Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Fusionkatrom bana daha iyi geldi.aralarinda ne fark var ?

Türkün yaptığı romda hayir vardır bi yukleyelim

4.2.2 statusbarda son uygulamalar yerine fusionkatrom daki gibi olmalıydı

Hocam hic oynamassan stock romda gider o kadar.fusionkatromda sarj durumu nasil tam olarak ? Bu iki rom arasında kaldim.dediginiz gibi sarji cok gidiyorsa chessdroid yuklerim.

joker.lg

Üye
Ben orjinal stockrom ustune fusionkat sistemi kurdum(cwm advantage restore ile) ikisinin karisimini kullaniyom ben rahatim full net acik bence iyi gidiyor ve kamerasi asagiya gelecek swkilde kullanabiliyorum telefonu(yani home tusu yukarifa oluyor) ne icin kullaniyon derseni z sebeke sorunu yasiyorum bazen telefonun kicini havaya tutunca cekiyor daha iyi oyle yani bide priz bana uzak ters kullanmak zorunda kaliyorum

Konu Sahibi
Dönmeyi hallettim ters kullanabilirsin kullanmak istersen Link konuya eklendi

Dönmeyi hallettim ters kullanabilirsin kullanmak istersen Link konuya eklendi
Hocam senin sarjin kaç gün gidiyor ? Birde romda donma olayi varmi ? Ikidebir rom değiştirmek istemiyorum yukledigim vir bir romu en az 1 yil kullanmak istiyorum.

Ya ne fusion u beyler ya chess suan hepsine 1000 basar fusion de yapimci ile iletisime bile gecemiosunuz istek bulunamiyonuz bu oyllemi aradigim romu buldim ben ya super chessdroid.

Tepkiler: theeternal

byl82

Kapalı Hesap
teşekkürler

ykpknl

Üye
bu rom bi harikaaaa gençlerrrr kıyaslamaya grip durmayn

Konu Sahibi
evet gordum sadece vpn ye surekli bagli kalsa bnm icin 10 numara olacak onu nasil halledecegim acaba ???
System/build.prop dosyasını root browser ile aç telefondan sonra #Batarya Tweak# başlığı altındaki kodları sil öyle bir dene