3.5 GB Boş yer var nasıl doldurabilirim ? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ViperRKO

ViperRKO

Üye
    Konu Sahibi
3.5 GB Boş yer var nasıl doldurabilirim ? :D
Biraz garip oldu ama :D

4gb lik hafıza kartı aldım. dinlediğim bütün müzikler içinde. resimler wallaperlar falan indirdim anca.
Acaba bu hafıza kartını nasıl doldurabilirim? (hepsini doldurmayı düşünmüyorum tabi :D )

Arkadaşlar falanda dedi anca 500mb doldurmuşsn falan diye :D 4gb kart boşa almışsn falan dedi :D

işime yarıyacak bişey olsunda =) oyun ve program ile de dolduramam biliyorum =)

Telefon: Samsung s5233wifi

xyz58

xyz58

Üye
Bana 4gb bile yetmiyor

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Mp4 film yükle çok sarıyo. Bende preston var tvc'den avı'yi mp4 yapıyorum 10 numara izleniyor. Hiç donmada yok.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
E ne yapalım şimdi ? Bu kadar saçma bi soru olabilir mi ? "4 gb hafıza kartı aldım nası doldurcam ?" "İyi hayırlı olsun" denir sadece buna bence tavsiye vermek bile saçma. :hmmm :s

One907

One907

Üye
Youtube converter var youtubeden bol bol video indir at telefona canın sıkıldıkça izlersin :D

ViperRKO

ViperRKO

Üye
    Konu Sahibi
E ne yapalım şimdi ? Bu kadar saçma bi soru olabilir mi ? "4 gb hafıza kartı aldım nası doldurcam ?" "İyi hayırlı olsun" denir sadece buna bence tavsiye vermek bile saçma. :hmmm :s

Öyle diyosunda, hafıza kartının bi işe yaramasını istiyorum. 512likte vardı ama 4gb var şimdi. hazır varken doldurayim diyorum. işe yarasın.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
bence pdf biciminde e-book felan atabilirsin :D

babaaamet

babaaamet

Üye
yüklediklerini silmezsen çabuk dolar merak etme.aklına ne geliyosa doldur.madem kartın dolmasını istiyon...

didyou

Üye
Benim aklıma nasıl dolduracağın geliyor ama burada yazamam ;).Bende 8GB var daha 5GB si boş.Bence acele etme zamanla o dolucak zaten ondan bundan mp3 alarak,wallpaper alarak,oyun program saklarsın felan.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Konu saptı beyler daha doğrusu sapıttı. Maxi de ne çok sapık varmış. :D zaman kötü kolla arkani

Temperature

Temperature

Üye
Harbiden konu baya bi başka yere sapmış :kop:

erkanaymak

erkanaymak

Üye
kart doldurmaktan kolay ne var film at bol bol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt