Su siyah klavyee olaydi iydii beyaz hc iyi degil !Evet v1 deki klavye cok guzeldi
v2.1 deki klavye çok daha güzeldi. onu yükleyemez miyiz aceba. Note 3 beyaz klavyeydi sanırımYok hayır ben onun için konuya flaşlanabilir dosya eklerim
Su siyah klavyee olaydi iydii beyaz hc iyi degil !
Note 3 beyaz klavye de bir sorun var o giderilir giderilmez yama olarak siyah klavyeyle birlikte eklicem konuya.v2.1 deki klavye çok daha güzeldi. onu yükleyemez miyiz aceba. Note 3 beyaz klavyeydi sanırım
o sorununu keşfettim , heryerden düzenlemiyor sol alta dogru sorunsuzca düzenleniyor diğer sayfalara gidiyorevett vallaha gitti![]()

Note 3 beyaz klavye de bir sorun var o giderilir giderilmez yama olarak siyah klavyeyle birlikte eklicem konuya.
o sorununu keşfettim , heryerden düzenlemiyor sol alta dogru sorunsuzca düzenleniyor diğer sayfalara gidiyor
evet bende keşfettimNote 3 beyaz klavyeyide dört gözle bekliyoruz
![]()
Sende ne göz var ya , teşekkürler belirttiğin için hemen bakıyorumBide sunu soyliymm arama gecmsnde bi kayt oldugu zmn ayni v1deki drum cbugnda olan siyahlnma oluyo yani arka plan mavi ama kayit siyah gorunuyo onada bi el atsan iy okur haci![]()
Kurcaliyorum yani orasi gzume carpti bsey daha orjinalde arama kaydinda ust taraf tam sigarken bnda btun ktucuklar tam sigmamis orayaSende ne göz var ya , teşekkürler belirttiğin için hemen bakıyorum![]()

ilk söylediğin sorun giderildi , linki silip baştan mı upload etsem patch olarak mı atsam acabaKurcaliyorum yani orasi gzume carpti bsey daha orjinalde arama kaydinda ust taraf tam sigarken bnda btun ktucuklar tam sigmamis oraya![]()
ikinci soruna sorun demesek iyi olur o kadar da olsun
Patch at hemen yukliyelimm onu isteeilk söylediğin sorun giderildi , linki silip baştan mı upload etsem patch olarak mı atsam acabaikinci soruna sorun demesek iyi olur o kadar da olsun
![]()
evet o oburu sorun dill 
Tamam klavyeler ile beraber konuya eklicem birazdan az bi işim vardaPatch at hemen yukliyelimm onu isteeevet o oburu sorun dill
![]()
Sn eklede zmn onmli dil isini halletTamam klavyeler ile beraber konuya eklicem birazdan az bi işim varda![]()

allah razı olsunArama kaydı listesi sorununu giderecek patch konuya eklendi.
Klavye modları da konuya eklendi![]()

eyvallahallah razı olsun![]()