dosyalari cikartmayi denedim yine bozuk arsiv dedi. Yardimci olursaniz yukleyenler ve custom romu yapan kisiler....

gacvokem

Üye
Telefona kopyalanamiyor dedi telefondan indirdim cwm ile sirasiyla wipe data , wipe cache , install zip from sdcard , install zip from externalsd , zipin bulundugu yer , ChessDroidV6 , yes install ChessDroidV6 . Bunlari gaptim ama dosyayi acamadi telefonu tekrar kurdum bu sefer dosyayi kendi elimle acmayi denedim zarchiver programi ile zipi acti ama icindeki zipli dosyalari (bootanimation.zip vb.) Acmadi bozuk arsiv dedi pc dende denedim dosyalari cikartmayi denedim yine bozuk arsiv dedi. Yardimci olursaniz yukleyenler ve custom romu yapan kisiler....
diğer linklerden indirmeyi dene onlardan sağlan inen var

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
kardeş link kırık acill duzelt telefona atmam lazım :D

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
Düzeltildi kardeşim girebilir indirebilir S5 tadına varabilirsin ;)
teşekkür ederim indiriyorum şuan bi sorum olacak bu üst paneli şefaff ,renklendirme vs vs yapabilirmiyim programı varmı
rom düzenlemeden falan anlamam :Dteması falan güzelde oyun indirdim 10 mb lık oyun kasıyor orjinal romda bulamıyorum napacam

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaşlar rom nasıl bnde s3 mini alcamda bu romumu atıyım acaba :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
bnce
Arkadaşlar rom nasıl bnde s3 mini alcamda bu romumu atıyım acaba :)
bence atma ben denedim teması falfan hoş güzelde oyunda falan kasma yaptı(10 mblik oyunda)bi kaç kötü yanları daha var beni dinlersen orjinali bozma root falan yapma bn root atana kadar bişey yokt rootladım telefon kafayı yemeye başladı

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bnce

bence atma ben denedim teması falfan hoş güzelde oyunda falan kasma yaptı(10 mblik oyunda)bi kaç kötü yanları daha var beni dinlersen orjinali bozma root falan yapma bn root atana kadar bişey yokt rootladım telefon kafayı yemeye başladı
aynen stock romu candır :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bende bi 20 güne s3 mini alıyorum allah izin verirse :)

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
yok ya bütün arkadaşlarım onu tavsiye ediyo
senin yapacağın iş sadece kendi fikrimi söyledim kamerası fazla iyi değil android güncelleme almayacak 6-7- ay sonra ağırlaşmaya başlıyor

ykpknl

ykpknl

Üye
gençlerr romun ilk versiyonundan son versiyona kdar kullandım hiç bi sıkıntı yokkk yüklemeye niyeti olanlar yüklesin s3 miniyi satmasaydım hala kullanırdım bu romu tereddütsüz kullanın deste sınırsızz istek üzerine her şeyi yapan @ibrahimyuksel var arkanızdaaaa gönül rahatlığıyla yükleyin :D

• Beğen
Tepkiler: ibrahimyuksel